Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 12:13:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao sto je vruceeee Izasli malo do radnje da uzmem da skuvam pasulj i usput kupih novu Blic Zenu izasao intervju sa nasom New Mom Aa da usput zamalo nas nije auto opalio. Covek stoji parkiran preko puta radnje poprecno i ja sad ne znam gde je on naumio. Srecom nisam ni krenula nego stojim na ivici da predjem ,,prvo kolica pa ja. I onako krenem samo tockovima u levo jer on krece u desno, da bio on napravio polukrug i pravoooo u nas. Ja onako brzo razmisljajuci i pre nego nam je prisao okrenem kolica mahinalno naopako iza sebe, pa nek mi lomi noge bolje nego u njega. I jos vicem heeeeej lupim mu po haubi i tek me je onda primetio
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 13:24:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Au, Anck, svakakvih ludaka ima za vozilom. Moj muz radi od juce ujutru i doci ce ili sutra ili prekosutra. Sin danas kontrolni iz matematike. Objasnjavam mu, a ona nervozna, mislim da sam dobila nervni slom.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 13:26:11
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa eco jel ti muz i subotom radi? Radi !
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 14:06:40
|
|
|
|
emicaa
|
Von reci mu neka pravi vodene balone ne znam dal bih imala od njih sad bar redovnu menstruaciju. Anck stvarno ima svakakvih budala. Ivana zar su vec poceli kontrolni,neka ti je Bog na pomoci
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 18:18:19
|
|
|
|
wivern
|
Hoću ja dunju, ma dve onako s nogu. Ja iz vrtića, sa roditeljskog. Nakrpila me vaspitacica kako je m nemiran. A onda se javi mama cije je dete izujedano dok je m bio bolesta. Vidi majku mu i druga deca su nevaljala... Ma... Juče bila slobodna i crkla, rintala po kuci danas ne znam gde sam. Bubi cuti i ne kukaj nego ispostuj muza. Ja u nedostatku muskarca sanjam kako se muvam se nekim deckom od pre 15 godina. I taman da se smuvamo probudim se
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 20:53:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ovaj moj ni danas nije kupio opremu Rodica iz Danske nam poslala paket,jao kako sam se obradovala.pun igrački i slatkiša
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 21:33:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Ehej evo mene,nisam se porodila jos Jutros otisla na pregled,na ctg,uz i dr nesto sumnjiva velicina bebine besike,nije sigurna da li se nije ispriskila ili je ne pa mi zakazala opet sutra ujutr uz i naglasila da se posebno pogleda besika.Bas sam se malo smorila ali verujem da je sve ok.Otvorena 2 cm,dr kaze da ce uskoro mozda me cak u sutra ostave.Bas sam uzbudjena jedva cekam da vidim bebicu,posle svih muka i sa trudnocom i sa A.Ah da,sad nisu sigurni ni za pol,ahahhhah pitali me hiljadu puta jel sam sigurna da je devojcica.Ja spremila sve roze,jos danas bila da kupim i spavacice jer sam promenila bolnicu bas danas i tamo dozvoljavaju svoje spavacice a spavacica roze bas za porodilje tj.dojenje i pise it's a baby girl.Mislim koja je sansa da su mi svi dr koji me pregledali na uz pogresili Deca legla,ja na tusiranje jer sutra rano idem na pregled.Drzite mi fige da je sve ok sa bebinom besikom,lepo kaze mm ako nije sigurna nije trebala ni da ti pominje da se cimas bezveze sada pred porodjaj.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 13.9.2016 22:43:16
|
|
|
|
wivern
|
Veselice lepo ti i rekao tm. Sta ti govore ako nisu sigurni, samo te stresiraju bzvz. U stvari mozda je to i namenski da poteraju bebu . Naravno da je sve u redu, uvek tako pred porodjaj nesto nalupetaju. Bitno da se ti nama porodis sutra i da javis bubi da nazdravimo Meni se spava na oci ne vidim.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 3:35:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, imaju kontrolne, provera znanja iz prethodnog razreda :) Wiv, nek ga uciteljica smiri u vrticu, to je jedan od njenih zadataka. Veselice , sigurno je sve u redu, ne brini! Da vam skuvam kaficu, da ceka čim oci otvorite. :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 14.9.2016 3:36:09 >
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 7:45:58
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, skuvaj Icka, neka ceka. MI se probudili u 7, jeli, namirili se, sada da vidimo kako ce dan. Vesela, pa jedva cekam da nas obradujes, bice, bice, a to sto se besike tice, sigurna sam da je sve ok. Emice, kada se spomenu iznenadjenja iz torbe, slatkisi narocito, ja samo pomislim na skoljkice u bombonjeri, one sa mlevenim lesnikom, od najfinije belgijske cokolade, uh, sada bi bar 5 pralina pojela. MM nam nije doneo to, ja msm da on ni ne zna na koje mislim svaki put kada ode.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 8:00:15
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro. Ja u vrtić jutros a matora vaspitacica opanjkava mladu na sva usta kako je juče lupetala sve i svašta. Izgleda da nismo bile na istom roditeljskom jer je po meni matora lupetala a mlada bila ok. Zene kad cu se ja naspavati
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 8:04:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, mi smo imali super vaspitacice i stvarno ne mogu da verujem da mogu toliko biti grozne. I na roditeljskom se nije pricalo o nemirnoj deci mnogo, osim ako stvarno nije bilo potrebe. Obicno je vaspitacica odmah resavala takve stvari sa roditeljima, nisu ni cekale roditeljski. Mislim da se necemo naspavati nikad :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 8:05:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro wiv sanjala sam te, igrale smo skolice
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 8:32:36
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,pumpam se pa idemo sve po redu.I danas ništa od šetnje biće prevruće. Ja sam se naspavala,baš mi čudno
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 9:31:01
|
|
|
|
wivern
|
Misu pa gde mene nadje Ivana zena možda zna sa decom ali sa roditeljima ne zna. U stvari verovatno ima roditelje koje gotivi i ne gotivi. Menr je "opominjala" i zašto ga dovodim tako rano (6.30- 7.0) pa kako je neispavan i nervozan... Ma stalno neke zamerke. Evo pijem kafu pa na posao. Business calling
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 9:39:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, secam se da ti je pricala za rano dovodjenje... Jeste, ti si bas luda i bas volis i sebe i dete da budis rano. Ja sam sina ostavljala izmedju sedam i osam. A kolega mora svoju decu tacno u šest da ostavi inače, kasne na posao.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 10:57:24
|
|
|
|
bubulence
|
Emice samo ti uzmi tabletice pa taman sledece god dolazi beba , taman dok D poraste . Von, zaboravih na peskirice . A ti, ne zapostavljaj muza !!! Serpi sinoc sam procitala tamo za srce. Ali mi rr ne da da komentarisem, izbacuje me sa teme. Nadam se da ce sve biti ok. Tj, sigurna sam da hoce . Veselice draga moja, ne moze sada da raste pisa, onako divno ime ste smislili, mora da bude devojcica.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:02:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ma bježi bubi ne budi luda,pored ovoliko tableta što pijem zadnje što bi mi trebalo je trudnoća.Pu pu pomjeri se sa mjesta Wiv ps šta da radiš sa njim,da mu rekneš da se sam spremi oko 8 i ode.Idiot žena
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:08:20
|
|
|
|
bubulence
|
Emice evo pomeerila sam se sa mesta. Ali privremeno. Radjas lepu decu. Mladasi. Taman imas vremena za jos jedno... Wiv, moj utisak je da su se sve budale sveta sjatile oko tebe. Bas si baksuz...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:18:33
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi jesam mlada ali sam završila sa radjanjem Kad bi se omakelo naravno da bih ga rodila ali ovako da planiram to ne.Kakve sam sad probleme imala sa kičmom mislim da treći put ne bih uopšte mogla ustajati a ionako.Meni dvoje dosta I slažem se za Wiv i budale oko nje
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:19:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O svasta opominje sto dolazite rano.. sta jojs necu cuti. I moja deca su u 7 u vrticu a protekle dve god su bili od 7 pa nekad i do pola 5 znaciz adnji jadnicci ali sta cu akd smo radili oboje. Kao da mi je drago sto je tako . Strasno kako je lako drugima suditi.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:23:22
|
|
|
|
bubulence
|
Emice ma salim se. Bilo bi divno kada bi svako mogao bar po jedno da rodi. A sve posle toga je kako zelis i osecas da mozes. Ali sexa mora da bude, tu ne zabusavaj kao Von i ja
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:42:12
|
|
|
|
emicaa
|
pa neka se gospodin opremi i nema zabusavanja zabusavala sam pola godine,dosta je bilo
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 11:45:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Bila jutros kod dr,kazu besika iste velicine sad u 1 opet pa ako e nije smanjila da mi rade uz na 45 minuta.Sreca da zivim blizu bolnice,inace bi me garant ostavili da lezim i traumiram se tamo.Sad mi vec nije ni svejedno,mada mi stoput ponovila da su bubrezi ok ali mora da utvrde da se besika prazni.Ako ostane ovako idem najverovatnije za Nis da se porodim,necu nista da rizikujem. Bubi ma kakav decak,lupetaju,naravno da je devojcica.I izgleda da ces da pogodis datum,nekako mi se danas ne poradja a sutra bih i mogla Emice deca ti mnogo lepo ispadaju moras jos jedno da rodis Ljubim vas sve,odoh da se spremam pa se javljam sa novostima.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 14.9.2016 12:30:57
|
|
|
|
bubulence
|
Veselice pa taman, ljubi je teta bubi, neka saceka do sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?