|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ko još broji sitno?
7.11.2009 9:39:10   
Trcosava
joj jedva čekam da vidim ovu moju palčicu i tvoje bebirone user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 201
7.11.2009 9:52:09   
sanji
user posted image user posted image user posted image I ja, i ja! Sad će to brzo i jedva čekam! Malo sam se zbunila prekjuče kad je Dr. komentarisala pošto mi je mnogo brzo prošla trudnoća, ali nisam uopšte uplašena! A i svi oko mene su u fazonu kako je brzo prošlo vreme! Svi se zbunili! user posted image  user posted image  user posted image
Sa jednom drugaricom sam se stalno šalila kako ću ja to brzinski čim uđem u deveti a ona je inače medicinska sestra i kad sam joj javila sad šta je rekla doktorka nasmejala me do suza. Njen komentar je bio : "Sve mora da bude po tvom!". user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 202
7.11.2009 9:53:53   
Trcosava
pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 203
7.11.2009 10:03:31   
sanji
IZVORNA PORUKA: Trcosava

pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mm se isprepadao živ! user posted image Nešto mu se mnogo primaklo, i on je mislio da ima još vremena! user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 204
7.11.2009 16:13:21   
marince1
Trco,sanji sad ce to brzo!
Hop,hop i kad se okrenes bebac(bebci) su tu! user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 205
7.11.2009 16:31:41   
sanji
user posted image  user posted image  user posted image Marinče! user posted image Vidiš da smo nestrpljive!!! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 206
7.11.2009 16:35:51   
mihi
Sanji u kojoj se bolnici porađaš jesi beše rekla GAK Višegradska kod kog dr?

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 207
7.11.2009 16:37:19   
sanji
U Višegradskoj kod doktorke Ljubić! Ona je na patologiji trudnoće!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 208
7.11.2009 16:38:11   
mihi
Kako se zove da nije Tanja?

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 209
7.11.2009 16:43:19   
marince1
IZVORNA PORUKA: sanji

user posted image  user posted image  user posted image Marinče! user posted image Vidiš da smo nestrpljive!!! user posted image

Tako sam i ja bila!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 210
7.11.2009 16:44:12   
sanji
Vesna! Ona je žena prof. Ljubića koji je načelnik tamo a inače je studirala sa mojom divnom doktorkom iz DZ. Tako sam i došla do nje! Super je stvarno i to ne za pare! user posted image Moja Dr. mi je rekla da se ni slučajno ne glupiram i nudim pare. Dala mi je njen broj mobilnog pa ne zakazujem nego je pozovem i ona mi kaže kad da dođem da ne čekam. Za sad imam iz Višegradske samo pozitivna iskustva a znam da se ljudi žale na neljubaznost ali meni su svi bili korektni! Nadam se da će tako i ostati!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 211
7.11.2009 17:08:06   
mihi
Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR?

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 212
7.11.2009 17:11:56   
sanji
IZVORNA PORUKA: mihi

Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR?

Nije htela da prognozira ništa. Pisala sam u temi pregledi ali ukratko: smanjila se plodova voda i ona je u fazonu ako do četvrka nastavi da se smanjuje da ne rizikuje ništa porodiće me. U četvrtak ću znati kad odem kod nje a do tad mi je rekla da spremim sve nalaze i uradim CTG.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 213
7.11.2009 17:16:32   
mihi
Mali savet ako si u mogućnosti uzmi apartman, i bićeš prezadovoljna.user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 214
7.11.2009 17:21:24   
sanji
Iskreno , malo me je ovo zbrzalo pa se nisam raspitala šta i kako ide! A i kod njih je vanredno stanje zbog ovog gripa pa prave izolacije za potencijalne zaražene tako da ne znam kako stoje sa prostorom! Ja idem psihički spremna u četvrtak a za ostalo ćemo videti u hodu! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 215
7.11.2009 17:26:14   
mihi
Ne zakazuje se unapred sačekaj da se porodiš i onda pitaj za apartman ako ima mesta a obično ima i ako hoćeš prebaci će te na 4 sprat tamo sam ja bila i ako sam imala CR. Super je sve i usluga i donesu ti bebu kad želiš sve super...

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 216
7.11.2009 17:29:35   
sanji
Super! user posted image Hvala na savetu! user posted image   Rešiću sve to usput, samo da porođaj prođe kako treba! user posted image A valjda hoće! 

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 217
7.11.2009 17:44:24   
mihi
Biće sve ok što ne bi bilo. Čekamo lepe vesti, obuči muža da nam javi na RR kad bebe stignu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 218
7.11.2009 17:49:40   
sanji
Našla sam bolje rešenje,( pošto mm verovatno neće doći sebi 2-3 dana user posted image ) javiće Mejra ili Trćosava! user posted image  user posted image  user posted image A ako Trća ode pre mene, ja otvaram temu! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 219
7.11.2009 19:34:44   
Trcosava
a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane user posted image user posted image user posted image

kod nje u slučaju mejra i ja user posted image

kod mene DG i sanji user posted image

pa kad krenemo da otvaramo duple teme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 220
7.11.2009 19:38:20   
MERYEN
user posted image user posted image  ZA OBE,jos koji dan....user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 221
7.11.2009 20:49:38   
sanji
IZVORNA PORUKA: MERYEN

ZA OBE,jos koji dan....

Hvala, hvala! user posted image
IZVORNA PORUKA: Trcosava

a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane user posted image user posted image user posted image

kod nje u slučaju mejra i ja user posted image

kod mene DG i sanji user posted image

pa kad krenemo da otvaramo duple teme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što je sigurno , sigurno! user posted image Šta ako bude u isto vreme? Neko mora da javi! user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 222
8.11.2009 8:15:30   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: MERYEN

user posted image user posted image  ZA OBE,jos koji dan....user posted image

hwala hwala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 223
8.11.2009 8:31:07   
Anoniman
Trćo, još si tu? user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 224
8.11.2009 8:32:04   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Trćo, još si tu? user posted image

čekam sanji pa nas dve o jednom trošku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Zensko ime
zbunjena 740

Koje je ime originalnije?

Julija (49%)

Viktorija (31%)

Renata (19%)

Ukupan broj glasova: 99

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here