|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 10:36:30   
eca89
Emice, ne znam sta te zanima? Kore ili smjesa?
Ja kore razvlacim, mjera za pleh onaj od strujnog sporeta.
Tijesto:
U 500g brasna, dodam malo soli i zamjesim sa oko 0,5 l mlake vode, zamjesim onako da se smjesa ne lijepi za prste, ali da ostane mekse, ne znam kako da objasnim. Ostavim da se odmori 10-ak min, tijesto podijelim na dvoje lopte. Onda oklagijom malo samo razvucem u duzinu da nije bas kao lopta. Premazem uljem, onako da se natopi i opet stoji 10min.

Fil:
U 500-600 mljevenog mesa isjecem jednu glavicu crnog luka, na sitno, pobiberim i posolim.
Onda na stolnjaku razvucem tijesto u kore i filujem ja stavim samo okolo, pa onda sa stolnjakom urolam!

Kad porumeni zalijem sa prokljucalom slanom vodom, kad upije vodu, pokajmacim!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 851
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 11:43:25   
emicaa
Smjesa user posted image ja sam pravila ali opet nije to to,ni priblizno onom kad kupis

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 852
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 11:49:39   
eca89
Sta znam ja, nama je ovaj super, ja ne koristim mnogo vegetu, pa je ne stavljam, neko i nju stavi!
Je li i ti ovako pravis?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 853
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 11:53:56   
emicaa
Pa da,samo sto kore malo drugacije radim,ali smjesa je ista

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 854
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 12:10:40   
mali_mis
Jel vi o pica bureku ili klasicnom bureku? user posted image

Ja sam pica burek pravila sa gotovim kupovnim korama i bio je suv.
Ovde kad kupim pica burek, sav je vodenast, onaj "kecap" curi na sve strane, ko da ima i vode u njemu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 855
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 12:22:53   
emicaa
O klasicnom bureku user posted image
Burek picu jos nisam pravila

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 856
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 13:29:44   
Ana RR
Vi stavljate sirovo meso u testo?

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 857
   RE: Pričajmo o hrani...
5.3.2017 21:44:10   
emicaa
Anci ja sam ga prvo dinstala,ne dugo.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 858
   RE: Pričajmo o hrani...
13.5.2017 23:01:53   
Sanjalicaaa
Koja je po vama najukusnija bela čokolada?

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 859
   RE: Pričajmo o hrani...
14.5.2017 8:02:05   
IvanaSK RR
Ja volim belu Milku user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 860
   RE: Pričajmo o hrani...
14.5.2017 8:14:58   
Sanjalicaaa
Planiram da pravim Rafael kuglice, Ide bela čokolada pa ne znam koju da stavim. Možda bih mogla i Milku.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 861
   RE: Pričajmo o hrani...
14.5.2017 8:17:06   
Duškić
Lindt sa kokosom..Ritter sport ...moze i Milka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 862
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 9:36:49   
nata11
Mislim da sam ovo vec jednom pitala ali moram opet.

Redovno mi se kod rolovane piletine iskida povrsinski sloj mesa.
Probala sam da nauljim, pa stavljala margarin, pa onda nista nisam stavljala - to je tek bio haos- to je bila cepkana piletina.
Kako da najlakse skinem konac?


_____________________________





(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 863
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 10:44:28   
emicaa
Nato ja ne znam ni odvojiti pile od kostiju a kamoli da ti oko tog pomognem user posted image


_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 864
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 11:04:27   
nata11
Ma i ja ga ne odvajam to mi rade u mesari user posted image ja ga samo pecem ali i to mi ne ide kao sto vidis.


_____________________________





(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 865
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 11:06:14   
emicaa
Domacice user posted image ajd sigurno ce ti pisati neko ko zna user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 866
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 11:52:04   
Ana RR
Nato, peci prvo umotano u foliju pa posle skini da se zapeče. Ili obloži listovima slanine, biće sočno.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 867
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 12:22:22   
nata11
Ana da ga samo prekrijem ili bas umotam folijom?

_____________________________





(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 868
   RE: Pričajmo o hrani...
17.5.2017 16:49:26   
Ana RR
Možei i samo da prekriješ, kako ti je lakše.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 869
   RE: Pričajmo o hrani...
8.7.2017 14:26:49   
Sanjica26 RR
Suzi sto se tice crno belih kiflica ako punis kremicem ja ne bih pravila onaj serbet. Dovoljno ce biti slatke sa tim punjenjem. Probaj jednu. Ako nije to to, onda ih umaci u serbet.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.7.2017 14:27:31 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 870
   RE: Pričajmo o hrani...
8.7.2017 15:54:18   
suzi kju
Odoh da zamesim pa javljam kasnije kakve su ispale user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 871
   RE: Pričajmo o hrani...
8.7.2017 16:28:33   
Ana RR
E ja sam ih pravila par puta ali po ovom receptu klik Mnogo su lepe, baš ste me podsetile da bih mogla nekad napraviti.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 872
   RE: Pričajmo o hrani...
8.7.2017 18:13:48   
IvanaSK RR
Pravila sam danas, ako mislite na posne. Meni je lepse sa serbetom.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 873
   RE: Pričajmo o hrani...
8.7.2017 20:46:23   
suzi kju
I ja sam pravila ove sa serbetom, sećam se da ih je moja mama tako pravila. Super su. Mackice a pojele po dve user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 874
   RE: Pričajmo o hrani...
27.8.2017 18:08:31   
nata11
Koja salata po vama najbolje ide uz gambore?

_____________________________





(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here