Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.9.2016 8:19:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mariya, nisam znala da si lepotica trudnica Degu, prelep stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.9.2016 8:39:11
|
|
|
|
emicaa
|
Degu divno,Teodora ti je prava ljepotica
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 27.9.2016 8:49:27
|
|
|
|
degu
|
Kao i sve Teodore hvala, ljubi stalno stomak, a sta ona tu kapira nemam pojma, mama progutala bebu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.10.2016 23:12:51
|
|
|
|
degu
|
Gde ste stomaci, zašto se ne slikate? Ne mogu samo ja da se slikam
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 0:01:06
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam se slikala ali zaboravim da postavim. Trudnički mozak
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 0:06:39
|
|
|
|
degu
|
I ja sam al me već sramota da se sama stalno kačim
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 9:58:06
|
|
|
|
isidora88
|
Postavljajte slicice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 10:11:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu, ja tek sad videh slicice. Divne!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 15:11:16
|
|
|
|
degu
|
Hehe vise nije stomacic, ogroman je, ovoliki mi je bio prosli put u 9. mesecu, kolika cu biti do kraja bas me zanima. 28. nedelja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 19:03:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jooooj, pravo stomače
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 19:44:02
|
|
|
|
isidora88
|
Degu divna trba neka raste bebana
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 20:56:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Koliko lepote na jednom mestu , uzivajte mame
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 21:12:58
|
|
|
|
emicaa
|
I dalje mi je ovo jedna od najdrazih tema Degu predivni ste,samo rastite
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 21:18:20
|
|
|
|
eca89
|
Degu, divna si!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 21:33:06
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam Nadam se da ce mi se neko pridruziti u postavljanju slika
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 21:46:03
|
|
|
|
emicaa
|
Degu eto Eca bi mogla
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 21:47:59
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ako te se docepam, nece ti ni Mitar Miric pomoci !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 11.10.2016 23:04:14
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Degu eto Eca bi mogla ne znam što se buni
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 1:22:02
|
|
|
|
Mariya
|
Degu Pridružiću ti se sutra, samo da se setim
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 1:23:20
|
|
|
|
degu
|
Ajde, ajde kači se
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 8:30:56
|
|
|
|
isidora88
|
Mariya cekamo slicicu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 12:21:47
|
|
|
|
AnaAna1
|
Joj ja tek sada vidim ovu temu i neke stomacice iz 15.nedelje, pa shvatih da cu ja vec za 3 nedelje da budem velikaaa degu, tebi baaas super ide
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 12:52:23
|
|
|
|
Mariya
|
Ovo je prošlonedeljna,punih 20ned.! Ana,nećeš ti još biti veeelika! U prvoj trudnoći ne raste stomak tako brzo,nego smo Degu i ja već,hehe, koji izraz da upotrebim "razrađene",ili da kažem razšrafljene Pa se kod nas već sve lakše širi i rastavlja U prvoj trudnoći mi se negde oko 20 nedelje počeo nazirati stomak,a do tad sam spavala na stomaku, toliko je bio mali da mi nije smetao do tad.
< Poruku je uredio Mariya -- 12.10.2016 12:57:44 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 13:38:18
|
|
|
|
degu
|
Ja sam ovolika bila u 9. mesecu prosli put, a tako se i osecam Marija ti si mrsava pa te to jos izvlaci, ali raste pupa. Jel zi se to vec pojavljuje linea negra ili mi se cini?
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.10.2016 13:43:32
|
|
|
|
vocicana
|
Svaka sl trudnoca veci stomak ranije nego u prethodnim. trudnicice, prelepe ste mi! Samo gurajte
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?