Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 13:57:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Emice evo pomeerila sam se sa mesta. Ali privremeno. Radjas lepu decu. Mladasi. Taman imas vremena za jos jedno... Wiv, moj utisak je da su se sve budale sveta sjatile oko tebe. Bas si baksuz... E tako je ceo život ali mislim da sam napokon oguglala. Valjda ja to izazivam u ljudima
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 14:50:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Stigla kuci,sve ok sa besikom kazu nije se ispiskila beba sada je besika mnogo manja.Na 2 dana na ctg,sada sve uredno nema kontrakcija. Odoh da gledam muza kako pece papriku za ajvar
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 14:50:53
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenske i ovde!malopre dosla kuci!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 15:02:08
|
|
|
|
wivern
|
Veselice znali smo to juhuuu Sad na miru se spakuj pa na porodjaj
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 15:05:17
|
|
|
|
eca89
|
Veselice, super! Branki !
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 15:16:53
|
|
|
|
bubulence
|
Veselice nisam ni mislila da ce biti drugacije.... Bravo
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 15:20:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, drago mi je :) Hoce neko kafu?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 15:43:08
|
|
|
|
emicaa
|
veselice odlicno.Ajde sad nemoj da dugo cekamo
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 19:11:09
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde vesela, pa da se druzimo i smejemo.Meni su rekli, kada operes zavese, znaci brzo ces,stvarno je tako bilo Ko je za pivo, j ga dobro ohladila, bas sam umorna, ali smo danas uzivali.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 20:30:38
|
|
|
|
branki*
|
Kad ce veselica? Eco,sta ima novo kod vas,kako A? Ja da uspavam boku,pa me ceka pisanje planova za skolu ,a jos ne znam ni sta cu da obucem sutra!tezak bre ovaj zivot da budes i majka i kuvarica i cistacica i poslovna zenska,pa da si supermen,pao bi s nogu stvarno!
< Poruku je uredio branki RR -- 14.9.2016 20:32:13 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 20:38:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, ja sam mrtva umorna ujutru cim ustanem :) Mogu tek misliti kako je tebi.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 20:39:56
|
|
|
|
emicaa
|
Mi set_ali malo,ja se mazim sa malim djetetom a ovo veliko ne staje pijem red bull,hoce neko bacite pogled pleaseklik
< Poruku je uredio emicaa -- 14.9.2016 20:48:14 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 21:03:07
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Eco,sta ima novo kod vas,kako A? Branki, super je sad ostaje i na spavanju. Kazu da ne place, da se igra, da lijepo jede i trazi tutu, nikako se nije upislila dosad ! Ja trazim posao i tako. Kako je Boka? Tebi svaka cast, kapa do poda!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 22:49:09
|
|
|
|
branki*
|
Super za A boka je tamo dobra,predobra,hvale je,ona samo meni jede dzigericu valjda ce iskrsnuti neki poslic! Ivancice,i ja sam ali utrnes nekako i teras,dan za danom,kad se mora,a jutros npr mi je dusa spavala,oci nisam mogla da otvorim!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 23:45:23
|
|
|
|
wivern
|
Ja odustajem. Nakucam post i istekne mi sesija jer je prespor portal. POjela sam i sve kokice i popila coca-colu cekajuci da mi se postuje post. I nista. Nemam zivce vise, odoh da spavam. Zene lepo spavajte kuckamo se sutra
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 23:48:34
|
|
|
|
bubulence
|
Ne spominji mi kokice. Na odvikavanju sam . Lepo spavajte zene moje
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 23:54:00
|
|
|
|
wivern
|
Bubi cekam tvoj alarm za Veselicu
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 0:00:38
|
|
|
|
bubulence
|
Sada ce ona... Antonina ce poslusati teta Bubi i eto je za par sati I odmah ces biti obavestena
< Poruku je uredio bubulence -- 15.9.2016 0:01:22 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 0:05:24
|
|
|
|
wivern
|
Odlicno Rashladjen mi je somersby, spremna sam kao zapeta puska
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 0:07:10
|
|
|
|
bubulence
|
Samo da opalis
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 6:43:36
|
|
|
|
vocicana
|
Dobroo jutroooo Jao ja sam sinoc popila to pivo, msm 1 dl i koma sam bila, aSomarsby bi popila sa Wiv, imam nesto ozbiljno sa njom da razgovaram
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 8:11:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jeste se naspavale Pa Bubi ti si nam sad redovan gost ovde,samo probaj opet pobjeci Ja sam debil kupila sjemenke od tikve,ubih se svako vece
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 8:34:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ja svaki put kupim kao za A. stapice, i on ih maksimalno iskulira, i onda se ja druzim sa njima pred spavanje
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 8:50:44
|
|
|
|
bubulence
|
Emice krenula deca u vrtic, ima se vremena . Prep podne nisu kod kuce, u 20h ne znaju gde im je guzica a gde glava... Milina jedna... Imam vremena . Samo mi je Masnica dobila temperaturu ali lako je meni sa njom... Ajde zene, pocastite me nesto za rodjendan . Preko moba sam, ne mogu ni kafu da skuvam...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 15.9.2016 9:26:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubulence, sve najlepše ti zelim! Nocas beba pravila zurku od tri do pet
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?