Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 10.9.2016 14:32:01
|
|
|
|
branki*
|
Ma,uzas!pre svega moras biti covek,pa tek onda profesor,doktor,prodavac,sta vec.ako nisi covek,dzaba ti sve!pogotovo mi koji radimo sa decom i vaspitavamo decu. Boka mi opet kaslje Eco,svasta,bas su se iznenadili!
< Poruku je uredio branki RR -- 10.9.2016 15:48:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 10.9.2016 14:59:40
|
|
|
|
jess021
|
Branki, bas tako. Ako nisi covek, dzaba sve ostalo. Suzi, srecno krstenje. Da sve prodje u najboljem redu. Ja dosla da se isfeniram, idemo posle na deciji rodjendan, pa ja na devojacko. Veselice, kad ti je termin? Ja sutra ulazim u 8. mesec, lele al' vreme leti.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 10.9.2016 20:16:55
|
|
|
|
branki*
|
Jess a,kao da si juce i javila da si trudna! Gde ste mame!mi zavrsili sa vecerom ,pa polako u pidzame i spavanjac,malo mira i za mene
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 10.9.2016 20:38:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Suzi srecno vam krstenje Sanjice ti si dobar covek pa te sve pogodi,a sto kaze Branki covek mora prvo da je covek pa sve drugo a nazalost ima bas nekih uzasnih ljudi koji rade u prosveti i ko zna kako uticu na nasu decu.Evo moja A je posla u peti razred i vec je procennila za ovih desetak dana ko je kakav od nastavnika.Od nekih mi je muka i kad ih vidim,sreca razredni je fin covek,porodican,miran,stalozen. Mariya javljam se retko na rr zbog mnogo cega,a znaju moje dRrugarice koliko sam trudna i kada se poradjam Jess draga 21.9.Nadam se da ovaj put smizla nece da presisa termin kao sestre.Ti si isto u finisu,tvoje devojcice ce biti bas blizu sa godinama,veruj mi da nema nista lepse.Izmedju mojih je razlika 4 godine a slazu se bas lepo.Vec imaju neke tajne,pa A.cuva S. i pomaze joj sada oko skole,a ova joj sva zahvalna i sve je nesto pita i vec se vidi da joj se divi,da joj je uzor.Ma devojcice su zakon
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 10.9.2016 21:03:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, ma ja sam za ovih deset godina koliko predajem dozivela takve stvari da bi trebalo da napisem na papir. Ali opet prelazim preko svega. Sve me potresa. A da ne pricam da sam rame za plakanje. Takav je i mm. Prosle godine kad sam tu ucoteljicu zamolola da bude cetvrti cas umesto petog ona krene da me napada. Pravac kod direktorke. Direktorka je sve to slusala i na kraju je presekla. Uciteljica je rekla: "Sta me briga za njenu decu". Tad mi Sofija nije imala ni godinu dana. Izasla sam placuci. Svasta ima. Kad si necovek to je nagore. Lepo kaze nas patrijarh Pavle: "Budimo ljudi". Deca spavaju u autu. Vracamo se.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 7:38:22
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame. Suzi srecno krstenje, neeka su zive i zdrave devojcice! Nadam se da je sve bilo u najboljem redu. Jess, bravo, jos malo, bas mi je drago sto ste dobro. Branki, za takvo omalovazavnje i diskreditovanje, nemam reci. Pa da je ne znam ko i sta, treba ispostovati coveka i normalno se ophoditi prema njemu. Ja sa mojim spremacicama na poslu i sa servirkama najvise volim da pijem kaficu, da se smejem, ne zanimaju me njihova zvanja i ostao, medju njima je i jedna inzenjerka, ali takav je zivot. Postuj da bi te postovali. Branki Mi danas idemo na Zlatibor, jedva cekam, mm me je iznenadio super juce. Da spakujem malisana i sebe i cao do petka. Bas sam zeljna vazduha i setnje. Mali se nocas dva puta probudio, spavai place, jadan, desni su mu takonatecene, na kraju, kada se drugi put probudio, ja sam ga okrenula na ledja, gurnula gel na desni i dete spavalo kao top do jutros.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 7:44:42
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike.. ima li mesta ovde za jednu kaficu na brzinu... nisam stigla da se javim,prvo smo bili bolesni,pa smo onda bili sami,onda je meni bilo lose.. sve u svemu nisam stigla nista a kamoli da sednem da citam. Mislila sam na vas stalno... evo dok spavaju da popijem kafu i odoh....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 7:48:45
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame. Sanjice, ti si dobra i osetljiva osoba,a danas su takve retkost. Nažalost,svi smo postali sebični i samoživi. Ali kako baš učiteljica kojoj je posao da se brine o deci izjavi da je briga za nečiju decu Branki,kako je Boka? Je li prestao kašalj? Jao,već se plašim boleština,sad će L da ih donosi kući. Juče smo bili kod bivše kume na rođendanu i bila je gomila dece,pola slini i kašlje a ja se ježim i mislim se u sebi,pa ubiću se ako ih neko sad zarazi Prešla sam u dnevnu i sad nikako da se pokrenem. Danas nam dolaze gosti, dragi prijatelji koje nismo videli godinu dana. Plus je kirbaj,i to baš u našoj ulici, pa onda svako ko prođe svrati i kod nas... Juče sam napravila kolače i salatu,sad još da pospremim trpezariju, pristavim supu i umesim kiflice i pogačice i gosti mogu da dođu. Nadam se da neće pre 10 jer nikako da krenem...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 7:53:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eto Maryia sve je moguce. To ni mojoj sestri nije jasno. Suzi, srecno krstenje. Voci, lep provod zelim.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 7:56:38
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice hvala duso, a ti budi dobro i ne obaziri se.Sta da radis, ljudi su STRASNI POSTALI!
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 8:30:25
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro mamike! Suzi, srećno vam bilo krštenje! Branki, jel Boka bolje? Milutin kašlje od pre mora, sve manje ali ipak jezivo Voc, divno što idete i ja bi ponovo negde da putujem!!!! Veliki spavaju, malecki lista knjigicu na podu a ja mu iza leđa tipkam možda popijem i kaficu... njemu su spremni doručak i ručak a za nas mama poslala od juče znači pijaca i skitnjaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 8:51:28
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro mame... Suzi sretno bilo curama i uvek vesele bile... Jel zna neko nesto o Anck, imali su onaj uz? Kod mene ludo po obicaju... Mm uhvatio virus, sav se unezdravio ne moze nista, steglo ga u nosu i boli ga glava, a kao da ga je traktor pregazio, daleko bilo... Maki nije imao temp 3 dana, nocas opet 37.5... Ilija, prica za sebe... uvela sam mu svaki drugi obrok ad mleko zbog visokog bilirubina, sad ga pored grceva muci i stolica... svakih pola sata se budi i napinje... a ja svu trojicu podmirujem plus kucu... mira jedino imam u kupatilu Ko prezivi- pricace...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 8:52:57
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi smo spavale strasno. Ne znam da li su joj petice krenule, samo vrisne i doziva me ! Branki, kako je Boka? Suzi, srecno krstenje lutkicama! Zelim vam svima lijep dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 10:46:45
|
|
|
|
emicaa
|
Evo jos jedne ne naspavane Dora je spavala sinoc do pola 11 u svojoj sobi i probudila se placuci.David se budio u 1 i 4 da jede i onda jos u 5 pa u 6 i na kraju u 7.Ne znam sto pred zoru tako podivlja.Treba mi odmor od svega bar tri dana. Serpi nadam se da ste sad dobro. Sanjice,Branki sto bi rekao jedan nas svestenik,svega ima u Bozijoj basti.U pravu je potpuno
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 17:50:31
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Suzi, srećno krštenje! Joj, Emice, potpuno te razumem, moja M se noćas budila 4 puta i na kraju smo u 6 ustale. Sad spava, a ja nešto ne mogu, probudila sam se posle 15 minuta, valjda je organizam nekako prevario sebe da mu je to dovoljno Posle ću verovatno jedva držati oči otvorene, kao i svako veče. Idem sad da kupim hranu za macu, skroz smo je zapostavili od kad se čudo rodilo, zaboravimo ponekad i da je nahranimo, a baš je mnogo volim, 12 godina već traje naša ljubav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 18:40:50
|
|
|
|
branki*
|
Zenske,hvala sto pitate,noc je bila je ziva,boka je bas kasljala,jadna uopste nije mogla da spava,dala sam joj spalmotil u toku noci i danas kao manje,ali opet kaslje,videcemo. Voci,srecan put i lep provod,uzivajte😘 Boza i ja bili kod moje snaje,rodjendan joj danas,sad ga okupala,pa da veceraju.posle da popeglam za sutra sta kome treba...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 21:30:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro vece cure Sta se radi? Sandricak hvala sto mislis.... ali jos nas nisu zvali za UZ ne znam sta da radim, da li da odem privatno, s sve mislim mozda nas i zovnu. U jednom momentu me strah a udrugom mislim da smo prenaglili sa zakljucicma, ali svakako necu biti mirna dok to ne proverimo. Namucila sam se posteno sa bebcem zadnjih par dana oko hranjenja. prvo nije hteo dohranu, ali nije navikao na flasicu, pa je vec drugi dan maalo kao islo lakse sad vec hoce. Podojim ga koliko ima ( a nema puno ) i ostatak na flasicu. Popije preko dana manje ali uvece oko 110 ml, valjda kad imam najmanje mleka. Uvela sam mu i ujutru pirincanu kasicu. Lepo je prihvatio. Ne dajem mu jos celu porciju koliko tamo pise ali pola porcije porucka super! Mislim da sad kad pije Ad manje bljucka...pa jel to moguce Cekam da vidim to sa UZ pa da odemo na merenje, jako me zanima da li sam uspela nesto da uradim povodom napredovanja, jer se bas osecam iscrpljeno. Cini mi se da po ceo dan samo njega hranim. Ali dobro..kreulo nas je
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 11.9.2016 22:15:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobro veče, hvala vam na lepim željama. Dan je bih divan, sa nekoliko sitniji trzavica al zanemarljivo. Nisam dozvolila da ništa pokvari taj divan dan. Sada su moje mrvice krštene! Uživali smo, i moje bekice su bile dobre, nisu plakale, u restoranu su uživale, veselile se medene moje rukicama uvis, pa taši-taši pa skakutanjem, ma milina. Postaviću neku sličicu kada ih prebacim u lap. Ljubim vas i laku noć. Imamo još goste neke kod nas, sutra idu pa da se odmorim ko čovek (žena)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 6:58:12
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja na terasi , pijem kafu , pa izvolte suzi , srecno krstenje. Mi tek treba da zakazemo. Juce obilazili igraonice.... civece ala su nabili cene. Zna li neko pristojnu igraonicu na Novom Beogradu. Moze i u starom gradu. Igraonica Moj gradic u Merkatoru 16900 otvorenog tipa a 100e vise ako je zatvorenog tipa i to je samo prostor....nesto mi mnogo to para. Jess , zar vec 8.mesec Mašala , sto bi rekli. Leti vreme.... anck pa mozda mu nesto smiruje stomak iz ad mleka ako mu dajes ono za refluks mleko. Mada moguce i da su mu ne zreli jos ti putevi pa da lako bljucne nakon podoja. Al ako ga ti nakon sat opet podojis , valjda on nadoknadi sve to. Samo nagadjam. Verujem da ce svakim danom to ici na bolje , kako mu ti putevi budi sazrevali. Al ja bi otisla na uz da budes mirnija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 7:25:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo Suzi sretno krstenje Maraj sacekacu malo da vidim hoce li nas skoro zvati iz decije ako ne otici cemo privatno na UZ. Dajem mu obicno AD nije ono za refluks. naj vise popije uvece, valjda tada imam jako malo mleka. Evo sad nije hteo ni malo. Al sad se vec tri noci budi na svaka 3 sata, ne znam sta mu je sad Oka nisam sklopila jos dva puta se budio cisto tako malo ga ljuljnem i zaspe. Place mi se koliko mi se spava. Inace juce mis tigla , kasnila 10 dana, vec sam mm rekal da se spremi za cetvrto
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.9.2016 7:26:45 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 7:59:23
|
|
|
|
jovicaa
|
hej zene... evo i mene :) = milorad je krenuo u jaslice, a ja ne spremam trenutno ni jedan ispit.. sta ima ovde, vidim i nove bebe, cestitam :)
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 10:45:42
|
|
|
|
emicaa
|
Jovice pa tebe nije bilo sto godina ovde. Mi smo super spavali,David se budio u pola tri i u šest da ručka.U petak nas dvije imamo kontrole i već sam u tripu da nešto neće biti ok.Nikako da se malo opustim. Branki kako je Boka? Suzi baš fino da ste uživali. Smanjila mi se količina mlijeka,opet
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 15:40:58
|
|
|
|
branki*
|
Emice,kaslje jos,ali je bolje.ja mrtvosana,jos ovo sunce upeklo kroz prozor,kao da je juli! Jovice,stvarno,sto godina te nije bilo!
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 15:53:25
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame. Kasno smo stigli na Zlatibor,nisam stigla ni da iscitam sta ste pisale, sada jesam . Dori i Emici samo da kazem da cete biti super, da ce sve biti ok, ne brini se. Suzi, nadam se da si postavila slike u temi krstenja, jedva cekam da ih vidim. Anck, cekam da se javis, bas sami trazila da li si pisala nesto za malog. Moje dete danas ruckalo sargarepicu, zadovoljna sam
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 12.9.2016 16:57:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ola mamite. Danas sam morala pesice po decu. A imam 20 minuta. Sunce opeklo. A posle nazad. Mm bio na putu, pa je stigao kasnije. Sad ga cekam da se vrati sa sluzbe, pa ja moram na casove. Bas mi je knap. Moracu da trcim. A tako ce biti stalno. Sutra mozda ne stigne za moje casove, pa cu morati da zovem svekrvu ako bude htela. I tako vec je pocelа ovonedeljna igranka. Vazno da su nam deca zdrava. Ovo trcanje je zdravo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?