Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 7:48:06
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ko se kladip na sredu???? Ispao sluzni cep. Tj i dalje ide onako malcice krvavo i sluzavo. Krecu menstrualni bolovi. Bice super ako izdrzim do 7 ujutru jer mi vec nije svejedno IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Au daleko je 7 ujutru... Al ne ide mi se sad. Stavice me na indukciju da se sto pre zavrsi. A to me nervira. Plus epi dovidjenja u po noci IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Samo nemoj da uz jutarnju kafu citam U blicu:porodila se kuci 😀😀 ...drzim fige ljiso!!! IZVORNA PORUKA: jess021 Ajde Ljiso, cekamo lepe vesti! IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Setam se. Setam se. Necu jos da idem. Evo mm dize frku da idemo odmah. Ja cvrsto odbijam za sad. Bolovi su poprilicni ali setnjom nestaju. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Hehe di ste sad za moralnu podrsku. Sela sam u fotelju i digla noge. Pokusacu jos malo da odremam. Trebace mi snage. Dal cu moci od bolovs nem pojma. Al znam da sam hronicno neispavana IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ukratko: nema sanse IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Pih. U putu. Na 2 min kontrakcije IZVORNA PORUKA: isidora88 Srecno ljiso IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jao skenjala sam se. Nac2 min kontrakcije vrlo bolne a ja prst i po otvorena. Strasno. Ja mislila ja vec pri kraju. Kaze dr nece me staviti na indukciju jer se registruju veoma bolne kontrakcije IZVORNA PORUKA: isidora88 Ljiso jesu li te smestili na patologiju? Ne brini sto je samo 1,5 prst, bitno je da je grlic skracen i razmeksan, brzo ce to, nadam se da mozes da setas sto vise. IZVORNA PORUKA: milicicak Ljiso, sad ce deran brzo IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ma kakva patologija. Evo klistir odradjen. Jos malo pa tusiranje i u predporodjajnu. Uzasni su mi bolovi. Sa D nije bilo ni priblizno ovako. 4 prsta sam bila otvorena nakon setanja cele noci s njom a kad su dosle kontrakcije na 2 min ro je bilo pola sata pred porodjaj. Ja vec sat vremena imam kontrakcije na 2 min. Sta ce biti do kraja???? A prst i po otvorena IZVORNA PORUKA: isidora88 Drzi se, uskoro ce stici i anesteziolozi pa trazi epi. Nek prodje sto pre i sto bezbolnije IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bice Marko moj drug iz srednje. Trazicu epi sigurno. Cuj sto posto IZVORNA PORUKA: Milena18 Ljišo, drži se! Srećno! IZVORNA PORUKA: smeško Tu smo Ljisho! Samo polako i hrabro! Bice ok! Niko nije pomislio na sredu, prešla si nas! IZVORNA PORUKA: degu srecno Ljiso IZVORNA PORUKA: vonavoj Ljisho, ti si legenda...krenulo je! Drzi se! Kad pre na 2min i otvaranje jok..navijam za epi! IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Pa ne znam von kako to. Bolje da sam kuci jos stiskala zube. Al ja pomislila na 2 min brzo cu biti gotova kad ono medjutim. Evo istusirala sam se. Sad ce me voditi u predpoeodjajnu salu za smenu od 7. I odmah trazim epi IZVORNA PORUKA: vonavoj Samo setaj,ako mozes,da se sto vise spusti i da se brzo otvoris! I da stigne sto pre hepi IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Hoce neko da obnovi Ljisinu temu. . Ajde Ljiso, nek ti daju taj epi i nek se zavrsi sto pre. IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, mislim da nema teme za Ljisu, ja bar ne mogu da je nadjem. Vidim, Ljiso da virkas, jel stigao hepi? IZVORNA PORUKA: Maraj I jao Ljiso, pa ovo navijanje krenulo a ja sirim ves po kuci! Ajde derane!! IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: milicicak Sanjice, mislim da nema teme za Ljisu, ja bar ne mogu da je nadjem. Vidim, Ljiso da virkas, jel stigao hepi? Ako nema otvarajte novu. I ja sam trazila nema.
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 7:49:02
|
|
|
|
lesica
|
Hajde Ljišo, do podneva finito!!! Push it good
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 7:49:24
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Ljiso srecno
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 7:54:11
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 7:57:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Ladno se niko nije kladio na sredu! A Pavle stize danas!!
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:03:11
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiiiišaaa, ljišaaaa! Ajoj, ajde bebo! Uzbudjenje raste
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:14:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ljuso pa sta je sad ti,od cetvrtka krecu opklade Navijam,srecno
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:19:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cim je offline znaci pocelo je .ajde Ljiso da zavrsis to sto lakses.
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:43:58
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ljisooooo, drzimo fige
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:46:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A sinoc htedoh napisati da ce porodjaj biti danas... Ljiso, srecno
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 8:46:56
|
|
|
|
Sarav
|
Navijamo Ljišo
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 9:04:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, drzimo fige!! Pavle hajde cekamo teeeee 😍😍 😘😘😘
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 9:14:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde Ljiso i Pavle
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2018 9:15:45 >
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 9:44:37
|
|
|
|
Ana13
|
Oooooo pocelo je, poceloooo!!! Hajde Pavle
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 9:51:12
|
|
|
|
isidora88
|
Eto ljiso ispunice ti se zelja da vas i Dunja doceka, stizes kuci u petak taman da je spakujes za ekskurziju
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 9:55:07
|
|
|
|
bojana92
|
Srecno Ljiso,mislim na tebe 😊
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:04:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pratim i navijaaaaM da sto pre malisa dodje na svet
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:07:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:37:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ajde Ljiso nemoj da nas drzis u neizdrzu . Kad sam cula kontrakcije na dva minuta nocas mislila sam do dorucka eto Pavla ali ti nebi bila ti da nema nastavak Ajmo bebo, ne gnjavi majku
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:44:41
|
|
|
|
Duškić
|
Hajde Ljiso da bude brzo
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:45:05
|
|
|
|
Rosita
|
Ako je dobila hepi, trebalo bi da se brzo zavrsi sve, navijam da jeste . Ajde ljisooooo, cekamooooo!
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 10:47:27
|
|
|
|
smeško
|
Ivana, nemoj da se vadis sada, kao mislila si na sredu. Javi se, Ljisho! Srecno!
|
|
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 11:00:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde Ljiso, nemoj da nas drzis u neizvesnosti. Moram da idem na cas
|
|
RE: Poradja se Misa i Ljisa drugi put 18.4.2018 11:11:54
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Ja mislim da nam Ljisa kucka detaljan izvestaj,to ocekujemo.. svi smo nestrpljivi,hajde bebo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?