Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.10.2009 19:33:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.10.2009 20:48:28
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: melania Ni moj muz nije imao nikakve casopise,a radio je to dosta puta.Meni je zapravo kad smo tri puta radili inseminacije bilo neprijatno sto on tako brzo da materijal da se cak i sestra koja to posle nosi na centifugu nasmejala. Jos sam mu lepo rekla ti se bar malo tamo zadrzi,sta ce ljudi da pomisle. Iiijaaaooo melanija, ne znam ko je veca blamaza: tm ili mm? Ja sam odlucila da ako mi uspe VTO kao znak zahvale poklonim klinici fine erotske i fetish magazine.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.10.2009 22:04:52
|
|
|
|
melania
|
Ma ne mozes ni da zamislis kako mi je bilo neprijatno,ja se jos ni ne smestim ko covek on se vec vraca.Kad bi videla tu zenu na ulici mnogo bi se Znaci situacija je bila koma ,ne mogu ni da zamislim sta ta zena misli u svojoj glavi,mora da me iskreno zali
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.10.2009 16:44:52
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: melania Ej pa nije se toliko ugojio,pusti coveka neka jede.Ja sam mom danas bas napravila a od sutra krecem i ja sa tim.To je za imunitet super stvar a meni je to potrebno posto sam krenula sa inekcijama.Mora konstantno 2 meseca da ga koristi pa tada nek proveri nalaze.Moj muz to uzima vec 3 i po meseci i vidim da se super oseca.Bas ga kinjim da ode da uradi spermogram da vidim rezultate,kad on meni da ce on to nastaviti bez obzira na rezultate,izgleda da mu prija.Mi idemo na vto sa eskimcicima pa dasa ne zuri sa rezutatima.Ja vam zelim da vam pomogne jer je mnogima pomogla ta mesavina. E p[a da znas, da je mm dobio itekakav apetit i mislim da se cak ugojio. Sam priznaje da bi jeo stalno...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.10.2009 18:28:30
|
|
|
|
melania
|
E pa onda ne znam sta da ti kazem,ako ima problem sa kilogramima neka prekine.Moj muz nema,inace je mrsaviji ali mi je sad taman,lepo se ugojio ali ne ono strasno.Mada ima i moj muz dobar apetit ali se puno trosi,ja sam temperamentna zena
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.10.2009 16:49:38
|
|
|
|
Iva979
|
ja sam vec najavila mm da ide ovih dana da radi i spermogram i spermokulturu, vidim da je vec imao neku kiselu facu, ali morace ja sam mislila da i pre nego sto ode da kupimo vitamin E, i C na svoju ruku i da jede brazilski orah i folnu kiselinu? to mu svakako ne moze skoditi. sta mislite? pozdravcic
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.10.2009 16:55:19
|
|
|
|
engimengi
|
Moj muz je pio vit.E i C po preporuci lekara,ne moze da mu skodi,a pre nego sto ode nemoj da pije alkohol i bilo bi lepo ako ne pusi!!Caj od zdravca poboljsava pokretljivost!!Srecno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.10.2009 17:05:11
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 ja sam vec najavila mm da ide ovih dana da radi i spermogram i spermokulturu, vidim da je vec imao neku kiselu facu, ali morace ja sam mislila da i pre nego sto ode da kupimo vitamin E, i C na svoju ruku i da jede brazilski orah i folnu kiselinu? to mu svakako ne moze skoditi. sta mislite? pozdravcic Jel vec imao lose rezultate ili ce mu to biti prvi put da radi? Ako radi prvi put onda ne vidim svrhu da pre toga pije sve te vitamine. Treba vam realno stanje stvari. Zato bi trebalo da se ponasa prirodno. Narano potrebno je da nema sexa bar 3 do 5 dana pre spermograma, kao i da u tom periodu izbegava alkohol.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.10.2009 9:52:55
|
|
|
|
Iva979
|
Ne pusi i ne pije. Hvala puno na savetima!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 30.10.2009 9:54:54
|
|
|
|
Iva979
|
To ce mu biti prvi put da radi. I meni je palo na pamet da je mozda bolje da nista ne uzima, pa posle kada dobijemo rezultate da vidimo sta cemo... Thanks!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.10.2009 9:17:59
|
|
|
|
dacca
|
mod je u pravu. Moj muz je prvo uradio spermogram pa je onda poceo da pije med i mjesanac + cink i vitamin e 400
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 31.10.2009 9:18:42
|
|
|
|
dacca
|
pitaj me ko se raspitivao za spermogram i ko je nosio to u lab!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.11.2009 10:12:41
|
|
|
|
Iva979
|
Tako cemo i da uradimo. Nije valjda da si ti morala da nosis u lab?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.11.2009 10:17:14
|
|
|
|
Iva979
|
Da li neko moze da mi preporuci kliniku u Bg-u da odem sa m da uradi spermogram? Videla sam da se poninje neka klinika u Sv. Save da je dobra, ali nisam uspela da je pronadjem na netu? Unapred hvala
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.11.2009 13:23:53
|
|
|
|
Iva979
|
Iskopala sam sve info na netu. Idemo danas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.11.2009 20:56:08
|
|
|
|
Iva979
|
Jao i mm je brzo izasao iz toaleta, a ona zena se nasmejala i rekla - ekspresno! Ja sam htela da umrem od blama! Inace, mislim da su rezultati dobri, gledala sam neke vrednosti na netu. Spr-likvefakcije 17 min Spr-konzistencija NORMALAN Spr - Zapremina ejakulata 2.8 Spr-PH 7.5 Broj spermatozoida 116.0 Pokretni spermatozoidi 71.0 Slabo pokretni 9.0 Nepokretni 20.0 Normalne forme 73.0 Patoloske forme 27.0 Hvala unapred ako se neko bolje razume da mi napise da li je ok!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 17:56:43
|
|
|
|
dacca
|
Ja mislim da je ovo dobro! Mm je damnas bio kod urologa i rekao mu je da pije vitamin c, a ja da uradim ANTISPERMATOZOIDNi AT. Ko zna vise o tome?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:18:12
|
|
|
|
Verus
|
daco, to je da vide da li pravis antitela na njegovu spermu. Mislim da posle odnosa odete kod dr. uzmu uzorak i to provere. Kunem se da smo negde imale temu....probacu da nadjem.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:21:25
|
|
|
|
dacca
|
Pa hoce li da mi prcka? a ja...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:23:50
|
|
|
|
Iva979
|
Au, ja nemam pojma o ovome nista
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:28:17
|
|
|
|
Iva979
|
Verus je multipraktik, sve zna svaka cast!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:41:59
|
|
|
|
Verus
|
hej prcko idi u temu postkoitalni test-nasla sam clanakIZVORNA PORUKA: dacca Pa hoce li da mi prcka? a ja...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 18:42:22
|
|
|
|
Verus
|
pa ne bas, smo guglujem IZVORNA PORUKA: Iva979 Verus je multipraktik, sve zna svaka cast!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 4.11.2009 20:55:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Iva79, to je odličan nalaz spermograma, bez brige
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 5.11.2009 11:16:53
|
|
|
|
Iva979
|
Hvala Ana!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?