Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 21:59:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imam jednu sto mi stoji na kuhinji za skidanje temperature Inace ti nudim Vince ako zelis?
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:00:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha ma moze i ta, zeza me dete najstrasnije 😁 Vino moze u svakom slucaju... Gde ste ostale?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:02:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mene nesto bole tabani i misici na rukama, jutros sam ribala tepih u rano jutro dok su svi spavali. Jos malo u krevet nadam se.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:02:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pustara...lepo ja rekoh sve smo ih oterale
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:25:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Napolju je ledeno. Bas sam se smrzla. Sad cu da se uvijem u cebe
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:26:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja popih casu vinca taman da me uspava pa u krevet. Moji svi spavaju
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:26:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Ledeno... ja ne mogu da se ugrejem ceo dan, samo pijem vrele cajeve... sad bi moglo i vince...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:27:59
|
|
|
|
Dragce86
|
Koliko vidim svi smo u cebetu i uz caj :D Sta je ovo, gde su muzevi da greju??
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:29:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj otisaoda uspava sina i zaspao s njim
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:30:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Izmedju mene i mog spava bebe 😀
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:43:06
|
|
|
|
lesica
|
Ne da ste se raspisale, nego sve pršti. Ja da vam mahnem, pa odoh da se stropoštam u krevet. Klinci kašljavi, kijavi... Ja smrznuta još od jutros. Dakle ništa novo.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:45:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja cekam da mi atarije dete zaspi pa isto da se atrmoglavim na jastuk ☺ bas sam umorna a i ova prehlada me akroz na skroz lomi... a ova moja mala ne misli... evo djuska u kreveticu... joj majko sveta 😔
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:53:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje probudile bebu,veselo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 22:59:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj ME bas veselo, ne znam sta cu sa njom jednom trenutno.... ma mogu sve to da izdrzim samo da nisam aad prehladjena, i da je poalusna, a kad krene - nece ovo, nece ono.. kao veceras... odlepim
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:05:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Moja malecka je sinoc tako divljala 2 i po sata, da sam htela da je udavim :P Jeedvaa je zaspala i zato danas ceo dan prekunjala..valjda ih lome i ove vremenske promene..
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:08:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ne znam stvarno .. a spavala je preko dana od 12:30 do 14:00, nije to za nju puno, nekada se probudi u 16:00 pa opet fino zaspi u normalno vreme...jos je bila i sat vremena napolju na anegu izigrala se... pa kako se ne umori stvarno mi nije jasno...
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:15:50
|
|
|
|
Dragce86
|
To su veverice na baterije ( tako mm zove nasu kcerkicu )i to ne bilo koje vec Durasell
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:18:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahaha 😂😂 izgleda, kako nam je - tako nam je... sta da radimo kad su nase male 💓
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 26.2.2018 23:22:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 To su veverice na baterije ( tako mm zove nasu kcerkicu )i to ne bilo koje vec Durasell A joooj
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 6:42:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Zavejalo sa svih strana... ja jesam trazila neki minus da ubije svs viruse ali nisam mislila bas ovako nesto... Odo jos malo da spavam pa vas zovem na kafenzi 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 7:59:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao divno jutro..bar nama koji smo u kuci. Neka snega nek se deca raduju...ionako ce ga biti jos dan dva samo.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 8:45:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sinoc ugasili svetlo, ono kao svanuce, belo sija
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:41:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Diiivaan daan! Ja sam oko 10h cetala sa kcerkicom i predivno jee :) Jeste hladno, ali mirno, nema vetra nema novog snega, samo sve belo od juce :) Odusevila se :)
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:43:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jap jeste.predivno.meni zao sto ne mozemo.napolje Mada.on i nije odusevljen snegom.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 27.2.2018 12:45:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Diiivaan daan! Ja sam oko 10h cetala sa kcerkicom i predivno jee :) Jeste hladno, ali mirno, nema vetra nema novog snega, samo sve belo od juce :) Odusevila se :) Ja jedva cekam dada muz dodje da ih izvedem .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Koje ime izabrativikivekiNajbolje ime za devojčicuValentina (
53%)
Viktorija (
33%)
Violeta (
14%)
Ukupan broj glasova: 51Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!