Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 13:59:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tek u utorak jer ide vikend
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 15:18:59
|
|
|
|
Sandricak
|
Dan od mene... vidim da nismo jedini sa zapusenim nosicem i bas mi je zao zbog toga... mada Ilija od subote pije pancef i sad je puno bolje.. u cetvrtak idemo na kontrolu... Suzi cestitam na sestricu, nek je ziv i zdrav...a i nadam se od srca da ce sa tatom sve biti kako treba... Ilija nece da spava u kuci, sve po 15 minuta pa se probudi, navikao covek na rukama da bude, zbog bljuckanja ga samo nosamo, a napolju spava vec sat ipo.... isli malo u setnju po kraju, pa odradila seriju vezbica i sad cekam mm i Marka da dodju s posla i iz vrtica... Ne znam kako vi, ali mene ubija u pojam kilaza.. nije mi puno ostalo posle porodjaja, 4kg, ali mi je stomak mlitav, guza nikad veca.. bas me opterecuje to, sad sam umislila da se mm ne dopadam ovakva pa me hvata neko ludilo... lupaju me hormoni bas...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 15:37:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, i meni 4 kg ostalo, razumem te skroz. A citala sam tamo u temi za bljuckanje... Doktori znaju biti takvi kreteni da je to strasno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 15:51:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame hvala Milena na pitanju , bolje je. Od antibiotika mu ona vodica iz nosa sazrela pa tek sad ne mogu da mu je izvadim sa onim aspiratorim. Dere se bas bas cim vidi da hocu nisda mu cistim sutra nam je divan dan kad pre prodje godinica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 16:33:48
|
|
|
|
emicaa
|
Sandricak mene samo stomak nervira,planiram sto prije poceti sa vjezbamada ga se rijesim
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 18:48:02
|
|
|
|
Sandricak
|
Emice, meni ginekolog ne savetuje trbusnjake do 5.og meseca... pocela sam sa cucnjevima, setnjom uz brdo sa kolicima, iskoracima i steperom... pa bar malo da ucinim neszo za sebe mozda se i hormoni smire... e jos sa krkanlukom sa se izborim, volim da jeeedeeeeem...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 19:17:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja imam jos mesec ipo do šestog meseca, posle bih mogla da krenem na neke vezbe. Da se sredim do leta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 29.9.2016 19:49:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam mislila isptobati one vjezbe sto su radile Trca,Dunja i ostale.Ima tema aa to cini mi se da je vjezbajmo zajedno...ne znam da li jos smijem zbog pluca,moram vidjeti sa doktorom.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 0:39:00
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Vi biste da vežbate, da se zatežete A ja ću na vežbe za trudnice, zatezaću se tamo negde polovinom sledeće godine Anck, a jeste li probali kapi za nos,kao što sam ti savetovala? Maraj,moja H je u početku tako,vrištala kad vidi nosko, a sad ga namontiram na usisivač i uključim,a ona sedne i očisti sama sebi nos,preslatka je L danas donela program za sl.nedelju, dečija nedelja je i biće svaki dan prepodne u vrtiću, biće ludo!! A obradovao me mm danas,kaže možda bi mogli u subotu u zoološki vrt ove godine još nismo bili a idemo svake otkad imamo decu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 7:28:06
|
|
|
|
vocicana
|
Dobr jutro mamice. Ja se zauzela da klikcem, ali slaba vajda, nespavaca ima puno, a mozda se nesto po tom pitanju i promeni, ne smem ni da spomenem sta nam se sinoc desilo. Uglavnom, dobro smo spavali, ja sam bez kicme, radim, treniiram, (govorim za ove devoojke koje pisu o stomaku i viosku), sa puna 3 D meseca,sve je nestalo. Kako ste, da stavljam kaficu?
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 7:30:43
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Divnog li dana. mome sinku pinku prvi rodjendančić. Ko sta jede pije sandricak ja sam se skoro vratila na staro. Nisam vezbala. Ostao mi mali stomacic verovatno zbog carskog i 1-2 kg viska. Cenim da ce i to otici kad restanem da dojim. Mariya super za noska. Valjda cemo i mi doci u tu fazu. Cela zgrada nas cuje koliko se dere cim vidi noska.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 7:56:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helloo Marya iskreno ne smem na svoju ruku kapi, znam da ni jedne nisu za bebe Ali ce kam rezultate pa cemo videti, jer rece da ima nesto na N sto siri disajne puteve, ali da je moguce i da bude treci krajnik al...o tom potom. Jao zene nemojte o kilama, ja od porodjaja nabacila jos dve, tako da viska imam 4-5 kg Maraaaj srecan vam rodjendankooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 8:01:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, srećan prvi rodjendan! Sve najlepše za dušu malu! Sta ste uradili za kosulju? Meni se spavaa, opet, i tako :) Anck, nek što pre prodje ta zapusenost, bas vam traje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 8:14:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Traaaje , zato nas je Dr. i poslala da radimo bris, nista bez antibiotika izgleda Jedva cekam da se malisi prispava pa da se i ja komiram, imam rucak, ne moram bar o tome da razmisljam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 8:19:01
|
|
|
|
vocicana
|
Anck, moj mali isto zapusen, ali kada ga uspricam sprejem, bude stvarno fino. Jezim se od pomisli da krenemo sa ab, kada dodje vreme, ali i to mora da se prodje.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 8:41:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Anck, umalo i mi da odemo na bris nosa, ali stade temperatura pa necemo. Izgleda da je od gornjih jedinica....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 8:55:42
|
|
|
|
bebilule
|
Lazare srecan rodjendan! Lijepo se provedite danas!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 9:24:22
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Maraj, srećan vam rođendan! Kod nas se bljuckanje ovih par dana pojačalo, baš brinem. Sad već bljucka posle svakog obroka i bude uznemirena, vidi se da joj to smeta. Da ispratimo par dana kako će biti, pa da je odvedemo na UZ ako se ne smiriti . Čekam da M zaspi pa da sređujem kuću, sutra nam dolaze gosti iz daleka, nema smisla da ih dočekamo u svinjcu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 10:08:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame. Maraj srećan rođendan!!!! Lep provod danas, ljubi na Lazu mazu... Mi ustale rano, standardno. Ručkale, igrale se na podu, sada su svaka u svom dubku jure se A ja sedoh. Dobila sam ciklus ponovo, a pre nedelju dana mi je prestalo, samo od stresa i nerviranja. Sama da sa tatom bude sve u redu... Jesu bolesna decu ozdravila? Nadam se da jesu! E ne rekoh vam, novi član naše porodice se zove Vasilije!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 10:31:53
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro od mene.. Srecan rodjus Lazaru i ovde... Odvezla Marka u vrtic jutros sad sa I po kuci, mm otisao po svekra na autobusku dolazi da vidi unuka...mm danas ne radi pa cemo se druziti i za vikend, ostaje mi svekar do nedelje, sutra ceno imati moje i kumove na rucku... danas cu neki kolac da smuljam, mislim da cu cheese cake na brzaka za sutra... Masem svima, a te vezbice cu pogledati tamo u temi...
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 11:10:15
|
|
|
|
amelia
|
Jutro- dan mame . Srecan rodzendan lazaru i ovde Mi smo prekjuce bili ma nekoj zabavi i kasno je bila nocu . obukla Sam mu bodi i cempercic a bas je Bilo hladno i sad mu opet curi nos a samo dva dana kako mu je prestalo i sad opet. Ubicu se MM je zakazao pregled kod dr tek u utorak valjda ,da vidimo sta ce reci i za pisu posto ne mogu da.mu povucem kozicu uopste Pisa se ne vidi
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 12:55:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
prehlade , prehlade , i mi smo kijali , kasljali , pa na kraju i nos je procureo , nismo spavali nocima i na kraju smo morali ab , inhalacije ....napokon smo se izvukli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 13:20:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa vise bih sad volela i da pijemo Ab samo da vec jednom dete prodise oco traje vec oko 20 tak dana, niti on spava niti ja jako sam premorena i nervozna, jadan mm.. izbegava me u sirokom luku rezim. Odoh sad po decu u vrtic i idem do mojih, malo da se iskacu i izduvaju po dvoristu da iskoristimo divno vreme ,a i bebca da uvalim Sutra pravimo tortu, uzele smo fondan same da majistorisemo... bice tu svega U nedelju pravimo zurkicu za princezu. LJubim vas i kuckamo seee
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 13:29:53
|
|
|
|
emicaa
|
Kao prvo srecan rodjendan Lazaru Mi sko ocajno spavali,njih dvoje kao u dogovoru a uz to ja sam fasovsla neki virus ili sta vec,svekar bolestan i naravno da sam sad i ja. E sad,Dora je bila na rendgenu i dobar dio bakterija je nestao,jos par flekica.Izbacuju joj dva lijeka od sutra a sledece sedmice ide opet na snimanje glave. Sto se tice Davida malo je komplikovano,test na ruci je negativan ali vidjeli su nesto na plucima,oni misle da su samo neke zlijezde ili sta vec uvecane ali da bi bili sigurni sledece sedmice mora opet na test krvi i jos jednom rendgen.
|
|
RE: Razgovori mama 9/16 [chat] 30.9.2016 13:35:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, bice David dobro
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?