lesica -> RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put (18.4.2018 7:48:06)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ko se kladip na sredu???? Ispao sluzni cep. Tj i dalje ide onako malcice krvavo i sluzavo. Krecu menstrualni bolovi. Bice super ako izdrzim do 7 ujutru jer mi vec nije svejedno[sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Au daleko je 7 ujutru... Al ne ide mi se sad. Stavice me na indukciju da se sto pre zavrsi. A to me nervira. Plus epi dovidjenja u po noci IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Samo nemoj da uz jutarnju kafu citam U blicu:porodila se kuci 😀😀 ...drzim fige ljiso!!! IZVORNA PORUKA: jess021 Ajde Ljiso, cekamo lepe vesti! IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Setam se. Setam se. Necu jos da idem. Evo mm dize frku da idemo odmah. Ja cvrsto odbijam za sad. Bolovi su poprilicni ali setnjom nestaju. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Hehe di ste sad za moralnu podrsku. Sela sam u fotelju i digla noge. Pokusacu jos malo da odremam. Trebace mi snage. Dal cu moci od bolovs nem pojma. Al znam da sam hronicno neispavana IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ukratko: nema sanse[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Pih. U putu. Na 2 min kontrakcije IZVORNA PORUKA: isidora88 Srecno ljiso [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jao skenjala sam se. Nac2 min kontrakcije vrlo bolne a ja prst i po otvorena. Strasno. Ja mislila ja vec pri kraju. Kaze dr nece me staviti na indukciju jer se registruju veoma bolne kontrakcije IZVORNA PORUKA: isidora88 Ljiso jesu li te smestili na patologiju? Ne brini sto je samo 1,5 prst, bitno je da je grlic skracen i razmeksan, brzo ce to, nadam se da mozes da setas sto vise. IZVORNA PORUKA: milicicak Ljiso, sad ce deran brzo [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ma kakva patologija. Evo klistir odradjen. Jos malo pa tusiranje i u predporodjajnu. Uzasni su mi bolovi. Sa D nije bilo ni priblizno ovako. 4 prsta sam bila otvorena nakon setanja cele noci s njom a kad su dosle kontrakcije na 2 min ro je bilo pola sata pred porodjaj. Ja vec sat vremena imam kontrakcije na 2 min. Sta ce biti do kraja???? A prst i po otvorena IZVORNA PORUKA: isidora88 Drzi se, uskoro ce stici i anesteziolozi pa trazi epi. Nek prodje sto pre i sto bezbolnije[sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bice Marko moj drug iz srednje. Trazicu epi sigurno. Cuj sto posto IZVORNA PORUKA: Milena18 Ljišo, drži se! Srećno! IZVORNA PORUKA: smeško Tu smo Ljisho! Samo polako i hrabro! Bice ok! Niko nije pomislio na sredu, prešla si nas![sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: degu srecno Ljiso [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: vonavoj Ljisho, ti si legenda...krenulo je! Drzi se! Kad pre na 2min i otvaranje jok..navijam za epi![sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Pa ne znam von kako to. Bolje da sam kuci jos stiskala zube. Al ja pomislila na 2 min brzo cu biti gotova kad ono medjutim. Evo istusirala sam se. Sad ce me voditi u predpoeodjajnu salu za smenu od 7. I odmah trazim epi IZVORNA PORUKA: vonavoj Samo setaj,ako mozes,da se sto vise spusti i da se brzo otvoris! I da stigne sto pre hepi[sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Hoce neko da obnovi Ljisinu temu. .[sm=smiley1.gif] Ajde Ljiso, nek ti daju taj epi i nek se zavrsi sto pre. IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, mislim da nema teme za Ljisu, ja bar ne mogu da je nadjem. Vidim, Ljiso da virkas, jel stigao hepi? IZVORNA PORUKA: Maraj I jao Ljiso, [sm=bravo.gif] pa ovo navijanje krenulo a ja sirim ves po kuci! Ajde derane!! IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, mislim da nema teme za Ljisu, ja bar ne mogu da je nadjem. Vidim, Ljiso da virkas, jel stigao hepi? Ako nema otvarajte novu. I ja sam trazila nema.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|