Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 14:26:02
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Emice, biće D dobro, ne brini! Anck meni je to sa kapima preporučila pedijatar još sa L, a posle sam tako radila i sa H kad je bila beba, sa njom već na svoju ruku. Stavljaš im kapljicu kapi za nos, ne stavljaš im otrov , neće mu biti ništa a pomoći će. Kod nas standardno, L u vrtiću, ja kuvam svoj omiljeni ručak, špagete, pa još Carbonare, njam!!! H zaspala, kako je volim, ona kad je umorna lepo se popne na krevet, uzme ćebence i jastuk i spava, duša moja lepa!! MM radi, nadam se da nas sutra vodi, kao što je i obećao u Zoo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 18:22:27
|
|
|
|
emicaa
|
Nadam se da ce svi biti ok,cekala sam ovaj petak kao luda da mi lakne i na kraju opet sam kao luda. Ljubav moja ja stvarno mislim da je kod njega sve ok,napreduje odlicno,raste,deblja se veseo je ali treba mi potvrda
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 18:50:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck gde si uzela fondan u NS , i koliko je pakovanje <
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 18:54:28
|
|
|
|
branki*
|
Emice,super za doru!bice sve ok i sa da vidim,dosta je bilo brige,i previse! Ja cu veceras da je citam unazad sta se pisalo,turbo mi je svaki dan,konacno petak dosao!
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 20:06:17
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobro veceeee... Kod nas povecerje... Matko okupan u krevetu gleda crtac, Ilija drema na rukams, mm otisao na fudbal... Svekar dosao danas da vidi unuka, ime njegovo , pa daj rucak, napravila cheese cake za sutra i tako... Tako bih sad na miru popila casu hladnog piva, ali ako spustim Iliju ima odmah da se probudi ili da bljucka...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 20:59:29
|
|
|
|
branki*
|
Ja uspavljujem boku....sutra ujutru bozi dolazi logoped,a ja cu ,ako uspem,da se promuvam po buvljaku,ne pamtim kad sam bila.. I selimo se u oktobar Klik
< Poruku je uredio branki RR -- 30.9.2016 21:20:04 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?