Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 17:37:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta se radi? Ja slabo pisem, kako beba zeza sa sisanjem, manje vremena imam da drzim mob u ruci :) a i nervira me kad je forum spor.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 19:29:30
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 19:53:18
|
|
|
|
branki*
|
Uh,sanjice,meni isto treba ravno 15 min sa njima dvoma do vrtica,peske idem,ja ni ne vozim.zavrsili sa vecerom,da ih uspavam...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 19:56:45
|
|
|
|
emicaa
|
Danas me opet prevarilo pa sam zaspala sa njih dvoje,sat vremena nisam mogla doći sebi David nešto nervozan,nije kakio danas,moram mu masirati stomačić malo.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 20:00:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Morala sam decu da ostavim na deset minuta. Ostavila sam im vodu, pustila crtani. Rekla T da vodi Sofi na piskenje. Ona je zakljucala vrata. Bolje da joj ostavim kljuc za svaki slucaj. Mm je kasnio, a ja sam morala da idem na cas, jer sam vec kasnila. Dusa me boli, ali sta da radim. Mm ih je spakovao posle price i sad spavanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 20:21:49
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci! Redovno vas citam i pratim ali me mrzi da se ukljucim, stisle obaveze i vrtoglavice... Sanjice jel proveravas pp? Izbrisao mi se tvoj br, pusti SMS
< Poruku je uredio mati -- 12.9.2016 20:36:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 20:33:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Oj Mati pisala sam ti sad na viber.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 21:49:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ja vozim ali sedista su u drugom autu. Kljucevi ostali kod mm-a, a on na putu. Jeste kratka relacija, ali necu da vozim moj auto bez sedista. Ne bih da rizikujem.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 22:34:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ja ziva nisam bila kad sam sina prvi put ostavila samog kuci... Laku noc vam zelim. Forum mi je opet uzas spor
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 6:29:18
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame,masem,pa da se spremam,sebe i decu!kuckam kasnije!
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 7:03:49
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 7:17:50
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 7:34:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Svako jutro mm i ja glumimo klovna. T je ok, nego Sofi trazi svasta da ponese. Odveli smo decu u vrtic i sad do casova imam dosta. Taman cu nesto dq odradim po kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 8:03:51
|
|
|
|
branki*
|
Ja u busu.mm radi rano,tako da ja sama izigravam klovna!
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 8:15:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da sam se dva puta vracala do stana. Videla sam u garazi slagalicu koju slazemo mm i ja. Sofija cula i morala sam po njenu da idem. Taman sam sisla dole, opet nazad po mm mobilni. Rekoh ja trcanje je zdravo. Branki, koliko imas do sela?
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 8:37:23
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nije mi dobro koliko mi se spava.David se budio pet pita i svaki put minimum pola sata bio budan.Evo ga sad opet spava.Ispumpam se,nahranim ih i da stan dovedem u red.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 9:28:27
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,kako do kog do ovog danas pola sata busom.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 10:32:13
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamike. Mada je vec dan Ruckali sada spava dasoni, ja doruckovala, pa cemo u setnju. Emice, za nespavace ne zanma sta bi rekla Msm da bi odlepila na tvom mestu. Sanjice, nema zdravijeg od ranozorskog trcanja
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 10:43:59
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Emice, i ja imam jednog nespavača, budi se po 3-4 puta u periodu od 23 do 6. Preguraćemo i to. Kako ti je Dora? Voci, uživajte na čistom vazduhu... I mi ćemo u šetnju posle, lepo je vreme iako su najavili kišu. Moje mače spava kod mene na stomaku, da probam da je prebacim u krevetac, pa da se bacim na kućne poslove.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 11:48:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
hellooooo Sad sam mnogo srecna zakazali smo UZ za cetvrtak, napokon da vidimo na cemu smo Jedva cekam da ga opet merino da vidim da li smo napredovali jer smo uveli dosta promena. Sinoc mi se opet budio al mu nisam dala nista c=vec sam ga ljlala malo i zaspao tek oko 4 sam ga podojila. Sad sam trenutno u ovakvom stanju
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.9.2016 11:55:21 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 11:54:40
|
|
|
|
emicaa
|
Milena problem je sto ih imam dvoje Teodora ima skoro tri godine a i dalje se budi bar jednom,da bar jedno spava kako treba.T je inace dobro,super podnosi teapiju sto je veoma bitno jer ih ima toliko.Malo se buni jer su neki gorki ali uvijek popije sve Anck super,odma da nam javis. Voci uzivaj i za nas
< Poruku je uredio emicaa -- 13.9.2016 11:56:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 11:57:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao nema nista gore nego kad ne spavaju lepo nocu. Preko dana cu sve izdrzati samo mi noc ne diraj Moj malisa vec dve tri noci se budio na tri sata, ne znam sta mu bi od jednom ali sam ga sinoc malo ignorisala i smirio se , jedino u 4 sam ga uzela. Voci draga a gde se ti to svrckas ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 11:58:42
|
|
|
|
Maraj
|
Evo nas iz setnje. Napolju je bas toplo. L se unervozio pa smo se vratili. Sad spava. Valjda ce da veze i vise od sata , da se ja odmorim. Voci , uzivaj. Kakvo vam je vreme tamo. Bilo je hladnije dosta , cini mi se anck
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 13:53:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, mozda je i bebac uznemiren zbog svih tih promena oko hrane. Voci se setka po Zlatiboru, udise cist vazduh i za nas :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 13.9.2016 14:00:53
|
|
|
|
emicaa
|
ema mi ogreba Doru,majku joj ogulila bih je koliko sam ljuta Anck ja Davidu jos dajem da rucka kad se probudi iako popije samo oko 70 ili 8,on se inace budi svako tri sata.Ne znam sta mu bi sinoc.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?