|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza
17.12.2016 21:03:14   
Anck Su Nmaun
I ja sam bas mislila juce sta bih... davajte predloge.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 451
17.12.2016 21:10:14   
lesica
Ruska salata, sve ostalo manje vise user posted image

Ruska je bre simbol Nove godine user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 452
17.12.2016 21:11:23   
branki*
i sarma istouser posted image
ja znam da cu sarmu sigurno,a sve ostalo je neizvesnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 453
17.12.2016 21:18:00   
mali_mis
Ruska salata i sarma, bez toga nema NG user posted image Ostalo manje vise, nebitno skroz.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 454
17.12.2016 21:27:23   
Animsaj9
mi cemo dan pre NG da obrnemo prasence na raznju.

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 455
17.12.2016 21:35:18   
emicaa
kod nas sigurno nece biti ruska salata user posted image pitacu mm dal hoce pa mozda zbog njega napravim.
Ili cu nam ispeci patku ili cemo uzeti pecenje.Uz to nemam pojma sta cu.Sarmu cemo pravit za Bozic pa necu i za Novu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 456
17.12.2016 22:00:06   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ruska salata, sve ostalo manje vise user posted image

Ruska je bre simbol Nove godine user posted image

E bas tako, nista bez nje!
Ba s ne znam...
Slatkise razmisljam da li da pravim. Svi smo vise. Ljubitelji cokolade konkretno nego kolaca.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 457
17.12.2016 23:33:24   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

kod nas sigurno nece biti ruska salata user posted image

Takođe user posted image bljak!

Ja ću verovatno spremati rolovano meso, salatu od paprika, kiflice, naravno neko meze i videću sa kumom još šta će i ona doneti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 458
18.12.2016 11:05:29   
Mala Elena
Ja bih najpre neki rostilj, nije mi tesko ni ja da isprzim kuci da bude topao za klopicu, a rusku necu definitivno..pre bih neku laganiju.
Slatkisi...to mi je omiljeni deo. Samo sto bih sve a nista necu stici user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 459
18.12.2016 11:26:33   
emicaa
Anci kakvo rolovano user posted image
Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 460
18.12.2016 11:29:17   
Anck Su Nmaun
Ja se ne opteresujem mnogo s tim stvarima pogotovo sto nikog ne ocekujem da gostim, tako za nas ko sta voli pa cemo neku lepu vecericu i super.

Direktna veza do poruke: 461
18.12.2016 11:55:39   
Khaleesi
Ja sam mislila neko pecenje da kupimo ali mm resio ceo post da posti pa sam mislila nekog sarana i jos nesto da smislim zbog decice i tako...user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 462
18.12.2016 14:02:21   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci kakvo rolovano user posted image
Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu

Emice, verovatno ću pileće rolovano.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 463
18.12.2016 16:00:11   
emicaa
MM kaze da je za pecenje,ako bude toplog.TRebamo nazvati ovih dana da nas ima u planu.Ali sta uz to,osim salate user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 464
18.12.2016 16:05:52   
Sanjica26 RR
Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 465
18.12.2016 16:36:02   
MasnaMasnica
Susam salatu, kiflice, neko meze i bice mesa ili pizza..
Pravim cokoladnu tortu, i cake popsice Uni i Nori kao i svake godine po Buba Mirinom receptu

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 466
19.12.2016 12:40:04   
branki*
Um,kakva je to susam salata?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 467
19.12.2016 12:58:10   
IvanaSK RR
Ja obožavam susam salatu, ali svako je razlicito pravi. UM, kako je ti pravis?
Moja je sa sirom, kiselom pavlakom i sunkom.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 468
19.12.2016 14:05:20   
Mala Elena
I ja imam u planu cake pops , da bar probam jer cu praviti za rodjendan.
A mozda cu umesto rostilja neko rolovano meso u mrezici.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 469
23.12.2016 21:12:15   
MishMash
Mi ćemo poručiti roštilj, obavezno sarma, ruska, kiflice i ukrasne perece. Možda napravim i salatu od praziluka.

Od slatkiša će biti cake pops i tiramisu ili cheesecake.user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 470
23.12.2016 21:46:30   
milicicak
Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima...

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 471
23.12.2016 21:54:11   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka.

Sanjice, da znas da je ruska bila odlicna.

Hm, ja jos ne znam sta cu. Mislim, i necu nista posbno, vecerica, nesto slatko, i tako...

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 472
23.12.2016 22:50:06   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: milicicak

Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima...

I moj danas spominje wellington ali džabe kad naš kum izvoljeva više nego malo dete. Ne jede čovek ništa sem svinjetine i eventualno piletine. Jedne godine isto za doček, spremala sam neku pečenu junetinu, marinirala je ceo dan, pekla u pekaču, meso je bilo fenomenalno, topi se koliko je mekano i sočno... kum okusio nije. Malo je reći da sam popiz***a, kuma i ja smo ga napljuvale user posted image

Tako da ove godine ipak pečem svinjetinu u pekaču, but možda, sa balzamikom i belim lukom, krompiri, mešana salata. Za meze krekeri, sir, masline, domaća pršuta i kobasica, sir u maslinovom ulju i začinima, umak od jogurta, fokača sa maslinama i paradajzom... Za desert ne znam šta ću, verovatno neke keksiće i možda sladoled. I od mene dosta!!

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.12.2016 23:01:27 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 473
23.12.2016 22:53:28   
Sanjalicaaa
Kakva je to wellington junetina?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 474
23.12.2016 23:08:06   
Ana RR
Sanjalice, to je junetina u lisnatom testu, između mesa i testa ide fil od pečuraka i obično džigerice ali ja nju ne volim. Remzi je baš lepo pravio klik

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

ime za vevericu(kucnog ljubimca) :)
pisuljica

šejla (13%)

holi (46%)

mišel (9%)

tifani (32%)

nesto drugo-napisati dole... (0%)

Ukupan broj glasova: 78

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here