Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2015 9:18:51
|
|
|
|
adulence
|
Evo ovako jos uvek ne znam da li cemo sami slaviti ili sa prijateljima,ali sigurna sam da cu praviti slans mafinw,pitu sa pecurkama i rusku salaty,takodje na nasoj pijaci prave fenomenalno rolovano pilence,neki krompir uz to i tortu...
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 18.12.2015 11:27:54
|
|
|
|
emicaa
|
Uglavnom pravite sve rusku salatu,osim mene mogla bih i ja probati ali neku mini količinu
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 26.12.2015 12:35:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi necemo nista slano.Moj otac slavi 2 januara,pa cemo tamo biti ceo dan 31 zato sto spremamo.Napravila bih neke rum-keks kuglice,posne,ali ne mogu da nadjem nijedan recept da mi se svidja,i kupicu jos nesto sto deca vole,ili cu im napraviti plazma tortu :)
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 26.12.2015 12:55:50
|
|
|
|
mila83
|
Ja cu sad da iscitam malo sta ste pisale,jos nisam odlucila sta cu praviti..da li da se pridrzavam neceg tradicionalnog ili da menjam jelovnik,videcu. Prosle godine nisam nista spremala jer sam sa T bila u Tirsovoj od 19.12. do 9.1...ove godine hocu da nadoknadim sve to ! A i 29.12. bice godinu dana od njene operacije srca,i to zasluzuje posebno posluzenje,za nas je to dan njenog ponovnog rodjenja !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 26.12.2015 15:02:47
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Uglavnom pravite sve rusku salatu,osim mene mogla bih i ja probati ali neku mini količinu Ja ne, pravim posnu za Sv. Nikolu pa mi bude preko glave.
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 12:18:55
|
|
|
|
emicaa
|
Je li ijedna od vas osipala meso pivom,nešto me strah da će se baš osjetit onaj ukus piva Ja ću umjesto ruske salate napraviti tzatziki
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 12:29:34
|
|
|
|
vocicana
|
Ja jesam, nece se osetiti, jako je ukusno I lepo, ne boj se Za novu godinu ne planiram nista spec, mm I ja cemo biti sami, ali za Bozic lep rucak, zeljna sam pecenja da vam iskreno kazem, ko voli sa malo rena, kiselog, slanog, ruska salata I malo salate od cajne kobasice, predjelo standardno a za poslasticu, sveki ce napraviti reform tortu, najvise nju volimo. Mozda cu napraviti jedino za novu jednu novu tortu, zove se trostruki uzitak, da ne bude bas bez icega.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 12:41:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mi ćemo za Božić standardno,svekar će peći krmčića njemu je to doivljaj,ja ću sarmu napraviti i neki kolač i domaći hljeb.Stavlja li se i kod vas parica u hljeb?
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 14:15:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Uglavnom pravite sve rusku salatu,osim mene mogla bih i ja probati ali neku mini količinu Ja je ne volim, kod mene se nikad neće naći na meniju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 14:21:01
|
|
|
|
emicaa
|
Anči ni ja je ne volim ali sam mislila zbog mm napravit pa ipak odustala,radije ću napravit nešto što i ja volim
|
|
RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 14:26:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Apsolutno se slažem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 14:29:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Mi necemo nista slano.Moj otac slavi 2 januara,pa cemo tamo biti ceo dan 31 zato sto spremamo.Napravila bih neke rum-keks kuglice,posne,ali ne mogu da nadjem nijedan recept da mi se svidja,i kupicu jos nesto sto deca vole,ili cu im napraviti plazma tortu :) Figaro, i moji slave 2. januara Evo ti recept za lepe kuglice klik lako se napravi u posnoj varijanti a jako su lepe. Možeš dodati i rum ako želiš.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 14:52:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Probala sam ove kuglice negde na slavi i super su,njih cu da pravim i jos jedne sa alvom i kikirikijem za Andreu.Hvala Ana za recept,juce sam trazila neki ali su mi svi nesto bzvze i stalno jedno te isto,ovo odlicno i drugacije A mozemo i za slavu posto cemo kolace ove godine.
|
|
RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 15:15:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema na čemu, stvarno su lepe. Ja sam par puta pravila kao tortu, sjedinila sastojke, stavila u kalup i kad se steglo, izvadila, prelila čokoladom i ukrasila. Milina.
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.12.2015 15:21:39 >
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 16:35:57
|
|
|
|
branki*
|
Mi posto nismo kod kuce,ispeci cu neko meso u rerni i napraviti malo sarmi i neki kolac,ne znam jos koji jer nemam mikser.i to bi bilo to.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 27.12.2015 21:40:53
|
|
|
|
mimahana
|
Za Novu godinu nisam jos smislila meni. Za Bozic ce biti domaca supa,sarma,prasetina,rolovano pile,mimoza salata,salata od praziluka i pirinca,tursija,ruska salata,slatka cesnica,oblatne i jos neki kolaci ne znam tacno koji. Naravno i umesicu cesnicu. Za Badnji dan postimo,bice riblja corba,pecena riba,krompir salata i testo sa makom.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2015 9:39:08
|
|
|
|
adulence
|
Ja promenih meni skroz,ahahhaha Dakle pravicu: Pita pecurke Pita meso Mimoza salatu Ajvar Baba ganus Bice razno domace suvo naseckano A sto se mesa tice dinstacu svinj.file i na kraju dodati pavlaku i beli luk Od ruske nisam jos sto posto odustala,ali to je za sada to i naravno tortu pravim...
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 28.12.2015 11:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
i kod mene promena, bice salata sa susamom, pohovane palacinke, prsuta , kacaavalj, i jos svasta nesto, somersby, i cudo od cokolade i cake pops
< Poruku je uredio Unina mama -- 28.12.2015 11:38:24 >
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 6:13:02
|
|
|
|
Figaro88
|
Pravili smo ove Anine kuglice za slavu i bile su odlicne I klincima su se svidele,a ovi nasi bas i nece slatko
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 11:00:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Figaro
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 13:38:19
|
|
|
|
branki*
|
Za badnji dan bice sigurno pasulj i fileti oslica,ne znam da li cu praviti neku pitu sa jabukama,jos se mislim,a sad mi pade na pamet da bih mogla krompir salatu da napravim! A,za bozic,pojma nemam sta cu.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 14:29:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja imam u zamrzivaču prebranac (mama mi spakovala kad smo bili na slavi pre 3 dana), ispeći ću nam malo ribe, uz to zelena salata... ne verujem da ću praviti nešto slatko za badnji dan a za božić ću verovatno praviti kuglof.
|
|
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 14:40:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ću za sutra krompir salatu i ako nadjem već marinirane dorade,ako ne onda pojma nemam koju ću uzeti.Pasulj neću jer nećemo ga sigurno pojesti a i nemam snage još i to.
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2016 16:31:26
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sada razmišljam šta za sutra da spremam...na pamet mi pada krompir salata,pohovana riba,e sad tražim na internetu i neki dobar recept za gravče na tavče,mm izrazio želju da to napravim,tako da ću to sigurno deca nam sad nisu tu pa neću nešto previše da pravim jer ja i mm kada ostanemo sami jedemo kao ptičice
|
|
RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza 17.12.2016 20:59:17
|
|
|
|
branki*
|
jeste li pocele da razmisljate o ovome?meni padne na pamet sta bih mogla da spremam,ali nista konkretno jos nemam u planu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
POSETA PEDIJATRUbukimukiKOD POJAVE NOVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA STA PRVO RADITEODMAH IDEM PEDIJATRU (
45%)
SACEKAM DAN DVA (
45%)
PRVO SE POSAVETUJEM SA MAMAMA DECE SLICNOG UZRAsta pa tek onda pedijatru (
10%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!