|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/18 [chat]
12.5.2018 23:00:35   
Misha i Ljisha
Nema vas. Evo da se dupliram (sad kad i ujutru buddm prva geheh)

Sef kaze sutra cemo zavrsiti sta imamo. Tako da idem u krevet. Ukljucila sam ves masinu. Ves me ubija ovih dana. Toplo. Svi se presvlacimo po dva puta minimum. Deran zbog bljuckanja i ja isto. D zbog treninga mm odeca za posao pa se presvuce u nesto komotnije. Svaki dan perem i svaki dan peglam. Siz...

Inace masinu ce ipak sutra instalirati. Danas samo mm kupio potrebne prikljucke

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 576
13.5.2018 5:13:19   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Evo mene prve user posted image Rasanila sam se. Nadam se da cu ubrzo zaspati.
Ljiso, zar su ti toliko guzvave stvari kad izbadis iz masine? Moja mama je juce izvadila iz susare ves i bila je odusevljena.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.5.2018 7:52:09 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 577
13.5.2018 6:58:50   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.
Sanjice ves je sjajan ako ga izvadim odmah iz susilice,medjutim shvatih da je to uz bebu nemoguca misija.user posted image
Mi se naspavali. Ustali svi u pola 5 kad je P sisao. I D tad ustala. Naravno P je nastavio a mi kao ludaci.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 578
13.5.2018 8:18:47   
Rosita
Jutro. Evo i mene. Baš sam loše spavala. I kad svi spavaju ja ne. Naiđe mi u sred noći da razmišljam nešto šta i kako i posle nema. Od pola dva sam budna do pola 7, pa sam zaspala nekih 45 min.
Stariji nema T. Inhaliram malom dozom pulnikorta, kašlje bezveze baš. Bolje tako 3 dana nego čudo posle.
Malom sva ruka od juče osuta, tj. podlaktica. Sitno, crveno, reljefno. Pojma nemam, mazala pantenolom, ajd da je od znoja, ali gde tu? Neću da mislim na vakcinu. Treba paziti kad se udaješ da ne biraš atopičareuser posted image
Ufff. Boleće me glava danas. Mm naravno radi.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 579
13.5.2018 9:29:36   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Rosita, nek brzo prođe osip.
Ljiso, danima vec cekamp masinu da krene sa radomuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 580
13.5.2018 12:39:37   
jess021
Evo i nas.
Rosi, ni ja se nisam naspavala. M je bila budna od 2-5h, posle sam kao spavala do 8h, al sam ustala kao da me voz pregazio.
Sad kad uspavam Milu, odoh sa drugaricama na kafu, a posle cemo u Srbobran.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 581
13.5.2018 13:37:27   
Duškić
Cao mame.
Mi sunjali po sajmu. Guzva.
Nista posebno.
Rosi da prodje sto pre?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 582
13.5.2018 13:53:20   
vocicana
Caos mame, ja sam sinoc htela da se javim, ali sansi nije bilo. Kuci je standardno tempo, a na poslu vec tempo na kvadrat danima, nije mi jasno sta se desava sa ljudima. Ovde samo sto ne pocne pljusak, juce se I grad tako ispadao, ali sam ugrabila sa malisom malo I setala, do malo pre. Izasla sam iz trece, za rucak ne spremam nista, svi ce jesti ponesto, kako se snadjemo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 583
13.5.2018 14:01:41   
Milena18
Gde ste, mame?
Mene je cele noći budio zapušen nos. Zaribala sam načisto. Ali dobro, M je ozdravila.
Nadam se da su proslave rođendančića lepo prošle.
Jao, Voci, jeste, evo i ja čekam da počne kiša. A mi oprali tepih, tri dana se suši napolju, samo ga premeštamo sa jednog mesta na drugo kako počne, odnosno stane kiša.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 584
13.5.2018 14:06:12   
vocicana
O tome Milenice ni da ne pricam, krecenje I haos me tek ceka ukuci, bas me smara vise to, da nemam reci. To da obavimo pa odosmo na odmor.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 585
13.5.2018 14:31:48   
mama Jo
Dan svima....
Obavili rucak, svasta jos od jutros. Sad smizle spavaju pa cemo i mm i ja da se pocastimo malom dremkom user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 586
13.5.2018 15:11:50   
suzi kju
Dobar dan mamite.
Mene samo vreme ovo promenljivo nervira.
MMoje mackice spavaju ja cituckam neku knjigu i tako.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 587
13.5.2018 15:32:22   
Sanjica26 RR
Moji mama i tata odoseuser posted image Sad cu da prilegnem da citam dok je tisina.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 588
14.5.2018 6:10:48   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.
P mucili gasovi nocas, pa se probudio u 2 pa sad u pola 6. Jadnicak kad prdne cuje se haos. Neverovatno da malo dete moze imati takve gasove.

Mm vec otisao, ide za Bg danas,, ko zna kad ce doci. Ja se razmisljam da odrzim jedan cas. Ne znam kakav ce biti P hocu li uspeti.
D moram buditi za vrtic i spremiti joj dorucak.

a kisaaaaa...pada li pada...

Direktna veza do poruke: 589
14.5.2018 8:16:32   
Rosita
Jutro. Moj stariji još spava, nisam ga dala u vrtić. Mali bio budan sat i po pa evo nadam se da će zaspati. Kod nas standardno, od 4 ujutru gasovi jači. Ja mislim da bih ga budila noću da olakšam sise i kad bi spavao, ne bih izmlazala. Još se dobro i izbljucko, namokrio rupu od pelene ispod glave i čaršav ispod. Dan tmuran, volela bih da se organizujemo da kupimo D patike... Videćemo. Još ih nisam sama obojicu vozila.
Osipa ima i dalje, manje je crven čini mi se.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 590
14.5.2018 8:19:41   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam se vratila u krevet cim sam ispratila mm i Sofi. T spava. Ona ide posle podne u skolu. Mozda je vodim sa sobom na casove ako mm ide na put.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 591
14.5.2018 8:33:01   
Misha i Ljisha
Sanjice ukljucila sam SUDOMASINU user posted image user posted image

Rosita ja se premisljala da li D da pustim u vrtic ili ne, nesto mi ima retku stolicu i zalila mi se juce na stomak. dala sam joj jutros probiotik, ona je htela da ide u vrtic pa sam je pustila. Nema temp ni nista al eto malo redja stolica. Nema proliv. Pu pu pu valjda ni nece dobiti. A sad se pitam da li derana dodatno muci stomacic jer su mi njih dvoje nesto pokupili????

Nemam pojma iskreno da kazem.

IDem da ga obidjem sad je proslo vec 3h od kako se budio valjalo bi da siska

Direktna veza do poruke: 592
14.5.2018 8:45:58   
Milena18
Dobro jutro!
Rosita, da brzo prođe osip.
M otišla u vrtić, još joj malo nosić curi, inače je ok. Žalila se jutros da joj helanke stežu guzu user posted image A imaju šta i da stežu, bogami.
Zaboravih da ponesem kapi za nos na posao, sad se gušim čekajući pauzu.

Direktna veza do poruke: 593
14.5.2018 8:50:39   
Sanjica26 RR
Milena, e bas je ona jedna guzica. user posted image
Ljiso, moja susara sad radi. Sinoc sam ukljucila beo bes na iskuvavanje i zaspala sam. Nisam mogla da cekam tri sata.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 594
14.5.2018 8:53:22   
Misha i Ljisha
Ja masinu upalim uvece a onda mm kazem da upali susaru ujutru jer rano ustaje a jeftina struja je do 8. Nego sad sam prvi put upalila sudomasinu pa rekoh da bude "na moje oci" da vidim jel sve radi ok

Direktna veza do poruke: 595
14.5.2018 8:57:45   
Sanjica26 RR
I ja sve nocu kad je jeftina struja. Ali sinoc sam zaspala.

Direktna veza do poruke: 596
14.5.2018 9:50:18   
Anck Su Nmaun
Jutroo
Ja izasla da popijem prvu jutarnju...tek sad.
T bila na kontroli sve je za sad ok.
H upisali u skolu u petak testiranje, ona ne moze da doceka!

Direktna veza do poruke: 597
14.5.2018 10:22:58   
mama Jo
Jutro drage!
Anck, dobro je da je sve pod kontrolom 😊

Mi se igramo, evo kisa pada ne znam hocemo uspeti napolje... ne verujem iskreno, kad mm dodje sa posla onda... prodje vikend za cas 😏

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 598
14.5.2018 11:11:28   
jess021
Evo i nas!
M je ustala u 5h a L u 6h, tako da se vec uspavljujemo. Vec sam pripremila i rucak tako da cu i ja malo sa njima.
Ljiso, i moje dve imaju malo redju stolicu i kake 3 puta, tako da mislim da je neka viroza. Isto sam im dala probiotik.
Danas necemo napolje, kisa bas pada. Moram da smislim kod koga bi mogli otici.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 599
14.5.2018 13:26:49   
emicaa
cao mamice,evo i mene opet.
Malo smo odmarali,od danas se vracamo nasoj rutini.
U srijedu David ima kontrolu kod dermatologa a srijedu navece mm i ja idemo u skolu na prvi roditeljski user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

najlepse musko ime?
jabudic

Jakov (17%)

Stefan (27%)

Lazar (28%)

Pavle (28%)

Ukupan broj glasova: 280

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here