Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 21:59:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imam jednu sto mi stoji na kuhinji za skidanje temperature Inace ti nudim Vince ako zelis?
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:00:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha ma moze i ta, zeza me dete najstrasnije 😁 Vino moze u svakom slucaju... Gde ste ostale?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:02:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mene nesto bole tabani i misici na rukama, jutros sam ribala tepih u rano jutro dok su svi spavali. Jos malo u krevet nadam se.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:02:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pustara...lepo ja rekoh sve smo ih oterale
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:25:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Napolju je ledeno. Bas sam se smrzla. Sad cu da se uvijem u cebe
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:26:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja popih casu vinca taman da me uspava pa u krevet. Moji svi spavaju
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:26:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ledeno... ja ne mogu da se ugrejem ceo dan, samo pijem vrele cajeve... sad bi moglo i vince...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:27:59
|
|
|
|
Dragce86
|
Koliko vidim svi smo u cebetu i uz caj :D Sta je ovo, gde su muzevi da greju??
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:29:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj otisaoda uspava sina i zaspao s njim
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:30:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Izmedju mene i mog spava bebe 😀
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:43:06
|
|
|
|
lesica
|
Ne da ste se raspisale, nego sve pršti. Ja da vam mahnem, pa odoh da se stropoštam u krevet. Klinci kašljavi, kijavi... Ja smrznuta još od jutros. Dakle ništa novo.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:45:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cekam da mi atarije dete zaspi pa isto da se atrmoglavim na jastuk ☺ bas sam umorna a i ova prehlada me akroz na skroz lomi... a ova moja mala ne misli... evo djuska u kreveticu... joj majko sveta 😔
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:53:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje probudile bebu,veselo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:59:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj ME bas veselo, ne znam sta cu sa njom jednom trenutno.... ma mogu sve to da izdrzim samo da nisam aad prehladjena, i da je poalusna, a kad krene - nece ovo, nece ono.. kao veceras... odlepim
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:05:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Moja malecka je sinoc tako divljala 2 i po sata, da sam htela da je udavim :P Jeedvaa je zaspala i zato danas ceo dan prekunjala..valjda ih lome i ove vremenske promene..
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:08:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ne znam stvarno .. a spavala je preko dana od 12:30 do 14:00, nije to za nju puno, nekada se probudi u 16:00 pa opet fino zaspi u normalno vreme...jos je bila i sat vremena napolju na anegu izigrala se... pa kako se ne umori stvarno mi nije jasno...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:15:50
|
|
|
|
Dragce86
|
To su veverice na baterije ( tako mm zove nasu kcerkicu )i to ne bilo koje vec Durasell
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:18:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahaha 😂😂 izgleda, kako nam je - tako nam je... sta da radimo kad su nase male 💓
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:22:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 To su veverice na baterije ( tako mm zove nasu kcerkicu )i to ne bilo koje vec Durasell A joooj
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 6:42:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Zavejalo sa svih strana... ja jesam trazila neki minus da ubije svs viruse ali nisam mislila bas ovako nesto... Odo jos malo da spavam pa vas zovem na kafenzi 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 7:59:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao divno jutro..bar nama koji smo u kuci. Neka snega nek se deca raduju...ionako ce ga biti jos dan dva samo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 8:45:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sinoc ugasili svetlo, ono kao svanuce, belo sija
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:41:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Diiivaan daan! Ja sam oko 10h cetala sa kcerkicom i predivno jee :) Jeste hladno, ali mirno, nema vetra nema novog snega, samo sve belo od juce :) Odusevila se :)
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:43:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jap jeste.predivno.meni zao sto ne mozemo.napolje Mada.on i nije odusevljen snegom.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:45:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Diiivaan daan! Ja sam oko 10h cetala sa kcerkicom i predivno jee :) Jeste hladno, ali mirno, nema vetra nema novog snega, samo sve belo od juce :) Odusevila se :) Ja jedva cekam dada muz dodje da ih izvedem .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ime za bebu decakaBEBALOMolim Vas pomognite za ime bebu decaka?Darijan (
8%)
Stefan (
33%)
viktor (
19%)
veljko (
14%)
Kristijan (
9%)
Boris (
16%)
Ukupan broj glasova: 152Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!