Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 21:27:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, sest nedelja sacekaj. Mozda mozes i malo ranije, ali ja stvarno ne bih. Treba i organizmu vremena da se oporavi od trudnoće, porodjaja... Ljiso, prvi korak je instalacija
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 21:30:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
AJde pisiti u temi o toj instalaciji.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:01:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Instaliranje 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:01:18
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dobro vece. Evo ja da se javim. Osecam se pomalo u u nekom losem filmu holivudske produkcije o nekoj opasnoj zarazi. Prvo je S dobio temperaturu u cetvrtak popodne. PA su obojica ostala kuci u petak, pa je F dobio visoku temperaturu u petak. Sreca virus, iako zestok temperatura do 40 ne traje dugo pa su decaci bili juce relativno ok, a onda je MM dobio temperaturu kad smo se vratili sa rucka. Isto 40 Divno Tako da sam upala u ozbiljnu paranoju da ce da me zaraze. Mene i malecku. Samo mi to treba. Ali za sada smo ok. Ako ne bude tempa do srede kontam da smo "out of the woods". Drzite fige. Ljiso kako si prosla kod tog poznatog pedijatra? Jel ti rekao ista sto vec nisi sama znala???
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:04:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ljiso kako si prosla kod tog poznatog pedijatra? Jel ti rekao ista sto vec nisi sama znala??? Juce sam se cula s njim i rekao da zovem danas za termin kad sam rekla da beba nije bolesna oni rekose aaaa...pa vama treba savetovaliste i javice mi termin Mislim NIJE bolestan. Valjda. Tako da cekam kod cuvenog dr kao i u drzavnim institucijama. Javim ja cim odem tamo. Bas vas strefilo i zaredjalo.Nadam se da cete ti i A preskociti taj virus. MEni je bio dug dan. Odoh da popalim masine i idem u krevet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:05:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maslacak, drzim pesnice da vas dve budete dobro. Ljiso, procitah da si to pisala, mislim, ne znam ni sta da kazem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:10:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja bih volela da se vreme ubrza ako ikako moze i da sve prodje Danas je drekao mila majko. Zacenio se. opet prestao da dise. Osim stresa kad se tako nesto desi sve je po starom nosanje nosanje, lupanje najglasnijom zveckom odnosno bocicom sa orbit zvakama da se skrene paznja sa dernjave, pustanje fena za bebe i pustanje vode u kupatilu, pojacavanje radija do te mere da komsije misle da non stop pravim zurku i nosanje do iznemoglosti SVE je OK
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:14:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vi se bas mucite
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:17:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zato ce noc da bude mirnija. Moje su u krevetima. Meni je haos u kuhinji. Jos nesto da zavrsim, pa da je sredim. Umorna sam mnogo. Nista sinoc nisam spavala zbog mm. A ne znam ni sta me veceras ceka.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:27:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana samo ti se cini Lezim u krevetu i ne znam da su noge moje. Bukvalno sam tolko umorna. Al stigoh da peglam ves skuvam rucak odem do prodsvnice odvedem dete u vrtic i cak usisam kucu. Usisavala sam sa njim u rukama. Peglala sam i svako malo ostavljala peglu da ljuljnem kolica (jer se zbog prduckanja budi na dva minuta ako ne ljuljam kolica) dok sam kuvala sam nogom ljuljala kolica sve u svemu snalazim se. I sve za kupanje sama i okupala ga i fala Bogu strpala na spavanje u 8. Negi evo krecen u krevet i vidim mm oribao sporet. To je za temu pohvale. On to nikad ne radi. Al valjda je skapirao da nisam stigla. To isto mogu jednom rukom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:32:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisha,kao da pricas o mojoj T.mm je sa njom u narucju igrao uzicko kolo, do iznemoglosti..tako je bilamirna..ali nama je i nocu bila zurka.. M jos ne spava cvrsto, svako vece zeza..okupam ga.popije mleko i onda jos 2h ne moze da se uspava i zaspi i peobudi se za mleko..proslo je 3h...sad mi je u narucju..moja deca su vestice..eno i njih dve jos ne spavaju a ja mrtva.. Mm zvali da ide sutra na posao,"mora"..a na odmoru je..reko ok.idi..i onda se iznervirao nesto vezano za posao i nije se psihicki vise vracao kuci..samo je fizicki bio prisutan..uz mobilni.... onda je otisao da pegla, jer mu se nakupilo..i besan sto ima puno stvari.a sve njegove kosumje i majice..a majka mu spavala bukvalno na tim majicama i nije joj palo na pamet da ispegle...stavio slusalice i pravi se da nas ne cuje..ja vikqla.on nista..i namerno nisam htela da odem..a otvorena vrata.vidi da nosim kadu.da on place..i nije se okrenuo..i onda smo ga T i ja okupale..ona ga ispirala bokalom, velika moja devojka...moja pomoc..posle sam se raspala od plakanja..ma nisi vredan nijedne suze, sebicni stvore..naucicu sve sama i mozes da ides.. ne znam sto sam kaznjena ako je on besan na direktora sto ga cima za posao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 22:38:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joj von srecom imas svoju devpjcicu veliku. Meni je D velika pomoc a ima samo 5 god. Ja sama kupam D. Sve pripremim i odmah napunim i bokal za polivanje stavim sve da mi je na dohvat ruke. Ma ave sve. Ja to onako takticki. Cak pre kupanja obesim kantu na slavinu ako moram njega da nosam da ne moram da se saginjem. Otvorim slavinu napunim i uzmem kantu. Ma uglavnom sve radim sa njim u rukama. Na sve se covek navikne. Ali i mazili smo se danas. Gugutao mi je i govorio a giii agiii...heheh...i onda se zacrveneo u faci i odjednlm krenuo da dreci. Svako nase mazenje se tako zavrsava. Jadnicak moj mali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 11.6.2018 23:13:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Jsoj moje tek sad zaspale... pa ja nisam navikla da mi beba ovako kasno zaspi, boze mili samo da se ne poremeti sad skroz... lepo je u pola 9 spavala vec, ovih dana sam je izgleda previse hvalila... Ljisho, bas bzvze, samo razmisljaj da ce proci, nadamo se sto pre... jaoj, probaj kad ti radi ves masina da ga setas tuda, neke bebe smiruje taj zvuk... nemam pojma...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 0:10:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Bem mu misa Ljisho, znaci ni za kupanje nema pomoci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 2:49:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bem mu misa Ljisho, znaci ni za kupanje nema pomoci Pa preko radne nedelje je ili sa D na treninzima ili evo zaredjalo se u Bg na terenu. I sutra ide za Bg. Za vikend kad je tu pomaze. Izes ga D se sad eto utrefilo d a ima 6 puta nedeljno treninge. Ma kad smo ziveli na salasu tad kad se D rodila i sa njenih godinu dana je on stalno negde bio. Kaze on meni "ja se ne secam"pa naravno da se ne secas kad nisi dolazio kuci P se probudio. Ja evo ukljucila i susilicu taman sto je masina oprala. Nema ni 3 ujutru a petao kukurice kao blesav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 6:12:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo da se dupliram. Dobro jutro. Ja budna od pola 6 a P se evo sad probudio zbog gasova. D jos spava mm je vec otisao. Hocu danas da odem do kineza da kupim zavesu za kupatilo nikako to da uradim. Mm razbio casu ali vidim ima jos delica, moram usisati da mi se D ne nabode. Evo P se vratio u carstvo snova. SAM! Vau kakvo iznenadjenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 7:24:27
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Mi ustali u 5. L tad imao 38,5. Dala mu lek. Kupali ga. Nos mu je prepun. Moram usisivacem da izvlacim. Ne pada mu ispod 37,7 ni pored lekova. Al bar nije onih jucerasnjih 39,9...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 7:55:22
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ne mogu da gledam koliko mi se spava. Idem da nadjem temu o nespavanju dece, pa da tamo kukam. L gleda crtani, a ja pijem kafu. Kaze mi sestra da je napolju vec pretoplo. Maraj, ubrzo ce ab poceti da deluje, pa ce proci i temp. Mora da je bas jaka upala
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 8:03:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro... Mene je mm upozorio da ce danas da bude jako toplo, navodno do 35, a vec od sutra oko 26... Mi danas prepodne nigde vala ne idemo, ukljucicu klimu pa cemo da iskuliramo i nesti kuvamo. Popodne u savetovaliste. Jako lose su spavale nocas. Jess, hocu i jantamonda kukam. Maraj, pa dobro je da je temp.spala, hajde da dsnas skroz ozdravi!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 8:29:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maraj, kako on sada? Devojke, držite se, sve prolazi...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 8:30:29
|
|
|
|
pari
|
Meni se T budila na svaka 2h. Sisa i zaspi. Mislin da je od jutros stomacic boli... Mozda odemo malo napolje... Maraj,nadam se da ce danas biti bolje!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 8:33:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, prodje... beba mi je super spavala do pre neki dan kad se nesto poremetila, cini mi se da su zubici i po ostalim simptomima. Ivana, kako ste vi, jel Maca dobra? Pari, birajte hlad ako izlazite... Maraj za deckonju 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 8:42:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, vruce je sada dosta. Mozete napolje ako imate hlada. Mama Jo, ona je fantasticno, ustala u pola sest. A ja kao samlevena, jutros i dobih mens.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 9:36:18
|
|
|
|
mama Jo
|
O, joj... nadam se da ces uspeti danas da iskuliras koliko-toliko... Mi upalili klimu, ne idemo nigde...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 12.6.2018 9:39:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja moram u pola 1 po decu u vrtic, sa M.. ne znam da li je pametnije kolima, gdr je pakao ili peske..a isto pakao Mm radi,naravno..moj tata ih jutros odveo..koji me pakao od septrmbra ceka..jedna u vrtic, jedna u skolu..sve sa M...vozi/dovozi..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?