Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:39:10
|
|
|
|
Trcosava
|
joj jedva čekam da vidim ovu moju palčicu i tvoje bebirone
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:52:09
|
|
|
|
sanji
|
I ja, i ja! Sad će to brzo i jedva čekam! Malo sam se zbunila prekjuče kad je Dr. komentarisala pošto mi je mnogo brzo prošla trudnoća, ali nisam uopšte uplašena! A i svi oko mene su u fazonu kako je brzo prošlo vreme! Svi se zbunili! Sa jednom drugaricom sam se stalno šalila kako ću ja to brzinski čim uđem u deveti a ona je inače medicinska sestra i kad sam joj javila sad šta je rekla doktorka nasmejala me do suza. Njen komentar je bio : "Sve mora da bude po tvom!".
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 9:53:53
|
|
|
|
Trcosava
|
pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 10:03:31
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava pa čuj... valjda mi mame bolje znamo kad i šta hoćemo nego doktori Mm se isprepadao živ! Nešto mu se mnogo primaklo, i on je mislio da ima još vremena!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:13:21
|
|
|
|
marince1
|
Trco,sanji sad ce to brzo! Hop,hop i kad se okrenes bebac(bebci) su tu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:31:41
|
|
|
|
sanji
|
Marinče! Vidiš da smo nestrpljive!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:35:51
|
|
|
|
mihi
|
Sanji u kojoj se bolnici porađaš jesi beše rekla GAK Višegradska kod kog dr?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:37:19
|
|
|
|
sanji
|
U Višegradskoj kod doktorke Ljubić! Ona je na patologiji trudnoće!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:38:11
|
|
|
|
mihi
|
Kako se zove da nije Tanja?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:43:19
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: sanji Marinče! Vidiš da smo nestrpljive!!! Tako sam i ja bila!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 16:44:12
|
|
|
|
sanji
|
Vesna! Ona je žena prof. Ljubića koji je načelnik tamo a inače je studirala sa mojom divnom doktorkom iz DZ. Tako sam i došla do nje! Super je stvarno i to ne za pare! Moja Dr. mi je rekla da se ni slučajno ne glupiram i nudim pare. Dala mi je njen broj mobilnog pa ne zakazujem nego je pozovem i ona mi kaže kad da dođem da ne čekam. Za sad imam iz Višegradske samo pozitivna iskustva a znam da se ljudi žale na neljubaznost ali meni su svi bili korektni! Nadam se da će tako i ostati!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:08:06
|
|
|
|
mihi
|
Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:11:56
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: mihi Ja sam se tamo drugi put porodila i imam skroz pozz iskustvo, hoće ti raditi CR? Nije htela da prognozira ništa. Pisala sam u temi pregledi ali ukratko: smanjila se plodova voda i ona je u fazonu ako do četvrka nastavi da se smanjuje da ne rizikuje ništa porodiće me. U četvrtak ću znati kad odem kod nje a do tad mi je rekla da spremim sve nalaze i uradim CTG.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:16:32
|
|
|
|
mihi
|
Mali savet ako si u mogućnosti uzmi apartman, i bićeš prezadovoljna.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:21:24
|
|
|
|
sanji
|
Iskreno , malo me je ovo zbrzalo pa se nisam raspitala šta i kako ide! A i kod njih je vanredno stanje zbog ovog gripa pa prave izolacije za potencijalne zaražene tako da ne znam kako stoje sa prostorom! Ja idem psihički spremna u četvrtak a za ostalo ćemo videti u hodu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:26:14
|
|
|
|
mihi
|
Ne zakazuje se unapred sačekaj da se porodiš i onda pitaj za apartman ako ima mesta a obično ima i ako hoćeš prebaci će te na 4 sprat tamo sam ja bila i ako sam imala CR. Super je sve i usluga i donesu ti bebu kad želiš sve super...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:29:35
|
|
|
|
sanji
|
Super! Hvala na savetu! Rešiću sve to usput, samo da porođaj prođe kako treba! A valjda hoće!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:44:24
|
|
|
|
mihi
|
Biće sve ok što ne bi bilo. Čekamo lepe vesti, obuči muža da nam javi na RR kad bebe stignu.
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 17:49:40
|
|
|
|
sanji
|
Našla sam bolje rešenje,( pošto mm verovatno neće doći sebi 2-3 dana ) javiće Mejra ili Trćosava! A ako Trća ode pre mene, ja otvaram temu!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 19:34:44
|
|
|
|
Trcosava
|
a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane kod nje u slučaju mejra i ja kod mene DG i sanji pa kad krenemo da otvaramo duple teme
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 19:38:20
|
|
|
|
MERYEN
|
ZA OBE,jos koji dan....
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 7.11.2009 20:49:38
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN ZA OBE,jos koji dan.... Hvala, hvala! IZVORNA PORUKA: Trcosava a najbolje smo sanji i ja koje se osiguravamo na dve strane kod nje u slučaju mejra i ja kod mene DG i sanji pa kad krenemo da otvaramo duple teme Što je sigurno , sigurno! Šta ako bude u isto vreme? Neko mora da javi!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:15:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN ZA OBE,jos koji dan.... hwala hwala
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:31:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Trćo, još si tu?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 8.11.2009 8:32:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Trćo, još si tu? čekam sanji pa nas dve o jednom trošku
|
|
|
Anketa
Zensko imezbunjena 740Koje je ime originalnije?Julija (
49%)
Viktorija (
31%)
Renata (
19%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!