|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
6.11.2009 1:57:40   
marijaci
jao,jao devojke....
evo i mene napokon....
vidim ima novih clanova......
upravo sam procitala sve postove...zao mi je zbog melanije,a evo bebuski drzim fige..pa da i nama krene...ispravite me ako gresim..ali od kad sam ja na ovom forumu jos niko nije zatrudneo...(mozda gresim)
a ja jadna ne znam sta cu od silnih bakterija koje spopadose mene i mog muzica..
pa samo da ste vi videli tu kolicinu tableta koju smo mi ispili..pa nas ce da zaobidje ne svinjski ..nego svaki naredni svemirski virus....to je strasno....
evo sad cekamo rezultate novih briseva da vidimo da li smo proterali tu gamad....
ja sam pocela da pijem microgynon.....(u slucaju da smo otklonili gamad, da krenemo u proces), a ako nismo uklonili doticne goste , naravno prekidam sa microgynonom.
u svakom slucaju 9.11 idem u leskovac da uzmem injekcije...i tada ce nam objasniti sta i kako dalje....
zanima me samo da li rade ICSI ako ima pacijentkinja ranicu na grlicu,a papa test je uredan odnosno II?eto to me zanima ako neko zna....
e tako devojke ............

dunja.dunja...koja tvoja pp poruka.....?
mene su ove bakterije skroz pretumbale.............

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1201
6.11.2009 11:08:31   
Kleopatra
Bebuska draga jesi li vadila betu kad ocekujes rezultate navijam za visokuuuuuuuuuuuuuuuuuu betuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 1202
6.11.2009 11:11:04   
Nensi*
Bebolino,gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Navijamo,navijamo,navijamo...Javi se cim budes mogla...

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 1203
6.11.2009 11:30:33   
melania
Bebolino navijamo za veliku betuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1204
6.11.2009 11:35:08   
dunja RR
davno sam ti draga poslala kada sam videla da te bas dugo nema, a to pitanje za ranicu i mene zanima, i ja je imam?

(odgovor članu marijaci)
Direktna veza do poruke: 1205
6.11.2009 11:43:38   
bebuska
Popodne ce mi bit gotova beta. E tek sad sam nervozna...

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1206
6.11.2009 11:45:45   
magnetic
bebuska uz tebe smouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1207
6.11.2009 11:55:04   
Kleopatra
Bebuska uspece drzimo pesnice cvrstouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1208
6.11.2009 11:55:18   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: bebuska

Popodne ce mi bit gotova beta. E tek sad sam nervozna...

bebuska navijamouser posted image , nemoj da si nervozna , uzmi citaj nesto ili gledaj neki filmic.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1209
6.11.2009 12:01:45   
bebuska

bebuska navijamouser posted image , nemoj da si nervozna , uzmi citaj nesto ili gledaj neki filmic.
[/quote]

Ma ne mogu se skoncentrisat sad ninasta misli mi idu samo u jednom pravcu.

Cure hvala vam na podrsci,divne ste. user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1210
6.11.2009 12:28:23   
vodolija 82
Bebuska,iskreno se nadam viskoj beti i navijamuser posted image user posted image user posted image ajde pokreni vozicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1211
6.11.2009 13:42:56   
Nensi*
Uz tebe smo,i nadamo se velikoj beti... user posted image user posted image user posted image U koliko sati su ti rezultati? Ja krecem na posao u pola 4,nadam se da ce biti gotovi do tad...

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 1212
6.11.2009 14:14:41   
bebuska
[beta hCG 156] user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1213
6.11.2009 14:16:46   
Nensi*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1214
6.11.2009 14:18:34   
lence
Tooo bebuska!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1215
6.11.2009 14:21:39   
bebuska
Hvala Nensi,Lance u soku sam jos i placem i smijem se neznam sta bi prije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1216
6.11.2009 14:23:57   
Nensi*
Mogu da zamislim koliko si srecna,i bas sam imala dobar predosecaj za tebe user posted image user posted image user posted image
Joj,sva sam se najezila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1217
6.11.2009 14:24:20   
Rivana
Srecno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1218
6.11.2009 14:25:14   
Anoniman
Čestitam bebuška, želim ti laku trudnoću user posted image

(odgovor članu bebuska)
  Direktna veza do poruke: 1219
6.11.2009 14:25:20   
Verus
user posted image user posted image user posted image user posted image VRIIIIISTIIIIIIM OD SRECE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima Boga!!!!!!!!!!!BEBUSKA CESTITAM TI NA BEBI ILI BEBAMA!!!!!

[beta hCG 156] user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1220
6.11.2009 14:27:40   
bebuska
Hvala cure najbolje ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1221
6.11.2009 14:28:06   
Veca77

Bebuska, CESTITAM!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1222
6.11.2009 14:29:10   
magnetic
Osetila sam da ce tako biti.Bebuska CESTITAM OD SRCAuser posted image user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1223
6.11.2009 14:31:15   
dacica
bebiska-----ccceeeeesssstttttiiiiiitttttaaaammmmm.......izvini,a gde si radila vto

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1224
6.11.2009 14:33:20   
Suncicabg
Suppper user posted image user posted image

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here