vocicana
|
Lepe moje , sve vas Javicu vam se cim ivana da neki signal, mada cim se stabiulizuje, javice se ona sama, dace Bog sammo da ona bude dobro. Nisu smeli da cekaju nista sa tolikim pritiskom, nije ona bila sa njim od pocetka trudnoce, nego je najedamput uhvatilo, bas me cudi da su ista cekali. No dobro, bice njih dve super. A za snalazenje sa malim, pa on je zmedeni!!! , svako jutro izmedju 5-6 moramo da ustanemo, udjes prosto u rutinu, onda se on i ja izgucemo, ispricamo, ismejemo, sada bi on da dremka malo, umorio se, tezak je bebeci zivot . Opustite se, koliko god je moguce, trece tromesecje je najduze, najteze, sve si veca, teza, sve teze i manje pokretna, sve te boli, razsrafljeni su zglobovi. Mislis razmisljas, sta kako, sve te ceka, da peres peglas, namestas, ocekujes bebu, da nisi nesto zaboravila...strasno. Spavajte, ako zelite da dojite svoje bebe, DOBRO SE PRIPREMITE! Nije lako ni malo, svaki drugio sat pozelecete da se ubijete sto od bolova sto od nespavanja. Ali na kraju , tj na pocetku, beba je najlepsa i najveca odgovornost, vredna svake sekunde vase muke . Ovo je jako iskren post A gde je Anck, da se nije zenska porodila?
< Poruku je uredio vocicana -- 17.5.2016 6:43:34 >