|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
2.10.2016 17:10:20   
dunja RR
Finiširan 3. deo 1Q84, i prijao mi je. Kraj je miran, ništa bombastično kako već knjige umeju da završe. Baš zbog te posebnosti mi se sviđa.
A što se tiče stila pisanja, posebno ovog 3. dela, mislim da nikada ništa lepše nisam čitala. Jednostavno rečeno, čovek piše savršeno.

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.10.2016 17:11:07 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1201
2.10.2016 17:15:51   
serpica
Ne znam da li sam vec pisala,mozda i jesam.. Marijana ima dva dela,ogroman knjiga ali se cita u jednom dahu,ne mogu da se setim pisca,probacu da izguglam.. inace opisuje zivot Napoleona Bonaparte ali onakav kakav nismo znali.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1202
3.10.2016 22:23:57   
dunja RR
Večerašnji ulov iz posete biblioteci:

Andrej Makin - Zločin Olge Arbeljine
Amin Maluf - Samarkand
Dragoslav Mihailović - Kad su cvetale tikve

Hm, odakle da krenem večeras :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1203
3.10.2016 22:42:18   
Sanjica26 RR
Ja sam u poslednje vreme citala dosta zanimljivih knjiga. Jedna od njih je "Kofer gospodje Sinkler" od Luis Volters. Zatim "Cudo" Palasio. I sad citam " Na krilima ljubavi" od Nermina Bezimena.

Dunja, cekala sam sta ces da kazes za 1Q84. Meni on savrseno isto pise.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1204
3.10.2016 22:57:35   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Odavde user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1205
7.10.2016 22:54:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Odavde user posted image

Anči, polsušah te i sinoć je završih. Prosto mi je čudno posle 1Q84 koju čitah par meseci user posted image (doduše 3 dela), da neku knjigu pročitam za 3 dana. To ne znači da mi se Murakami ne dopada, naprotiv. Čak sam u ovih par meseci počela i ja da živim u Tengovom i Aomame svetu, i da vidim dva meseca na nebu user posted image

A Kad su cvetale tikve, hm, očekivala sam nešto potpuno drugačije, ne znam zašto, možda zbog naslova. Knjiga je jednostavno napisana, ali i ne može biti drugačije, s obzirom ko je u ulozi naratora. Ali radnja je dobra, nekako me skroz bacila u Beograd 40-tih i 50-ih. Dopada mi se.

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.10.2016 22:56:36 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1206
7.10.2016 23:33:26   
Ana RR
Baš bih mogla i ja da je ponovo pročitam, čitala sam je još u srednjoj školi. Posle toliko vremena biće kao da je čitam prvi put.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1207
7.10.2016 23:49:44   
dunja RR
Ja se ne sećam da smo je u moje vreme imali za lektiru u srednjoj, tj. gotovo sam sigurna da nismo. Jer koliko iščitah bila je dugo zabranjena, Tito je zabranio, ali ne znam kada je uvedoše u prigram lektire, kasnije nešto.

< Poruku je uredio dunja RR -- 7.10.2016 23:50:07 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1208
7.10.2016 23:58:56   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: serpica

Ne znam da li sam vec pisala,mozda i jesam.. Marijana ima dva dela,ogroman knjiga ali se cita u jednom dahu,ne mogu da se setim pisca,probacu da izguglam.. inace opisuje zivot Napoleona Bonaparte ali onakav kakav nismo znali.

Ja imam tri user posted image Žulijet Bezoni, izdavač Keršovani. I mislim da nije dovršena još, bilo je nešto kao da će izaci, pa nece. Ne sjecam se...To mi je onako litertura za srednju školu, kao što je Mir Jam za osnovnoškolke, ovo mi je za srednjoškolke user posted image I da čita se u jednom dahu!user posted image

ja kupih ljetos na sajmu neke lagane od domaćih autora, mrzi me daustajem da vidim koje, ali ni to nisam još pročitala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1209
8.10.2016 6:43:33   
branki*
zeljna sam da citam knjige,nekad sam ih gutala1sad ne stizem nikakouser posted image uzela sam jednu na engleskom,ali nemam kad.pocel par stranica..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1210
8.10.2016 8:10:19   
Ana RR

Ja se ne sećam da smo je u moje vreme imali za lektiru u srednjoj, tj. gotovo sam sigurna da nismo. Jer koliko iščitah bila je dugo zabranjena, Tito je zabranio, ali ne znam kada je uvedoše u prigram lektire, kasnije nešto.

Ni u moje vreme nije bila lektira, ne znam kada je uvedena u škole.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1211
27.10.2016 14:52:22   
Anck Su Nmaun
Kupila skoro od Elizabet Nobl - Mojim kcerkama s ljubavlju i niikako da se nakanim da pocnem da citam.. a cini mi se onako sceparajuca .

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1212
17.12.2016 23:09:22   
Sanjica26 RR
Nije losa "Cudan osecaj u meni" Orhan pamuk. Sad citam knjigu "Ajnstajnovs kci". Svidja mi se. Dunja mislim da bi se i tebi svidela.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1213
17.12.2016 23:12:47   
dunja RR

Hvala Sanjice, pišem na spisak! :)

Ja danas pričam Didy, uzela sam iz biblioteke, ali čekam januar, pa da krenem, samo da popuste obaveze. Nisam mogla da se setim naslova, mada je Didy odmah pogodila - Južno od granice, zapadno od sunca, Murakami naravno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1214
17.12.2016 23:18:46   
Sanjica26 RR
Meni stoje njegove dve knjige na stolu. Uzela sam iz biblioteke. Nikako da krenem.da citam. Jos mi je koleginica dala "Ajnstajnova kci". Glupo mi je da je dugo zadrzavam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1215
23.12.2016 22:58:57   
Sanjalicaaa
Preporucite mi neku bas dobru knjigu koja je na vas ostavila jak utisak.
Sutra idem u bibliteku. Taman da me ne uhvate praznici.
Svasta ste nesto pisale. Videcu da uzmem Ajnstajnova kci.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 1216
23.12.2016 23:01:41   
Sanjica26 RR
Vracena knjiga "Ajstajnova kci". Volim te istorijske knjige. Mada, nije toliko istorijska. Vise mi je istrazivacka.
Sanjalice uzmi Murakamijevu.user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1217
23.12.2016 23:05:53   
Sanjalicaaa
Sanjice, kakva je Ajstanova kci, da je uzimam?
Uzela bih Murakamija, ali u mojoj biblioteci ga cesto nema. Bas moram da budem srecne ruke da nadjem neku njegovu knjigu, a da je nisam citala.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.12.2016 23:06:26 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 1218
23.12.2016 23:15:30   
Ana RR
Sanjalice, Dan pčela - Tomas Sančez. Jako lepa knjiga. Avanture nevaljale devojčice - M.V. Ljosa.

Trenutno mi samo to pada na pamet.

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.12.2016 23:16:03 >

Direktna veza do poruke: 1219
23.12.2016 23:15:40   
Sanjica26 RR
Meni se svidja. Pocetak malo dosadan, ali jako malo. I onda mi je bilo superiska do kraja. Ne svidja mi se Ajnstajn.user posted image
I kod mene se kuburi sa Murakamijem. I nemaju sve knjige.
Anci hvala na preporuci. To cu da uzmem kad budem zavrsila ove tri sto treba da procitam.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.12.2016 23:16:54 >

Direktna veza do poruke: 1220
11.1.2017 16:27:37   
vikiveki
Ja konačno našla u biblioteci treći deo 1Q84 i završila ....sad čitam Dama u plavom i Tajna Napoleonove egipatske noći od Havijera Sijere i svidja mi se taj njegov stil i istraživanje tih zagonetnih istorijskih činjenica
Treba mi pomoć...hitno mi je potrebna knjiga na engleskom Lesi se vraća kući,nemaju je u biblioteci a na internetu nemogu da je nadjem...da nema neko tu knjigu na engleskom u pdf formatu user posted image

< Poruku je uredio vikiveki -- 11.1.2017 16:32:26 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1221
28.1.2017 13:11:20   
jess021

IZVORNA PORUKA: jess021

Ja sam procitala 2/3 Norveske sume, kad procitam do kraja javicu utiske. Ako je suditi koliko dugo je citam, necu skoro zavrsitiuser posted image user posted image

Napokon sam procitala.
Ne znam sta bi rekla, i dopala mi se i nije.
Ono sto mi se ne dopada je previse detaljno opisivanje scena sexa, a i to sto je na kraju spavao sa Reiko.
Svideo mi se lik Naoko i njihov odnos bez obzira sto nisu bili u ljubavnoj vezi.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1222
28.1.2017 13:15:00   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Sanjice, kakva je Ajstanova kci, da je uzimam?

Uzeh je prekjuče u biblioteci, imaju jednu i nije bila na čitanju user posted image

Počela sam sinoć, mada sam prvo jedno sat vremena proučavala njihovo porodično stablo, nikako da pohvatam sve user posted image .
Ono što sam primetila je da je Mileva za ono vreme prilično kasno rađala decu ili grešim?

I ček, jel ovo istinita priča?? Da li ćerka stvarno postoji (postojala je)?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1223
28.1.2017 15:38:26   
Sanjica26 RR
Dunja jel si je do kraja procitala?user posted image necu da pricam ako nisi.
Ne bih rekla da je kasno rodila tu cerku. A ona dva sina jeste.
Jeste istinita prica.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 28.1.2017 15:45:44 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1224
28.1.2017 16:03:49   
emicaa
meni sveki poklonila knjigu poziv iz groba user posted image jos je nisam ni pocela,samo ih slazem na kamaru

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here