|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
27.10.2009 11:53:39   
magnetic
Devojke,posle kog vremena pokusavanja bez icega ste pocele piti klomifen?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 276
27.10.2009 11:56:53   
boje
mozda ti ja nisam merodavna, ali meni je klomifen preporucio dr posle skoro 8 meseci lecenja kod njega.pila sam ukupno 4 ciklusa i sad vise ne smem.moram napraviti pauzu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 277
27.10.2009 11:59:20   
magnetic
Znaci nije mu to bila prva opcija za lecenje?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 278
27.10.2009 12:08:00   
boje
prvo sam odradila hormone, pa hsg , pa je mm isao na peraciju varikokele i tek onda mi je preporucio da pocnem klomifen.ja imam policisticne jajnike i neredovne ovulacije, ali zbog toga sto je mm trebao da operise varikokelu, cekali smo da i to prodje pa da onda krenemo u akciju sa klomifenom.
s tim sto prvi put nije bilo vajde zato sto je mm jos pio profertil i isli smo na ciljani odnos, drugi put mi je dr zakazao folikulometriju tek 13dc i naravno ovulacija je vec prosla, a treci smo sve potrefili i odradili inseminaciju u drzavnoj bolnici.kada treci put nije uspelo dr mi je rekao da bi mozda bilo najbolje pokusati vto.e tad sam ja promenila dr-a i otisla u NS.
kad sam rekla toj drugoj dr da sam radila inseminaciju u drzavnoj bolnici, ona mi je rekla da smo imali samo 5% sansu za trudnocu.zato sto to nisu laboratorijski uslovi u kojima oni na toj privatnoj klinici rade.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 279
27.10.2009 12:16:04   
Mari86
Draga boja kod mene je isto stanje kao kod tebe...Samo sto je moj MM operisao varikokelu 2007...
Mi evo pokusavamo vec godinu dana,ali pola godine onako intenzivno,i zbog jajnika i neredovnih ovulacija doktorica mi je
rekla da ce mi prepisati klomifen cim MM popije jos ovo malo Profertila!!
Boja jel vam pomogao Profertil? user posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 280
27.10.2009 12:20:00   
magnetic
Hvala ti boje na odgovoru i drzim ti palceve da konacno uspeuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 281
27.10.2009 12:23:27   
boje
posle 2 meseca uzimanja profertila spermogram mu se bas znatno popravio sa 12 mil. na 40 mil.i ne samo da se brojno popravio vec i se popravio i kavalitet.mm je zadnji put radio spermogram u julu i sad je vec otprilike vreme da ga ponovi, ali necemo nista na svoju ruku.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 282
27.10.2009 12:24:45   
boje
IZVORNA PORUKA: magnetic

Hvala ti boje na odgovoru i drzim ti palceve da konacno uspeuser posted image
hava dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 283
27.10.2009 12:28:01   
Mari86
ne znam da li bi smele ovde da pisemo o tome...Jel iskacemo sa teme?user posted image
Drago mi je sto to cujem!!MM ima jos dvadeset kapsula a pije ih tri meseca...
Polazemo nade u taj lek...user posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 284
27.10.2009 12:31:06   
boje
ma ima da pomogne...hoce sigurno.....javljaj nam novosti.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 285
27.10.2009 12:31:45   
Mari86
Hocu naravno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boje)
Direktna veza do poruke: 286
31.10.2009 23:43:10   
malenna

zdravo svima, evo i ja da vam se prikljucim  ako je o.k relativno sam nova ovde, i kao sto pretpos. imam isti problem! cekamo vec 6 god. i nista ovaj mesec mi je prvi sa klomifenom od 5 dc 2x5 zbog neredovne mens. i izostanak ovulacije. Jedino sto me malo cudi je koliko sam citala svima je dr. rekao da idete na folikolumetriju a meni je rekla dr.ka kao nema potrebe samo se opusti i dodji pred mensis da mi proveri jajnike, mada cu u pon. da se cujem sa njom da jos to proverimo jer mi je sutra zadnji dan sa klomifenom.
pozdrav za sve!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 287
2.11.2009 10:01:11   
Mari86
malena..nadam se da ce se naci neko da odgovori...ja ne znam posto tek ovaj mesec treba da krenem sa klomifenom..a nadam se da necu user posted image user posted image
Hajde devojke da pomognemo maleni....user posted image user posted image
I da dobrodosla!!!user posted image

(odgovor članu malenna)
Direktna veza do poruke: 288
2.11.2009 10:40:38   
malenna
Hvala na dobrodoslici! user posted image
I ja se nadam da neces morati da krenes sa klomof. da se obradujes ovaj mesec. Inace juce mi je bila zadnja tabl. i za sad mi je sve o.k nikakve simptome nemam normalno se osecam samo sto me pomalo bas malo zaboluckaju jajnici i krsta samo kao da se javljaju da su tu ali to se desavalo od 2 tabl.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 289
5.11.2009 12:44:12   
Mari86
drage moje..ovde izgleda slabo koja zalazi...user posted image
Da li neka od vas moze da mi kaze da li zna nekoga kome je uspelo da ostane user posted image od klomifena?user posted image

(odgovor članu malenna)
Direktna veza do poruke: 290
5.11.2009 12:51:16   
Kleopatra
Draga Mari ne bih da te razocaram,ali ja sam dva puta bila na klomifenu i nista,ali to nista ne mora da znaci to je sve individualno isto tako znam zenu koja odrzava trudnocu kod mog dr.na odeljenju i koja je pila klomufen i sad nosi trojke tako da sve zavisi od naseg organizma,ja ti od srca zelim da i ti ostanes trudna i da imas bar blizance ne mora trojkeuser posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 291
5.11.2009 12:52:47   
Mari86
Uffff...Kleo draga dva puta si pila..jel mozes da mi objasnis blize kako i o cemu se tu radi?
Hvala ti user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 292
5.11.2009 13:04:33   
Kleopatra
Klomifen stimulise oslobadjanje hormona neophodnih za izazivanje ovulacije.Obicno se pije od 2 dana ciklusa 5 dana 2x1 i nakon toga od 7 ili 9 dana zavisi kako ti lekar kaze se ide na folikulometrije da se vidi koliko su folikuli narasli u proseku treba da rastu 2-4 mm dnevno,i kad dostignu velicinu 18 mm daje se amp.pregnil da bi folikuli popucali.user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 293
5.11.2009 13:05:41   
Kleopatra
Ako te jos nesto interesuje pitaj,nadam se da ti je ovo jasno sto sam napisalauser posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 294
5.11.2009 13:08:26   
Mari86
jao boca se dobija user posted image
A reci mi mozda je glupo pitanje da li moze da se ide u bilo koje doba dana?
Ovo mi je do sada jasno draga user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 295
5.11.2009 13:09:05   
Koukla
Da se i ja priključim. I ja sam takodje dva meseca pila klomifen, i ništa. Baš kao što Kleopatra kaže, dva dnevno pet dana. Folikulometrije... I ona pregnyl za pucanje.., samo sto mi poslednji put nije pukao folikul ni posle pregnila user posted image  kazu desava se!!! Sad pauziramo, pa onda opet klomifen.

Nadam se da ćeš uspeti iz prve!!! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 296
5.11.2009 13:10:25   
Kleopatra
Mari86

A reci mi mozda je glupo pitanje da li moze da se ide u bilo koje doba dana?

Na sta mislis?

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 297
5.11.2009 13:13:09   
Mari86
user posted image Mislim da li mora da se ide ujutru?user posted image
Uffff...znaci nije to bas sigurno kao sto nista nije sigurno u zivotu jel user posted image user posted image
Valjda ce uspeti....a zasto ste vas dve morale da pijete klomifen?
Ja zbog neredovnih ovulacija user posted image

Direktna veza do poruke: 298
5.11.2009 13:16:17   
Kleopatra
Klomifen bi trebalo da se pije ujutru i uvece ali gledaj da bude bar priblizno isto vreme,a na folikulometrije se ne mora ici ujutru ja sam isla i uvece kad je moj dr. dezurao,a sto se tice ovulacije kod mene je gora situacija nego neredovna ja je nemam uopste.Drzim ti pesnice da ti uspeuser posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 299
5.11.2009 13:18:12   
Koukla
U mom slučaju zbog PSCO, samim tim i neredovne ovulacije! Oba puta sa klomifenom sam imala ovulalaciju sto je dobro user posted image . Samo treba ubosti pravi momenat user posted image . Sad pauziram jer sam se bila preopteretila sa folikulima, rastom, pucanjem, i sličnim stvarima. U dogovoru sa doktorkom - sad malo neciljanog mućkanja da se mozak opusti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here