dunja RR
|
Von i Adulence, ne brinite, biće sve ok. Moje dete često putuje busom, i nikada nije bilo problema. Do Foče putujemo 8 sati, i uvek je bio dobar. Posebno kada smo noću putovali, prespavao je ceo put. Sada do Loznice i od Loznice, 3 sata, isto prespavao. Ćebence, jastuk. Jel noću idete? Meni je jedino do Trebinja bio malo kenjkav (3-3,5 sata putovali), ali bio vreo dan, a njemu se spavalo, a nije hteo. Ako imate tablet ponesite, mada nama za bus nije potreban, jer u busu možemo da ga uzmemo ruke. Za auto nam je tablet bio spas, jer se više buni kada je zarobljen u autosedištu. U autobusu su slobodniji, i mogu lepše da spavaju. Sada iz ove perspektive, kada smo probali bus, avion, auto (još voz ostaje ), shvatam da je bus ok za dete, jedino su pauze prednost kod auta. Ali busom brže stigneš jer čestih nema pauza, tako da je opet to prednost. I pre se bućneš u more kada ideš busom Avion je zakon! IZVORNA PORUKA: vonavoj nosim onda frotir i jastuk,pa ce kod mene u krilo..znam da je hladno u busu,dacu joj dimigal,jer inace ne spava u busu..
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.8.2016 11:10:23 >