Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:12:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Izgubih nit, ali shvatam o cemu pisete.... Ljisho, najbolje znas, i koju god odluku da doneses to ce biti ona prava jer samo ti znas kako ti je.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:15:48
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jess kada sam rodila D ,resim da ga ne dojim, ali onda se rodi on sa 4300 voljan da vuce ni jednom dohranjen u porodilistu, poljulja moj stav i ja ga samo dojim. Sa 40 dana dobije virus od Une,dojena beba, za 48 h se to pretvori u bronhijalitis sa padom kiseonika , gusenje da se jedva izvuce, dojila sam ga i u bolnici tih 10 dana. I razocarana sam u dojenje, zdravo,stiti bebe , sticu imunitet,i opet nista.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 8.6.2018 23:16:34 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:18:04
|
|
|
|
jess021
|
UM, niko ne garantuje da se dojene bebe nece razboleti. Mislim da si to shvatila isuvise bukvalno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:21:13
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 UM, niko ne garantuje da se dojene bebe nece razboleti. Mislim da si to shvatila isuvise bukvalno. Jess niko to ne garantuje znam ,ali u periodu kada je trebao biti najzasticeniji,nije bio. Tako da razbole se bebe i na ad mleku i one na majcinom mleku, nema neke razlike.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:22:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, ali zašto ti bodu oci ti komentari? Pa razliciti smo. Ja sam navela moj primer gde ne vidim ne znam kakve prednosti dojenja, ali jesam ZA dojenje (zasto sam ZA nemam pojma 😂😂) Nego, kako su ti deca? Masnice, tvoja?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:24:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Nadam se da su svi dobro... Nema nam i nekih starih clanova, npr Sarav mi bas nedostaje 😊 o
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:26:31
|
|
|
|
jess021
|
Deca spavaju, M je slinava, a L malo bolje. Ivana, tvoja? I ja cu da se odjavim, mozda pogledam neki film. Ljubim vas sve, lepo spavajte
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:27:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ivana kada se setis tj.ako se setis zasto si za napisi. Moji su dobro, zdravi su, spavaju, danas sam odspavala 2h sa D pa mi se sada ne spava.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:27:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se isto odjavljujem, odoh da spavam, bas sam umorna... cujemo se sutra drage zene 😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:29:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, vazi, Masnice. Bitno da ste zdravi. Ljubi ih! Jess, sin nije popravio ocenu pa kazne po kuci muz nervozan, a ja sa macom oko piskenja i nose i bas mi super 😂
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:30:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja malo vratila unazad pa razumem zasto se ne stice bas utisak da se dojenje podrzava, a vi procitajte sta je ko pisao dve tri stranice pre ove...Laku noc svima..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:30:45
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ivana je li moguce da on zavrsava 4 razred? Ljubi i ti tvoje.😘
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:33:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A necemo vise o dojenju. Ako vam odgovara evo napisacu da NISAM za dojenje Zasto bi uopšte morale i da podrzavamo? Masnice, cetvrtiiiiii, ja vec danima razmišljam o tome!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:36:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
E kao juce da si kukala na njega u prvom razredu. Leti vreme . 😙😙😙
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:38:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica E kao juce da si kukala na njega u prvom razredu. Leti vreme . 😙😙😙 Aaaa, bilo davno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:44:49
|
|
|
|
emicaa
|
ja samo da dodam nesto,dvoje sam odhranila na ad mlijeku.Ne sto sam htjela nego sto drugacije nisam mogla.Bila sam voljna da dojim,nasadjivala se na glavu da uspjednem ali nije islo i opet im nista ne fali.Eno ih oboje zdravi i pravi. Moji svi spavaju a ja gledam neku emisiju.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:46:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A sto ti ne spavas? Sutra ces opet da se zalis
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 8.6.2018 23:48:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Tu sam ja. Citam i razmisljam. Razmisljam I svemu. I ocima mm ja ispadam fanatik za dojenje. On mi stalno drobi “vidis da vam ne ide, vidis da vam ne ide” i onda me poljulja. Obaska sto je on brizni otac pa radi u firmi sa zenama i svima prica kako nam ne ide i uredno prenosi kako svi kazu da predjemo na dohranu.moja mama mi je isto to rekla pre dve nedelje. I pored sve moje volje i ubedjenja da je najbolje za nas oboje ne samo njeg vec i zbog sebe da ja dojim poljuljaju me. Zapitam se da li ga ja maltretirAm i sebe i da li bi onda komplet svima bilo bolje.Manje placa manje nosanja vise posvecivanka starijem detetu vise vremena za poslove po kuci vise vremena za moj posao. Mozda bih mogla da radim. Ovako kao da udaram glavom o zid stalno. A postavila sam cilj 3meseca. Bar 3 meseca da sika. Jos malo pa ce dva. 18tog juna. Mogu da idrzim do 18tog jula. Bude bolje pa gore.danas je bas bilo uzasno. Problem u naletu mleka ima samo ujutru tad se davi valjda jadan. Al sam skapirala da je onda bolje sa sililonskim bradavicama jer onda on tu donekle ima kontrolu koliko brzo sisa. Kasnije tokom dana nema potrebe za silikonskim. Naguta se vazduha i od napinjanja bljucka. Danas mi je opet po podu povracao. Jedina uteha mi jeste sto on stvarno pored svega napreduje. Ali I taj hipertonus ne popusta jer mi je dete u grcu non stop. On je u bolovima. Vidim da mu je nozni palac cesto savijen znaci da ga bilo i kad ne njace iz sve snage a onda mogu misliti koliko ga boli kad se dere i ceo izvija suta me zacenjuje se na sisi itd. Jos me mm iznervirao veceras. Ma... sedim u mraku i tako eto razmisljam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 0:00:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Elem sutra je novi dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 0:04:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, gore glavu Nemoj da dozvolis drugima da te poljuljaju, ali da je teško kad nemas podrsku, jeste... Zao mi je sto prolazis kroz sve to. Želim ti da bebac od sutra fantasticno sisa i da ga dojis makar godinu dana
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 0:14:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana Znas kad nema sanse sa cu da ga dojim godinu dana. Jao setila sam se jedne dr. Dosla sam i pitala da li je ok da sam na nekim tretmanima jer dojim. I pitala me ona pa koliko ima beba ja rekoh 14 meseci. Zena se bukvalno prenerazila u fazonu odbijajte to od sise veliko dete jede sve sto ga dojite ona je svoju decu dojila do 9tog meseca i to je to. Ma cim predjes godinu dana dojenja odmah nisi normalan ako ne dojis nisi normalan ako dojis nisi normalan. Eto mm ima u firmi primer gde je mala isti tako sisala presli na dohranu i sve prestalo. Jesam li ja luda? Da se sve to vama desava i da vam je dete stalno u grcu da li biste nastavili agoniju? Meni je njega zao. Ja se salim "pogledas ga on prdne". I D je njakala isto tako. Nista od nje nisam.mogla mm je kuvao 4 meseca. Ja sad imam vise obaveza. Imam i drugo dete kojem trebam a koje ne mogu da cujem.sta prica koliko se P dere.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 3:13:03
|
|
|
|
pari
|
Ljisho,nije ti lako...vodi se svojim osecajem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 5:10:58
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro! Ajmo novi dan!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 6:30:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. Ja budna od 4. Nisam mogla da spavam Jos sinoc se povede tema o "keksu" tamo u trudnicma i ja nocas sanjam da me mm prevario. I kako da spavam... cekam da se probudi da mu "sve po spisku "
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 9.6.2018 6:42:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😍 Maraj, nekoliko puta sam sanjala takav san u trudnoci i ladno buddm besna na njega 😂 A on... umre od smeha kad mu kazem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?