Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.1.2017 16:22:49
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR meni sveki poklonila knjigu poziv iz groba fino me nasmeja
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.1.2017 20:23:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dunja jel si je do kraja procitala? necu da pricam ako nisi. Ne bih rekla da je kasno rodila tu cerku. A ona dva sina jeste. Jeste istinita prica. Da, da, mislila sam na 2 sina, jer nisam ni bila sigurna da li je ćerka zaista postojala. Nisam je pročitala, tek sam počela :)
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.1.2017 21:14:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Onda citaj. Meni se svidela.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.1.2017 21:16:54
|
|
|
|
emicaa
|
Nato i mi smo se ismijale kad sam je pitala sta to treba da znaci
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 9:01:20
|
|
|
|
Rosita
|
Ubiti pticu rugalicu, Harper Li
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 21:33:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi, ovo sam pisala pre godinu dana, obožavam tu knjigu. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Upravo na pola čitanja - Ubiti pticu rugalicu - divna, divna, divna Jutros (noćas) sam je završila, kakva knjiga! Gledala sam ja i film davno, verujem da su i mnogi, ali knjiga je stvarno, stvarno posebna. Definitivno jedna od knjiga koju treba uvrstiti u lektiru, u obavezno štivo! Bukvalno sam bila tužna sinoć što sam došla do kraja, i polako sam gustirala tih poslednjih 20 strana. I sada se tako rastužih što je baš danas preminula autorka ovog romana , a jutros sam razmišljala o njoj, o tom divnom umu koji je stvorio ovo delo KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.1.2017 21:34:14 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 21:37:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam tek na početku ali mi je dobar početak skroz. Opasna je naša Mileva bila. A on mi se već od početka ne dopada .. Baš volim ovakve knjige. Ako znate još neku knjigu ovog tipa, pišite IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Meni se svidja. Pocetak malo dosadan, ali jako malo. I onda mi je bilo superiska do kraja. Ne svidja mi se Ajnstajn.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 21:50:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se on u knjizi ogadio. Ne svidja mi se kao licnost.Taj pocetak Dunja mi je bio dosadan dok sam pohvatala konce. Sad citam Evgenija Hajden. Napisala ju je nasa knjizevnica. Deluje zanimljivo.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 21:58:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj muž je živa enciklopedija, ne znam gde je pokupio toliko podataka, a kada mi za nekog kaže da je loš lik, uvek mu verujem jer znam da zna sve moguće o tom nekom. A Ajnštajna nikada nije voleo ispašće da je i ovaj put u pravu. A ja sada tek vidim zašto. Mm prepričavam knjigu a on već dosta toga zna.
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.1.2017 22:04:20 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 22:00:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, mi smo prosli put uzivali dok je pricao. Ono vece kad smo bili na koncertu.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 22:09:18
|
|
|
|
dunja RR
|
I on sa vama uživao, tj. mi Odosmo u offff Elem, ja sada čitam o Milevi i ćerki, a još Murakamija nisam, ostavih ga za posle, šta ću kada mi se svidela priča o Milevi.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 31.1.2017 22:11:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam ostavila Murakamija. Hocu da zavrsim sad ovu Evgeniju. Vec mi je zanimljiva.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.2.2017 13:58:29
|
|
|
|
Rosita
|
Dunjka, bas je divna i dirljiva knjiga Ubiti pticu rugalicu. Juce sam htela da uzmem Idi postavi strazara, koja je nesto poput nastavka, nije bilo. Sad citam A planine odjeknuse, Hoseini.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.2.2017 14:22:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Dunjka, bas je divna i dirljiva knjiga Ubiti pticu rugalicu. Juce sam htela da uzmem Idi postavi strazara, koja je nesto poput nastavka, nije bilo. Sad citam A planine odjeknuse, Hoseini. Nisam ni znala za ovu, moraću da potražim
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.2.2017 20:03:01
|
|
|
|
Rosita
|
Dunja, upravo sam kupovala knjigu drugarici za rodjendan, Delfi, SKC. Na Lagunina izdanja ide 15% popusta. Idi postavi strazara bez popusta je 800 d, znaci 680 je, da znas.p
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.2.2017 22:31:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi hvala!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.2.2017 22:58:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjice, stigla sam neke do 120. strane. Naravno, Ajnštajn je do sada katastrofa uveliko, svaki put me iznenadi većom gadošću. Nego, ne mogu da se ne zapitam, da li je moguće da niko naš nije uspeo ovo da istraži i dođe do podataka šta se desilo sa Lizerl, nego je morala Mišel iz Grinič Vilidža da dođe u Srbiju i to za vreme rata devedestih, ej! Zar niko naš nije mogao ranije da istraži sve ovo, a bilo je ispred nosa? I ne mogu a da ne primetim da Mišel baš voli naš narod, mislim bar do 120. strane do koje sam stigla, stičem takav utisak. A izgleda da se Albert i njoj prilično ogadio, što je više čačkala, sve je gadniji bivao
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.2.2017 22:59:42 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.2.2017 23:12:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, mislim da mnogo toga nismo mi istrazivali. Secam se da sam dosta toga citala za ispite iz hrvatskih prevoda. Steta sto se niko nije time pozabavio. Ma, meni je toliko bio gadan tokom citanja da mi je doslo knjigu da bacim.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 9.2.2017 12:52:14
|
|
|
|
emicaa
|
Kakva je knjiga Inferno? citala sam Andjele i Demone,Da Vincijev kod pa me zanima i ova
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.2.2017 12:05:23
|
|
|
|
Rosita
|
Moracu jedan dan da pregledam zadnjih par strana i prepisem preporuke, pogotovo Sanjice i Dunje, mislim da volimo slicno. Meni je ok ova A planine odjeknuse, dodjoh do pola. Emice, ne znam
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.2.2017 14:53:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moracu da uzmem tu knjigu "Ubiti pticu rugalicu" posto je hvalite.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.2.2017 14:57:23
|
|
|
|
branki*
|
mi smo je imali za lektiru na faksu- to kill a mocking bird,u originalu.ja sam je na silu procitala,zbog ispita.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2017 21:00:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Citam knjigu "Ne oklevaj ni tren". Odlicna je. Nemam kad da je citam, ali svako vece moram da je uzmem da malko citamod tog istog pisca je dobra "Dok nisam srela tebe". I film je super.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2017 21:05:04
|
|
|
|
mati
|
Meni su u bolnici donele kolege od Paola Koelja "Preljuba" , to je poslednje sto sam procitala.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 24.2.2017 21:26:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam pre neki dan u biblioteci uzela Anštajnovu kći ,stigla sam do 180 str. i baš sam revoltirana postupcima Anštajna. a knjiga je odlična i pisana je na zanimljiv način.Nemam puno vremena ali jedva čekam da je pročitam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.