vonavoj
|
Evo i mog izvestaja.. Prvo,putovanje sa malim detetom od dve godine,autobusom,i nije tako strasno proslo..bila je dobra,zanimljivo joj bilo sto nije vezana,sto moze da ustane,upali svetlo...posle se primirila,dobila 1/4 dimigala i zaspala...na svakoj pauzi se budila,ali brzo je nastavljala da spava..isla je samnom u wc..putovali smo 12,5h.. Mesto Nikiti i Vila Aleksandra su lepi,vila je na odlicnom mestu,sa terase se vidi more,plaza na 50m,a nalazi se na kraju setalista... Apartman je bio ok,cetvorokrevetni,kuhinja svedena na minimum,ali nista vise i ne treba..cisto je...Plaza je na tom delu lepa,nema guzve,voda cista. Mesto nije za otici autobusom,jer se supermarketi,tj,Lidl i Masutis nalaze na magastrali...pekara je isto malo dalje od vile...Sreca da su kumovi isli,pa nije bilo problema...obilazili smo plaze,koje su fantasticne,i sve su na bukvalno 5-10min od Nikitija...po meni je najlepsa Trani Amuda,nema guzve,sitan sljunak,nije previse plitko,deca su je najvise volela... Isli smo jedno vece u Sarti,lepo je mesto,samo je plaza i more mnogo uzburkano,nije za decu zbog talasa i vetra..Neos Marmaras mi se uopste ne svidja,sve gore--dole,kuce jedna na drugoj,nema trotoara,nego i kola i setaliste sve zajedno...a i plaza nije neka... Bili smo na Lagomandri,lepo jeste,ali precenjeno,po meni je tamo voda hladnija nego na ostalim plazama...i mnogo je veca guzva,a ja to ne volim...postavicu i koju sliku,ali to moram od kuce...a sad idem da radim! Sto se tice cena,hleb i sve ostalo smo kupovali u Lidl,oni imaju sveza peciva,vruca,npr.krofna 0.5..kroasan 0.65..hleb 0.5..jedno vece smo izasli na picu,velika porodicna je 17e..i poslednji dan smo bili na lezaljkama i neskafa je 3e..i da,giros je 2.7e! Sve u svemu,imala sam vrlo aktivan odmor sa decom,na plazi su bile fantasticne,plivale sa misicima,igrale..ali su u sobi bile nemoguce...nece da se tusiraju,jedu,spavaju... .dan nam je ovako izgledao,oko pola 8 budjenje,do 9.pola 10 na plazu,pa do 1,onda rucak i odmor,oko pola 5 opet plaza i do pola 8,i od 9 do 11 setnja...i to sve moja J izdrzi,i uvece nece u kolica
|