|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
14.5.2018 20:04:57   
Misha i Ljisha
Emice spominjali smo te da te nema. user posted image

Jaoo sto volim da vidim na satu 20:00 i detetove zatvorene okice hahah...grozna sam hihihi...jos D u krevet da strpam i mogu da se zanesvestim. Od 11 sati danas P mi je bio u rukama 8,5h a ona 2,5h sam kuvala rucak i odrzala cas. Spavao na meni pa sisao pa spavao na meni pa se drao kao blesav o i krug. Jedva do wc-a stigoh.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 601
14.5.2018 21:45:50   
emicaa
Ljiso pojma nemam sta ste pisale,uopste nisam ulazila.U Doboju mi je tako los internet bio da nisam ni mogla.
Ima li P grceve ili su ga zaobisli?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 602
14.5.2018 21:59:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ljiso pojma nemam sta ste pisale,uopste nisam ulazila.U Doboju mi je tako los internet bio da nisam ni mogla.
Ima li P grceve ili su ga zaobisli?

user posted image nisam ja te srece da nas zaobidju.

Znaci da vam je u Doboju bilo super heheh..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 603
14.5.2018 22:17:37   
vonavoj
Ljisha.jel spavaju svi?
Moji jos ne..naravno..
Jel imamo temu "odvikavanje od mobilnih, bolest zavisnosti"..mm me izludi, vidi da se raspadam, danas sam spagu napravila, oklizla na blato,jedva hodam..sreca sve je ok..imala sam ctg i vanredni uz, ali se ne osecam dobro. 3h cekala kod dr i kad sam dosla, deca bez vecere, on pika mob i kao stavio im i ne gleda sta rade, da li jedu, da li imaju sve..majke mi mi dodje da sve telefone pobacam,da se okrenemo jedno drugo...ovo je bolest,i sebe uhvatim..ali odradim sve sto treba..

Direktna veza do poruke: 604
14.5.2018 22:28:27   
Misha i Ljisha
Ohaj von spavaju nego sta.
Meni se oci sklapaju. Lezim u krevetu i sad videh mail sto mo seg polao. Izes ga nema sanse sad da ustajem. Odoh mame riknula sam danas

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 605
14.5.2018 22:48:47   
Sanjica26 RR
Dobro vece.
Moji spavaju. Samo mm i ja ne spavamo.
Sutra ce da mi bude haotican dan. Mm je odsutan. Sreca moja da dadilja moze. Zamolila sam da odvede T u skolu. Posle idu sa mnom u skolu, pa je vodim na ples. Sve u svemu super se osecam. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 606
15.5.2018 7:56:40   
Rosita
Jutro. Vidim veselo. Meni je juče bio grozan dan. Mnogo sam bila nervozna i zbog dece koja me nerviraju i zbog svega. Dopustila sam sebi da izgubim živce. Moja deca da bi bila dobra i da bi im bilo dobro zahtevaju robsku posvećenost. Ok, al bre nekad ne mogu više... A oni odmah naniže. Eto. Sad sam opet održala samopodstrekujući govor, idemo dalje.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 607
15.5.2018 8:13:36   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Rosita

Jutro. Vidim veselo. Meni je juče bio grozan dan. Mnogo sam bila nervozna i zbog dece koja me nerviraju i zbog svega. Dopustila sam sebi da izgubim živce. Moja deca da bi bila dobra i da bi im bilo dobro zahtevaju robsku posvećenost. Ok, al bre nekad ne mogu više... A oni odmah naniže. Eto. Sad sam opet održala samopodstrekujući govor, idemo dalje.

Jutro!ovo i ja stalno kazem, a pri tom sam kriva za to..i samo mene jasu..bre koliko zena znam da ih boli uvo, ako su umorne deca ne postoje, ako rade nesto, deca ne postoje...o tatama necu ni da pricam..
Kad ne umem drugacije..
Mm ih jutros kao vodi u vrtic, pojma nemam gde im sta stoji i da li im mozda treba jakna, jer boze moj pada kisa...bas sam se "naspavala"..i ucinio mi je "uslugu"..samo sam pobesnela..sreca pa je "lep" danuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 608
15.5.2018 9:04:07   
Milena18
Jutro!
Rosita, Von, držite se user posted image
Emice, kako je bilo u Doboju? Šta rade dečica? Nedostajala si.
Moje dete je jako buntovno ovih dana. Baca hranu i to nas gleda i smeška se i onda baci. Igračke isto baca, gazi. Na sve je odgovor "neću" a bogami i noću samo nešto neće, u snu priča, kad je pitam šta neće, ona kaže " neću ovo mama" user posted image Nije važno ni šta je, samo da neće. A vaspitačica juče pričala mužu kako je jako ozbiljna i pažljiva. Eeee životeee... kad bi videla ovo ponašanje kod kuće.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 609
15.5.2018 9:11:01   
vonavoj
O da, milena..i moje su najbolje u vrticu, tihe, poslusne..a kod kuce azdaje!user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 610
15.5.2018 9:15:33   
Milena18
Onda me razumeš. Kaže vaspitačica da su ona i još jedan dečak mirni, ostali su harambaše. Ja u čudu. Isto i kad neko dođe kod nas. Sva je slatka, igra se, brblja, kako taj ode počinje "neću" i bacanje svega i svačega.

Je l'' se meni čini ili Ivane i Anck nešto nema?

< Poruku je uredio Milena18 -- 15.5.2018 9:16:36 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 611
15.5.2018 9:18:58   
vonavoj
Anck je pocela da radi, a Ivana da trciuser posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 612
15.5.2018 9:24:03   
bebilule
Jutro i od mene. Ja na poslu, M u vrtiću. Jutros me molio da ostane kod kuće. Reko, sam bi ostao? Kaze daaaaaa, a pogled kao da namjerava napraviti žuruku. Šta će tek biti kada napuni tri. user posted image
Kod nas je obrnuto, u vrtiću valjda borba za opstanak, zna često zakuvati, a kod kuće sa mnom sarađuje i možemo se dogovoriti. Najčešće...
Rosita, ima tih težih dana, ali prođe, zar ne? Skontaš opet, tvoja djeca te najmanje nerviraju od svih iz okruženja. user posted image
Poljubac mame!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 613
15.5.2018 9:40:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. T doruckuje. Ja sam ustala ranom zorom da spremim rucak nama trima. Posle cu da joj spakujem ruckic i nosi kod dadilje. Ja ju je jos uvek zovem dadiljom, ali ona odavno njih ne cuva. Samo sam je zvala sad da uskoci.

Vodim je, idem u skolu. Uzimam Sofi. Kasnije T, pa idu u skolu sa mnom ako se mm ne vrati za to vreme. Posle na ples. user posted image A tek cu da ih spakujem oko 10 jer T ima drugi deo treninga od 8 do 9. Vandredno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 614
15.5.2018 10:04:33   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Anck je pocela da radi, a Ivana da trciuser posted image

Ahahhaahahhahaahahhaa, ludacouser posted image
Trcim ja vec nekih mesec ipo. Ali me zezaju macini virusi. Od juce opet temperatura. Taman krenem da produzavam trčanje i da sticem kondiciju pa se razboli...
Pratim vas ja redovno ovde 😘

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 615
15.5.2018 10:10:37   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image user posted image
U bre, patite se sa virusima..ja sam mislila da ih nema vise..
Ja vodim T da primi mmr u cetvrtak,da zavrsim sa tim pre nego sto se porodimuser posted image valjda nece nesto pokupiti u vrticu ..pu pu pu.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 616
15.5.2018 10:42:24   
IvanaSK RR
Nece pokupiti nista.
Mi treba sledece nedelje da primimo Sinflorix. Nadam se da ce ozdraviti do tada...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 617
15.5.2018 11:00:42   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P je haos od jutros. Evo pisem dok mi spava na sisi. A inace to jako ne volim medjutim trebao mi je predah iskreno. A ovo sad u krug ide. Ne dignem ga da podrigne pa opet jos gasova. I u krug. Mm danas rodjendan. Mislola sam da cu praviti tortu onaj cizkej nutela medjutim nisam jos ni ja doruckovala a kakva crna torta. Rucak sam porucila. U ribarnici usluzno peku ribu tako da cu samo prilog ako stignem a ako ne stignem bolece me i to cu uzeti negde.

Na salasu mi je bilo lakse. Izvedem D u kolicima dere se ko blesava ali je prostruckam po salasu i zaspi a ovog kad izvedem dere se kao lud (znaci na skali jace od dranja kao blesav) i sramota me od komsija i onda odmah udjem unutra. Evo prducka i probudio se. Toliko od spavanja na sisi. user posted image
Danas cu ja siznuti

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 618
15.5.2018 11:06:06   
Sanjica26 RR
Ljiso, samo zivaca. Procice i to. user posted image
Mi se polako spremamo i odosmo na radne zadatke.

Direktna veza do poruke: 619
15.5.2018 11:53:15   
emicaa
Ljiso samo strpljivo,brzo ce porasti pa cete se rijesiti i grceva.
Ja cu za jos malo uspavati srecka pa ce mm na rucak.Bas sam se umorila od jutros.Kisa pada od nedelje pa ne mozemo ni setati.
Jel Anck radi na starom mjestu?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 620
15.5.2018 12:27:08   
mama Jo
Pozz mame 😊 ja vec par dana nista ne stizem... a non stop sam u nekoj zurbi. Izvinite sto ne pisem user posted image
Idemo veceras ili sutra kod mojih, onda cu da se raspisem kao i pre 😊
Cekam da dame zaspu pa da citam sta ima novo kod koga 😉

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 621
15.5.2018 13:21:34   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Evo pisem dok mi spava na sisi.

redovno radim.
Perem sudove evo vec iz tri puta. Dreka, nosanje, spustanje

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 622
15.5.2018 14:21:41   
Misha i Ljisha
Ja sam jutros JEDVA povadila sudove iz sudomasine. Strasno. Kojo im je djavo?

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 623
15.5.2018 14:31:03   
mama Jo
Evo ja sam sada jeeedva postavila dva tanjira i stavila serpu sa sporeta na stol 😏

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 624
15.5.2018 15:51:46   
IvanaSK RR
Maca ima i afte u ustima. Od sinoc nista nije jela.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

ANKETA O IMENU
lampica

Ime za decaka

Aleksa (34%)

Filip (35%)

Ognjen (31%)

Ukupan broj glasova: 262

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here