|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza
18.12.2015 9:18:51   
adulence
Evo ovako jos uvek ne znam da li cemo sami slaviti ili sa prijateljima,ali sigurna sam da cu praviti slans mafinw,pitu sa pecurkama i rusku salaty,takodje na nasoj pijaci prave fenomenalno rolovano pilence,neki krompir uz to i tortu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 426
18.12.2015 11:27:54   
emicaa
Uglavnom pravite sve rusku salatu,osim mene user posted image mogla bih i ja probati ali neku mini količinu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 427
26.12.2015 12:35:25   
Figaro88
Mi necemo nista slano.Moj otac slavi 2 januara,pa cemo tamo biti ceo dan 31 zato sto spremamo.Napravila bih neke rum-keks kuglice,posne,ali ne mogu da nadjem nijedan recept da mi se svidja,i kupicu jos nesto sto deca vole,ili cu im napraviti plazma tortu :)

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
26.12.2015 12:55:50   
mila83
Ja cu sad da iscitam malo sta ste pisale,jos nisam odlucila sta cu praviti..da li da se pridrzavam neceg tradicionalnog ili da menjam jelovnik,videcu.
Prosle godine nisam nista spremala jer sam sa T bila u Tirsovoj od 19.12. do 9.1...ove godine hocu da nadoknadim sve to ! A i 29.12. bice godinu dana od njene operacije srca,i to zasluzuje posebno posluzenje,za nas je to dan njenog ponovnog rodjenja !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 429
26.12.2015 15:02:47   
nata11

IZVORNA PORUKA: emicaa

Uglavnom pravite sve rusku salatu,osim mene user posted image mogla bih i ja probati ali neku mini količinu user posted image

Ja ne, pravim posnu za Sv. Nikolu pa mi bude preko glave.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
27.12.2015 12:18:55   
emicaa
Je li ijedna od vas osipala meso pivom,nešto me strah da će se baš osjetit onaj ukus piva user posted image
Ja ću umjesto ruske salate napraviti tzatziki user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 431
27.12.2015 12:29:34   
vocicana
Ja jesam, nece se osetiti, jako je ukusno I lepo, ne boj se user posted image
Za novu godinu ne planiram nista spec, mm I ja cemo biti sami, ali za Bozic lep rucak, zeljna sam pecenja da vam iskreno kazem, ko voli sa malo rena, kiselog, slanog, ruska salata I malo salate od cajne kobasice, predjelo standardno a za poslasticu, sveki ce napraviti reform tortu, najvise nju volimo. Mozda cu napraviti jedino za novu jednu novu tortu, zove se trostruki uzitak, da ne bude bas bez icega.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 432
27.12.2015 12:41:19   
emicaa
Mi ćemo za Božić standardno,svekar će peći krmčića njemu je to doivljaj,ja ću sarmu napraviti i neki kolač i domaći hljeb.Stavlja li se i kod vas parica u hljeb?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 433
27.12.2015 14:15:30   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja je ne volim, kod mene se nikad neće naći na meniju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 434
27.12.2015 14:21:01   
emicaa
Anči ni ja je ne volim ali sam mislila zbog mm napravit pa ipak odustala,radije ću napravit nešto što i ja volim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 435
   RE:Božićna i Novogodišnja trpeza
27.12.2015 14:26:36   
Ana RR
Apsolutno se slažem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 436
27.12.2015 14:29:03   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Mi necemo nista slano.Moj otac slavi 2 januara,pa cemo tamo biti ceo dan 31 zato sto spremamo.Napravila bih neke rum-keks kuglice,posne,ali ne mogu da nadjem nijedan recept da mi se svidja,i kupicu jos nesto sto deca vole,ili cu im napraviti plazma tortu :)

Figaro, i moji slave 2. januara user posted image

Evo ti recept za lepe kuglice klik lako se napravi u posnoj varijanti a jako su lepe. Možeš dodati i rum ako želiš.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 437
27.12.2015 14:52:27   
Figaro88
Probala sam ove kuglice negde na slavi i super su,njih cu da pravim i jos jedne sa alvom i kikirikijem za Andreu.Hvala Ana za recept,juce sam trazila neki ali su mi svi nesto bzvze i stalno jedno te isto,ovo odlicno i drugacije user posted image A mozemo i za slavu posto cemo kolace ove godine.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 438
27.12.2015 15:15:00   
Ana RR
Nema na čemu, stvarno su lepe. Ja sam par puta pravila kao tortu, sjedinila sastojke, stavila u kalup i kad se steglo, izvadila, prelila čokoladom i ukrasila. Milina.

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.12.2015 15:21:39 >

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 439
27.12.2015 16:35:57   
branki*
Mi posto nismo kod kuce,ispeci cu neko meso u rerni i napraviti malo sarmi i neki kolac,ne znam jos koji jer nemam mikser.i to bi bilo to.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 440
27.12.2015 21:40:53   
mimahana
Za Novu godinu nisam jos smislila meni.
Za Bozic ce biti domaca supa,sarma,prasetina,rolovano pile,mimoza salata,salata od praziluka i pirinca,tursija,ruska salata,slatka cesnica,oblatne i jos neki kolaci ne znam tacno koji. Naravno i umesicu cesnicu.
Za Badnji dan postimo,bice riblja corba,pecena riba,krompir salata i testo sa makom.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 441
28.12.2015 9:39:08   
adulence
Ja promenih meni skroz,ahahhaha

Dakle pravicu:
Pita pecurke
Pita meso
Mimoza salatu
Ajvar
Baba ganus
Bice razno domace suvo naseckano
A sto se mesa tice dinstacu svinj.file i na kraju dodati pavlaku i beli luk
Od ruske nisam jos sto posto odustala,ali to je za sada to i naravno tortu pravim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mimahana)
Direktna veza do poruke: 442
28.12.2015 11:37:06   
Anoniman
i kod mene promena, bice salata sa susamom, pohovane palacinke, prsuta , kacaavalj, i jos svasta nesto, somersby, i cudo od cokolade i cake popsuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 28.12.2015 11:38:24 >

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 443
5.1.2016 6:13:02   
Figaro88
Pravili smo ove Anine kuglice za slavu i bile su odlicneuser posted image I klincima su se svidele,a ovi nasi bas i nece slatko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
5.1.2016 11:00:54   
Ana RR
Figaro user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 445
5.1.2016 13:38:19   
branki*
Za badnji dan bice sigurno pasulj i fileti oslica,ne znam da li cu praviti neku pitu sa jabukama,jos se mislim,a sad mi pade na pamet da bih mogla krompir salatu da napravim!
A,za bozic,pojma nemam sta cu.

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 446
5.1.2016 14:29:57   
Ana RR
Ja imam u zamrzivaču prebranac (mama mi spakovala kad smo bili na slavi pre 3 dana), ispeći ću nam malo ribe, uz to zelena salata... ne verujem da ću praviti nešto slatko za badnji dan a za božić ću verovatno praviti kuglof.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 447
5.1.2016 14:40:09   
emicaa
Ja ću za sutra krompir salatu i ako nadjem već marinirane dorade,ako ne onda pojma nemam koju ću uzeti.Pasulj neću jer nećemo ga sigurno pojesti a i nemam snage još i to.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 448
5.1.2016 16:31:26   
vikiveki
I ja sada razmišljam šta za sutra da spremam...na pamet mi pada krompir salata,pohovana riba,e sad tražim na internetu i neki dobar recept za gravče na tavče,mm izrazio želju da to napravim,tako da ću to sigurnouser posted image deca nam sad nisu tu pa neću nešto previše da pravim jer ja i mm kada ostanemo sami jedemo kao ptičiceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 449
17.12.2016 20:59:17   
branki*
jeste li pocele da razmisljate o ovome?meni padne na pamet sta bih mogla da spremam,ali nista konkretno jos nemam u planu...

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR

Anketa

POSETA PEDIJATRU
bukimuki

KOD POJAVE NOVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA STA PRVO RADITE

ODMAH IDEM PEDIJATRU (45%)

SACEKAM DAN DVA (45%)

PRVO SE POSAVETUJEM SA MAMAMA DECE SLICNOG UZRAsta pa tek onda pedijatru (10%)

Ukupan broj glasova: 58

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here