Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poradja se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 14:02:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
drage moje hvala. Porodjaj mi je bio bas tezak ali IZBEGLA EPIZIOTOMIJU saga citava. Pisacu vam kasnije ne znam ja u kratko. Uglavnom izvinjavala sam se svim sestrama i dr na dranju
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2018 18:12:08 >
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 14:07:28
|
|
|
|
Rosita
|
Ajde, ajde, ma super si! Bese li sa epijem? Neka si izbegla rez, pesma! Pisi nam za bebca, bucka
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 14:12:18
|
|
|
|
lesli
|
Au ja sam zivela u zabludi, da kod nas sve zene seku po automatizmu. Ljisho, brz oporavak i da izadjete u petak!
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 14:17:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam Ljiso 😊😊 Nek' ste zivi i zdravi, srecni i radosni svi zajedno!! 💗
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:13:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahaha ma nek si se drala ko ih sisa! Verujem da je bilo tesko al Savrseno kad je proslo bez epiz. To je posle mucenje.
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:18:36
|
|
|
|
vonavoj
|
To vristanje ide nesvesno..ja sam na drugom porodjaju isto krenula da vristim...a ona babica kaze,super..ali dzabe se deres,gubis snagu na ustima
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:39:01
|
|
|
|
smeško
|
Cestitam vam, Lhisho! Sada je red da malo uzivas i da upoznas to malo stvorenjce koje te je toliko namucilo. Zelim ti brz oporavak.
|
|
|
|
RE: Porodila se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:42:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso ma bas te briga,nit se ti poradjas svaki dan,niti si njima prva porodilja koja se dere
|
|
RE: Porodila se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:44:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad si ih videla i nikad vise
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:51:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj To vristanje ide nesvesno..ja sam na drugom porodjaju isto krenula da vristim...a ona babica kaze,super..ali dzabe se deres,gubis snagu na ustima Ja jedino na drugom nisma jer sam dosla pred sam porodjaj . A prvi uzas iskukala se za medalju al je i bio mucan uzas.
|
|
|
|
RE: Porodila se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 15:59:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja na prvom nisam..bilo je puno doktora,bqbica..jer je T bila okrenuta kako ne treba..pa sam bila usredsredjena da dobro guram kad mi kazu,da bi je okrenuli A na drugom sam se pitala sta mi je sve ovo opet trebalo..tako ce i na trrcem biti..sigurno
|
|
|
|
RE: Porodila se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 16:34:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, cekamo izvestaj :) Ako si se drala, taman da izbacis svu negativu
|
|
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 18:08:19
|
|
|
|
Rosita
|
Nisam glas pustila ni jednom, alo nisam ni trpela strasne bolove pre epija. Jednu devojku sam tesila drugi put. Raspadala se od bolova. U kontaktu smp sad, druga osoba kad ju je prošlo . Svi kažu diši, ne viči, trošiš snagu. A kad zagusti prirodno je da kukaš.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2018 18:13:08 >
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 18:35:14
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam se prvi put u pocetku drala kao magarac,onda je dosla nova babica i ona mi je tako fino sve objasnjavala pa vise nisam glasa pustila.Ali kad kazu da se trosli snaga stvarno su u pravu.Drugi put sam galamila na babicu pa sam i na to trosila
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 18:44:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam draga
|
|
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 18:59:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisha nam.izgleda spavka
|
|
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 20:18:59
|
|
|
|
Maraj
|
Nema ljise ceo dan. Jel se cuo neko sa njom , privatno?
|
|
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 20:20:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas virkam da vidim da li se javila... Ljisgo cekamo te da cujemo da ste dobri 💗
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 20:31:59
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, cestitam! Znam kako ti je. Ja sam se oba puta izvinjavala
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 20:35:23
|
|
|
|
Duškić
|
Ljiso, proslo je duso grli bebicu..
|
|
|
|
RE: Porodila se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 21:11:25
|
|
|
|
madre
|
Ljiso, cestitam!
|
|
RE: Poradja se Miša i Ljiša drugi put 18.4.2018 21:53:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Ljišo, bravo, čestitam mamika, da je živ i zdrav lepotan Lep završetak jedne vrlo turbulentne trudnoće
|
|
RE: Poradja se Miša i Ljiša drugi put 19.4.2018 5:59:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala vam mame. Agonija je prilicno trajala. S obzirom na to sa sam ja kuci imala kontrakcije na 2 min ja sam otisla misleci ok brzo ce biti gotovo. Ja stizem a ono otvorena samo prst i po. Kaze dr necemo vas staviti na indukciju registruju se bolne kontrakcije. Odradili klistir tusiranje. Jel mi verujete jedva sam stajala na nogama kad krene kontrakcija. Setala sam do 7 i nesto i ondA me oko 8 stavili na indukciju. Ijuuu...bolovi na dva min a kraj ni blizu. I pitala sam jedno 5 puta za epi. Kaze dr ne moze beba nije bi pocela da se spusta. Ja 6 prstiju otvorena i krecu naponi i MOLIM ih za epi. Jel sta sa guram kad beba nije ni blizu izlaza otprilike i nisam sjroz otvorena. I dosla neka dr Sharp sa Mayo clinic u Minesoti haha...i bukvalno sam se drala da hocu epi da se odmorim. Sve sam je poslusala. Kaze s obzirom na bolove sedela sam i u turskom sedu nisam se pomerala ali sam zato sve vreme gundjala i drala se. I konacno dobih epi. Bar pola sata da se odmorim. Dala mi dr Sharp i lidokain i uspeh malo da se odmorim. Medjutim kad su me sledeci put pregledali bebi se vec videla glavica a ja nisam osecala napone. Sve sam ih slusala i sve je proslo brzo. Nisam secena nije modar td i td. Da sam krenula da guram kad sam.dobila napone sa 6 prstiju samo otvorena pa ja ne znam. I to kao moze epi ali mole Boga da ga ne uzmu zene. Meni su epi dali eto na pola sata. A kapiram bolje da su me.resili bola i istu dpzu dali o osecala bih napone na kraju ovako... Inace deran nema pojma da sisa. Vec sam muza poslala o po silokonske bradavice. Ali ne vredi. I tek je sad kakio. Lep je. Kaze mm lepsi je od D na rodjenju heheh... Inace sestra napisala RAZDRAZLJIVO na kartonu. E onda mozete misliti s kim imam posla
|
|
|
|
RE: Poradja se Miša i Ljiša drugi put 19.4.2018 6:14:13
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, bitno da je to sad iza tebe. Uzivaj sa bebom i ljubi ga puno.
|
|
RE: Poradja se Miša i Ljiša drugi put 19.4.2018 6:21:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Razdrazljivo zasto?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?