Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:03:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja sam bas mislila juce sta bih... davajte predloge.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:10:14
|
|
|
|
lesica
|
Ruska salata, sve ostalo manje vise Ruska je bre simbol Nove godine
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:11:23
|
|
|
|
branki*
|
i sarma isto ja znam da cu sarmu sigurno,a sve ostalo je neizvesno
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:18:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Ruska salata i sarma, bez toga nema NG Ostalo manje vise, nebitno skroz.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:27:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi cemo dan pre NG da obrnemo prasence na raznju.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 21:35:18
|
|
|
|
emicaa
|
kod nas sigurno nece biti ruska salata pitacu mm dal hoce pa mozda zbog njega napravim. Ili cu nam ispeci patku ili cemo uzeti pecenje.Uz to nemam pojma sta cu.Sarmu cemo pravit za Bozic pa necu i za Novu.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 22:00:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ruska salata, sve ostalo manje vise Ruska je bre simbol Nove godine E bas tako, nista bez nje! Ba s ne znam... Slatkise razmisljam da li da pravim. Svi smo vise. Ljubitelji cokolade konkretno nego kolaca.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 23:33:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR kod nas sigurno nece biti ruska salata Takođe bljak! Ja ću verovatno spremati rolovano meso, salatu od paprika, kiflice, naravno neko meze i videću sa kumom još šta će i ona doneti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 11:05:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja bih najpre neki rostilj, nije mi tesko ni ja da isprzim kuci da bude topao za klopicu, a rusku necu definitivno..pre bih neku laganiju. Slatkisi...to mi je omiljeni deo. Samo sto bih sve a nista necu stici
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 11:26:33
|
|
|
|
emicaa
|
Anci kakvo rolovano Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 11:29:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se ne opteresujem mnogo s tim stvarima pogotovo sto nikog ne ocekujem da gostim, tako za nas ko sta voli pa cemo neku lepu vecericu i super.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 11:55:39
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam mislila neko pecenje da kupimo ali mm resio ceo post da posti pa sam mislila nekog sarana i jos nesto da smislim zbog decice i tako...
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 14:02:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anci kakvo rolovano Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu Emice, verovatno ću pileće rolovano.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 16:00:11
|
|
|
|
emicaa
|
MM kaze da je za pecenje,ako bude toplog.TRebamo nazvati ovih dana da nas ima u planu.Ali sta uz to,osim salate
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 16:05:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2016 16:36:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Susam salatu, kiflice, neko meze i bice mesa ili pizza.. Pravim cokoladnu tortu, i cake popsice Uni i Nori kao i svake godine po Buba Mirinom receptu
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 19.12.2016 12:40:04
|
|
|
|
branki*
|
Um,kakva je to susam salata?
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 19.12.2016 12:58:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja obožavam susam salatu, ali svako je razlicito pravi. UM, kako je ti pravis? Moja je sa sirom, kiselom pavlakom i sunkom.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 19.12.2016 14:05:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja imam u planu cake pops , da bar probam jer cu praviti za rodjendan. A mozda cu umesto rostilja neko rolovano meso u mrezici.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 21:12:15
|
|
|
|
MishMash
|
Mi ćemo poručiti roštilj, obavezno sarma, ruska, kiflice i ukrasne perece. Možda napravim i salatu od praziluka. Od slatkiša će biti cake pops i tiramisu ili cheesecake.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 21:46:30
|
|
|
|
milicicak
|
Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima...
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 21:54:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka. Sanjice, da znas da je ruska bila odlicna. Hm, ja jos ne znam sta cu. Mislim, i necu nista posbno, vecerica, nesto slatko, i tako...
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 22:50:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima... I moj danas spominje wellington ali džabe kad naš kum izvoljeva više nego malo dete. Ne jede čovek ništa sem svinjetine i eventualno piletine. Jedne godine isto za doček, spremala sam neku pečenu junetinu, marinirala je ceo dan, pekla u pekaču, meso je bilo fenomenalno, topi se koliko je mekano i sočno... kum okusio nije. Malo je reći da sam popiz***a, kuma i ja smo ga napljuvale Tako da ove godine ipak pečem svinjetinu u pekaču, but možda, sa balzamikom i belim lukom, krompiri, mešana salata. Za meze krekeri, sir, masline, domaća pršuta i kobasica, sir u maslinovom ulju i začinima, umak od jogurta, fokača sa maslinama i paradajzom... Za desert ne znam šta ću, verovatno neke keksiće i možda sladoled. I od mene dosta!!
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.12.2016 23:01:27 >
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 22:53:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kakva je to wellington junetina?
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 23.12.2016 23:08:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjalice, to je junetina u lisnatom testu, između mesa i testa ide fil od pečuraka i obično džigerice ali ja nju ne volim. Remzi je baš lepo pravio klik
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
ime za vevericu(kucnog ljubimca) :)pisuljicašejla (
13%)
holi (
46%)
mišel (
9%)
tifani (
32%)
nesto drugo-napisati dole... (
0%)
Ukupan broj glasova: 78Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!