Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 7:22:45
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo ista situacija i kod nas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 7:49:25
|
|
|
|
vocicana
|
bro jutro, pa lepe snove trudnie sanjas , ja nisam o tome ni razmisljala. Sto se dojenja tice, apsolutno sam za, ali ako ne ide, ne treba se mrcvariti, ako ima problema. Prosla sam pokusaj, dete je poraslo na ad mleku, nista mu ne fali. Sada da razgovaramo mame, da ne idemo u off, kako se? Probudila sam se u 5:25, mokra i nervozna od vrucine, nism mogla da spavam vise. Strasno. Radim prvu smenu, jos 4 radna dana i odoh!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 7:58:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Voci uzivaj na odmoru. Moji spavaju. Ja sam na terasi cituckam. Posle vodimo T na takmicenje u Jagodinu. Isla sam juce na "Noc knjige", pa sam sebe castila.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:00:19
|
|
|
|
vocicana
|
Jao neka si. Ja sam odvojila 3 knjige koje trebam poceti i nikako da pocnem, kako vidim jastuk ja sam koma, Boze kada cu se malo skoncentrisati na stvari koje mnogo volim...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:12:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo Sanjice, sigurno si nesto lepo izabrala. Ja sam, inace, bas lose spavala... sva sreca pa mislum da danas nece biti pakleno pa cemo lakse pregurati dan... juce sam ceo dan bila gola voda, sto se kaze...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:21:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, jel ti bilo lepo? Maraj, to su trudnicki snovi Kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:25:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daaaa, u carstvu knjiga. Isla sam sa drugaricom, pa posle sretnemo jos jednu drugaricu. I onda kod nje kuci na limunadu. Bilo bi lepo da te knjige citam na plazi, ali sta je tu je.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:26:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, de, nemoj sad da izvoljevas
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:29:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pocinje raspust i hocu da izvoljevam.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:29:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro.. gledam gde u skitnju dok se moze disati jos..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:31:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nigde se ne moze disati Nas dve isle do prodavnice i sunce nas osamutilo. Sanjice, hvala Bogu, raspust!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:35:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, kao da je leto, u pola osam vec vrelo bilo.. kako li ce tek avgusta da bude
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:39:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tad smo nadrljali. Proslo leto je bilo bas toplo, kazu da ce takvo biti i ovo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:41:38
|
|
|
|
Duškić
|
Aha i ja slusala kao proslo ce biti , pakleno vruce. A ovi moji se unervozili moramo u setnju malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:43:27
|
|
|
|
MimaKos
|
Gledacu da smugnemo do bazena, dok nisu krenule guzve.. isli pre nedelju dana i kao da smo ga iznajmili, zive duse nije bilo, a voda topla i cista..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 8:45:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas se danas otvara bazen, al posto ce sve biti besplatno necemo ici
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 10:44:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. D i mm na treningu. Strasti se malo stisale od jutros sto se tice kampa. P spava al se budi svako malo pa stalno drmusam kolica i radim jednom rukom po kuci. Jutros se probudio naravno s gasovima, sacekala sam da se iznjace i isprducka pa sam ga tek onda stavila da siki, drao se jako jer je i gladan. Prodje 7 sati od njegovog prethodnog obroka. Sikio je dosta dobro. Videcemo dana kako ce biti. Mozda sto kaze Ivana treba da pretim stalno necim pa ce biti bolje Idem da razvrstam ves. Ako uspem sa sve ljuljanjem kolica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 10:49:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, tako sam ja sa sinom ljuljala kolica, sa macom sada ljuljala jaje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 11:11:39
|
|
|
|
MimaKos
|
A ja ovo majcino krilo, jos pise do 9 kg a on ve 7, 3 ima, vec pocelo da skripucka, samo da se ne raspadne :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 11:31:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mima, jel ima opciju da se ukljuci u struju?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 13:18:55
|
|
|
|
jess021
|
Dobar dan! Mi bile na pijaci, sparno je uzas. Smuckala neki kolac i uspavljujem M. Nadam se da su deca zdrava, a mame naspavane
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 13:25:05
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mima, jel ima opciju da se ukljuci u struju? Kamo te srece :)) nema, ali ima sistem da se klinac sam uljuljuskava.. ali imam od cerke onu ljuljasku, kao za bastu dobila za 1. rodj pa cu to da probam, samo da malo poraste..
< Poruku je uredio MimaKos -- 9.6.2018 13:34:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 13:34:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ovde se naoblacilo i lakse se dise. Mima, ova nasa je bila neka ljuljaska na struju i jeste olakšanje
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 13:50:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mamike? Mi se uhvatili.sredjivanja kuce..i deca i mm i ja..nas tri njihovu sobu,mm kupatila i terasu, i sad je vec sve bolje.. Beban spavka, sreca pa smo uspeli..i rucak sam narucila Otisla mi sveki, i mm se odmah ukljucio...moram ga pohvaliti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 14:00:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Moramo napraviti temu- cime vas je muz danas usrecio, kad vec ima cime vas je danas iznervirao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?