Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 9:47:41
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, baštovanke! Bubulence, srećan ti rođendan! Nešto ne mogu da pišem tamo u temi, ne znam zašto. Ivana, i kod nas su žurke svakodnevno, nekad noćne, nekad matinei, kako gospođica odluči. Kuća je u haosu, neispavana sam strašno,još je mm-u umrla baba pa je on ovih dana često kod svojih, a nas dve same... Svi mi kažu da je posle prvog meseca lakše, ali nešto baš i ne primećujem razliku. Ovde je vreme divno danas, a juče mi je stigla marama za nošenje bebe, pa bismo mogle i da je isprobamo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 10:07:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, meni je prvi mesec mozda i najlakši bio I meni je kuca u haosu, mm na poslu od ponedeljka, pomazi sinu oko skole, ona sva nikakva i na kraju nemam snage ni da oribam kucu.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 10:12:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana meni su takve zurke sa Dorom trajale dvije godine 😬 Kuc kuc u drvo David je preko dana zlatno dijete pa sve stizem uradit
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 12:30:31
|
|
|
|
wivern
|
Helloooo zene Bubi kako to mislis da te pocas_timo, valjda ti nas treba da cas_tis... Eeee sve se promenilo pa i cascavanje Izvolite, ja to i preko telefona postizem da spremim
< Poruku je uredio wivern RR -- 15.9.2016 12:34:55 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 13:24:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kakvo divno posluzenje Emice, mene glava ubija kad slabo spavam, tako da sam konstantno kao zombi Sedim na terasi i razmišljam kako treba očistiti terasu, ali sta prvo, oprati sebi kosu, srediti ves, spremiti da jedemo.... Uf!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 19:46:24
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,sve te razumem! Preko mene kao da je tenk presao
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 21:05:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, branki, nadam se da ces se makar malo odmoriti za vikend 😘
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 21:14:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao devojke Bubi, srećan rođendan i ovde
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 21:16:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da vama mahnem i odoh da spavam. Bas sam umorna.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 22:19:18
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv pa zasto da se trudim kada imam tebe !? Malo sam ti smotana, ne znam da ubacim sliku preko tel
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 6:15:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mamice! Ana, nedostajes
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 6:47:41
|
|
|
|
lesica
|
Dobro jutro! Ja da srknem kafu, pa na pijacu po paprike, pa jedno dete u vrtic, a posle i drugo. Ste dobre?
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 7:31:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ja cu jos jednu kafu da srknem, oni spavaju, ja ne mogu da verujem. Mali se smrzao do jutros, rucice su mu bile ledene, ja ga okrila josrganom, nastavio decko i dalje. Kako steeee?
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 7:55:25
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro,dusa mi spava,ovo malo se opet budilo.vrijeme je katasrofa,cini mi se da bunda treba
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 8:05:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Jutro, mamice! Ana, nedostajes Jutro i od mene Od danas ćemo se malo više družiti pošto sam prestala da radim. Imam ovih dana neke razgovore za posao ali ćemo videti šta će biti od toga.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 8:12:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Veceras mm dolazi.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 10:43:13
|
|
|
|
mama krava
|
Ćaos i od mene...tu sam, ali stamo stižem da čituckam po malo...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 11:07:50
|
|
|
|
Milena18
|
Hello! Kod nas je bilo burno noćas. M je bila budna od 1 do 2 i od 4 do 6. Sad mi spava na rukama, kako je spustim u krevetac - dranje. Gledam ovaj brlog od kuće i pitam se hoću li ikad stići da ga sredim. Ana, srećno na razgovorima za posao!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 11:28:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Milena Joj ni kod mene nije bolje, baš treba jedna generalka.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 11:41:18
|
|
|
|
bubulence
|
Misu, stize muz , ujutro ces sigurno kasniti na prozivku Anci dala si otkaz? Neka si... Moje sitno dete spava a ja ne mogu nista da radim da je ne bih probudila... Tako da sam pojela dva parceta torte, smoki, bananicu i razmisljam sta jos da uzmem
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 12:13:10
|
|
|
|
wivern
|
Može meni neka kafica Ja sam danas popodne Misu blago tebi stize tm Ja cu odlepiti koliko sporo otvara stranice na rr
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 12:39:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stize kafica. Moze i grickalice posto je bubulence sve izjela :) Ana, srecno sa razgovorima. Ja svoj brlog cu srediti kad beba krene u vrtic I moj muz bi trebao stići danas, posle pet dana i pet noci na poslu. I meni je forum uzasno spor. Ne znam sta se desava u poslednje vreme, bas sam razočarana.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 12:42:29
|
|
|
|
bubulence
|
Bubulence je najveca izjelica na svetu. I pravo prase . Jela sam ja i jos, nego me sramota da pisem...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 13:07:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Bubi samo se ti nadaj osim ako zaboravim da navijem sat Veceras nista od keksa, jer ce da bude umoran od voznje, prve smene na poslu bla bla bla Al zato cu sutra i u nedelju da ga keksualno iskoristim Bila u lilly po karticu, dobila je konacno, sad mi nista osim imena i prezimena nije trebalo...kanda sam ja onda naletela na namcora.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 16.9.2016 15:22:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao mene dva puta vec zvali za tu karticu.. a sta s njom posle?? Kkao bih sad na miru popila jednu kafu.. al mogu samo da sanjam dok mm ne dodje , bar o tom miru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?