Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:46:10
|
|
|
|
vocicana
|
Kako je mocno, hladno, slinci se smrzavaju, nema virusa i suga vise u vazduhu, da se nadisemo i nauzivamo u zimoci. Eto kratko ce da traje, ali je zezuta ta promena temperatur i to. Prezivece se. Ali stvarno sa minus 8 na + 14, haos
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:57:27
|
|
|
|
Dragce86
|
Da, taj prelaz ce opet biti grozan, ali necu jos o tome da mislim posto je danas i sutra svakako zimska idila :D I hocu sto vise da uzivam u njoj :)))
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 13:16:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Kod nas danas suncano,jeste hladno ali nema vetra.Do sad smo setali Ninu napolje a ona samo razgledjuje.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 13:21:05
|
|
|
|
vocicana
|
Neka je mcana neka uziva. Moj sin mi sinoc opet kaze, mama pada kisa, ja sta cu kazem, jeste sine, pada kisa. Mocno i lepo. Bs volim kada ovako zakuca, dok ne krene globalno otopljavanje. Onda cemo gackati sa ribarskim cizmama po gradu.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 13:21:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaooo meni je ispred zgrade uvek lokva, moracu camcem da krenem negde... uzas
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 13:50:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ako je neko za kafu na miru? Ja umreh od jutros... jos nisam uspela sve sto sam trebala da odradim... napolju je ok, nije ni jako hladno, ali u saobracaju katastrofa, ave zivce da izgubis
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 14:58:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovde niko nista ne nudi? 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:11:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja tek sad rucala... sad bih nesto slatko pojela
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:13:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam se najela slatkog pa nisam mogla da rucam, cekam muza pa cu sa njim 😊 A saada cu kafu da zviznem 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:14:25
|
|
|
|
emicaa
|
Anck saljem ti jafu,hvataj Ja cekam da tijesto odstoji pa da idem praviti pitu,bice sa sirom divna i mirisljava
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:16:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice, pa gde si ti pobegla si od nas smaraca ? Jel to ona pita sto se razvlaci testo rukama?
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:40:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ma nece bre niko vise da se druzi sa nama kako ne vidis
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:42:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
izgleda.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:49:57
|
|
|
|
mama Jo
|
A nama jafa? Pa i nama je pao secer od ovolikog kuckanja?? 😂
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:53:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo ja bacam parcice torte, izvrsna je, pa ko uhvati , kao i sve ostalo
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:54:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze, malo cu da odmorim prstice
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 15:57:23
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck saljem ti jafu,hvataj Ja cekam da tijesto odstoji pa da idem praviti pitu,bice sa sirom divna i mirisljava Dal jos neko razvlaci kore osim tebe i mene
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 16:01:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo ja kuvam Nesicu ko je za?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.2.2018 16:02:17 >
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 16:04:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja evo pijem
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 16:08:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck saljem ti jafu,hvataj Ja cekam da tijesto odstoji pa da idem praviti pitu,bice sa sirom divna i mirisljava Dal jos neko razvlaci kore osim tebe i mene Moja svekrva, a ja nikako da se usudim da probam, da se ne obrukam.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 16:48:19
|
|
|
|
mama Jo
|
I moja mama... ja obozavam 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 16:59:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni sveki napravila male pitice i zamrzla sam.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 17:04:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja mama razvlaci i ne voli kupovne nikako
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 17:28:48
|
|
|
|
mama Jo
|
ME tako i meni mama isto, baa sutra planiram da ispecem jednu turu :) A kao mala sam uzovala sa njom preko stola ro testo da razvlacim 😁
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 17:30:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja po dve male vadim za mene i njih...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Sta mislite...choopa choops...koliko je jednoj forumasici trebalo vremena da pronadje stranicu sa anketama?10 min (
37%)
pola sata (
7%)
1 sat (
16%)
'odma je nasla. (
39%)
Ukupan broj glasova: 135Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!