Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.6.2016 12:31:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pasulj sa slaninom , kasnije zeljanicu a slatko se uvek nadje, bar krem na kasiku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.6.2016 22:24:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo danima na lakoj hrani danas špagete sa belim lukom, paradajzom, bosiljkom i parmezanom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.6.2016 22:54:35
|
|
|
|
amelia
|
Cufte sa besamelom zapecene u rerni. Torta od jabuka za rucak jeli lazanje od juce
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 24.6.2016 9:13:16
|
|
|
|
mila83
|
Juce pekli girice na talandari Danas peceno pile i krompirici iz rerne,uz kukuruz salatu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 26.6.2016 20:22:46
|
|
|
|
17 joka
|
domaca testenina sa sirom , pavlakom za kuvanje i carbonare zacinom zapeceno u rerni bilo je divno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 28.6.2016 12:53:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutros su bile przenice, a sada se krcka boranija sa batacicima i krompirom u paradajzu :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 29.6.2016 10:08:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas supica, tikvice sa sirom i krompirići.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 29.6.2016 10:27:11
|
|
|
|
isidora88
|
Jutros kuvana jaja, kobasica, rolovani sir i salata. Za rucak djuvec. Juce supa, boranija nagusto i krmenadle iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 29.6.2016 13:34:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutros kuvali ovsene pahuljice za rucak pilav
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 29.6.2016 20:36:24
|
|
|
|
17 joka
|
belo meso i pohovane tikvice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.6.2016 6:12:50
|
|
|
|
Jasn@
|
Danas jedemo vani
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.6.2016 8:18:12
|
|
|
|
isidora88
|
Ne znam sta cu danas, idem kod frizera jos malo i nece me biti neka 2 sata p necu ni imati nesto puno vremena za kuvanje.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 30.6.2016 8:53:02
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad sam negde u nekom postu videla tikvice, pa se podsetila za dorucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 1.7.2016 15:58:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutros smo kuvali jaja za dorucak, za rucak grasak sa cuftama, i za veceru cemo videti jos ne znam...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 1.7.2016 22:01:25
|
|
|
|
branki*
|
Imala paprikas od juce,skuvala makarone za veceru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 1.7.2016 22:57:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Za veceru smo przili paprike i jaja i jogurt
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.7.2016 12:10:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Piletina i krompirici u rerni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.7.2016 12:24:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo za dorucak jeli tikvice sa jogurtom i paradajzom, a rucak cemo neku piletinu sa graskom od juce:-)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.7.2016 12:59:08
|
|
|
|
mila83
|
Spanac,krompirici i malo kobasice
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.7.2016 14:00:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Pljeskavice od mlevenog pilećeg mesa, pire od krompira i karfiola, šopska salata, štrudlice sa rogačem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 2.7.2016 16:43:42
|
|
|
|
isidora88
|
Pilece belo meso u sosu i pire krompir, sopska salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.7.2016 19:48:15
|
|
|
|
Mariya
|
Roštilj, Pomfrit,paradajz salata. A sad mm peče palačinke za večeru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.7.2016 19:56:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo bili vredni pa smo jutros imali palentu sa sirom, pasulj sa slaninom, bakin kolac i proju za veceru
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 3.7.2016 19:58:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Pre podne bili na rođendanu i tu smo baš slatko klopali. Marko je posle ručao supu, pileće burgere i krompiriće, a mm i ja smo prošli bez ručka
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.7.2016 19:59:03 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 4.7.2016 19:24:41
|
|
|
|
Mariya
|
Danas smo jeli sve od juče roštilj,supa,činke. Ali pravila sam integralni hleb bez kvasca i mafine s kajsijama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.