|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
5.11.2009 13:18:58   
Mari86
Kleooo draga....znaci ne mora da se ide ujutru dobro je to mi odgovara...picu je u isto vreme i pocecu sad sa folnom...
A kako to da nemas uopste?I sad pravis pauzu pa opet?user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 301
5.11.2009 13:39:14   
Kleopatra
Ne draga sad sam radila inseminaciju i za dva dana vadim betu videcemo,a inace pila sam klomifen i za inseminaciju znaci 3 puta sam pila i svaki put super odreagujem na njega sad cemo videti za koji dan

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 302
5.11.2009 13:48:35   
Mari86
A kako se osecas? Jesi imala neke reakcije na klomifen tipa naduvan stomak i to?user posted image

Direktna veza do poruke: 303
5.11.2009 14:07:36   
Kleopatra
Ne na klomifen nikad nisam imala nikakve reakcije

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 304
5.11.2009 14:09:52   
Mari86
E dobro..user posted image
Nego kako se ti osecas,jos malo pa treba da saznas?user posted image

Direktna veza do poruke: 305
5.11.2009 14:13:21   
Kleopatra
Pravo da ti kazem nemam pojma ni sama ,kad sam cekala ovoliko izdrzacu jos dva dana pa sta mi Bog da a nadam se da ce mi dati visoku betuuser posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 306
5.11.2009 14:14:44   
Mari86
I ja se nadam da ce ti dati draga...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskreno ti to zelim!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 307
5.11.2009 14:21:06   
Kleopatra
Hvala i ja tebi sledeci mesec,user posted image user posted image malo smo odlutali sa teme ubice nas

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 308
5.11.2009 14:26:32   
melania
Kleopatra jos dva dana i onda se radujemouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 309
5.11.2009 14:32:42   
Mari86
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 310
5.11.2009 15:07:24   
Kleopatra
Tako je Melaniauser posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 311
5.11.2009 17:45:46   
dacica
ja sam pila klomifen 2 mes.najmanju dozu i naduo mi se stomak,bas...

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

Direktna veza do poruke: 312
5.11.2009 18:05:38   
mirjancica
cure ja nigdje ne mogu da nadjem klomifen......uopste ga nema..koliko on kosta od prilike hvala vam

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 313
5.11.2009 18:08:47   
Ana RR
Košta oko 200 dinara i ima ga u svakoj apoteci. Moj muž ga pije, i kupujemo baš često, nikad se nije desilo da ga nema.

< Poruku je uredio Ana RR -- 5.11.2009 18:09:13 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mirjancica)
Direktna veza do poruke: 314
5.11.2009 18:10:53   
mirjancica
jos ja radim kao ljekar,i trazila sam od kolega da mi pogledaju po gradu ali nigdje........naci cu ga vec nekako

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 315
5.11.2009 18:19:59   
Ana RR
Ne znam iz kog si grada, ali u BG ga ima svuda (pu,pu, da ne ureknem). 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mirjancica)
Direktna veza do poruke: 316
7.11.2009 1:42:42   
malenna
Meni dr. ka nije nista spominjala za uz bilo bi mi mnogo lakse da sam isla bar bih znala sta se desava a mislim da je to jedan od razloga sto i nije da ne mislim.
Ni ja nisam imala nikakve simptome samo sto su me od 2 dana klomifena boleli jajnici i 3 mi se pojavio malo sekretic providan onaj nadam se ONAJ PRAVI!!! Ali da nije to rano??? Pocela sam i temp. da merim ovaj mesec pocela je sa 36.2,36.3 i sve tako pa je otisla do 36.98 i to na taj 3-4 dan od pocetka klomifena sto bi bio 8-9 dc. posto sam pocela da pijem 5 dc klomifen. posle 5 tab. nista nemam nikakav osecaj nista.
Zaboravih da dodam da sam iz neznam kog razloga prestala da merim temp.! Bas sam sad ljuta na sebe!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 317
8.11.2009 16:18:01   
dr boba

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj muž ga pije, i kupujemo baš često, nikad se nije desilo da ga nema.

Ana, koliko dugo tvoj muz pije klomifen, u kojoj dozi? Ima li poboljsanja? I mm su prepisali pre neki dan, treba da ga pije 60 dana,po 12,5 mg(1/4 tbl.), pa 14 dana pauza i onda kontrolni spermogram...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 318
11.11.2009 11:27:34   
Mari86
A zasto ga muskarci piju?? user posted image

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 319
11.11.2009 12:47:52   
melania
Mari muskarci ga piju za bolju pokretljivost i za veci broj spermatozoida,veliki pozdrav.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 320
   [Obrisana poruka]
11.11.2009 12:51:16   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu melania)
  Direktna veza do poruke: 321
11.11.2009 17:42:40   
melania
Gagi draga user posted image user posted image Kako si mi ti?Ja sam dobro,s obzirom kakvo je vremeuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 322
13.11.2009 12:09:49   
Mari86
melanija...hvala na odgovoru,eto to nisam znala....user posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 323
13.11.2009 12:13:46   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dr boba

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj muž ga pije, i kupujemo baš često, nikad se nije desilo da ga nema.

Ana, koliko dugo tvoj muz pije klomifen, u kojoj dozi? Ima li poboljsanja? I mm su prepisali pre neki dan, treba da ga pije 60 dana,po 12,5 mg(1/4 tbl.), pa 14 dana pauza i onda kontrolni spermogram...

Draga, moj muz ga pije od oktobra prosle godine, sa nekim kratkim pauzama. Ali je on pio prvo po dve dnevno (tako mu je urolog prepisao) a sad je on sam smanjio na jednu dnevno.

Ako se vratis na prve strane teme spermogram i spermokultura videces sta je sve mm pio, i koliko mu je pomoglo.

Pozz
Anči user posted image

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 324
14.11.2009 22:47:22   
dr boba
Hvala Anci!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here