Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 6:10:24
|
|
|
|
vocicana
|
LJubim te i saljem ti svu najpozitivniju energiju sveta. Izdrzi jos malo i stize bata, da uziva sa vama. Svaka ti cast, ponosna sam sto te poznajem, indirektno, pa se druzimo u mamecim temama.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 7:49:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Planiram u jednu jutarnju šetnju da dodjem sebi a vjerovatno ću po podne i sa T odspavati.Morala sam ovako rano popiti tabletu za glavu. Vidjeće mm na poslu kad može uzeti slobodno po podne pa će mi zakazati termin kod doktora. A ja kao najveći laik nisam ni mislula da je opasan nedostatak gvoždja Ivana mnogo,mnogo si falila
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 8:17:06
|
|
|
|
pngpme
|
Ivana, joooj puno nedostaješ. Nadam se da će sve biti u redu, pa da nam napišeš porođajnu priču, malo smo u mraku što se tiče svega što se izdešavalo. :) Kako je bebica? Anck, držim palčeve da krene danas i da se sve brzo završi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 8:51:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pngpme, setih te se, i tebe i ostalih stomacica, naravno, ali tebe posebno u momentima kad me hvatala depresija
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 9:01:20
|
|
|
|
Milena18
|
Jutrić! Ivana, baš si nam nedostajala ovde. Tako mi je drago da si bolje i da je bebica dobro. Videh sliku tamo u temi, medena je. Anck, srećno! Bubice, drži se Takav ti je period naišao, sve ti se skupilo, ali uskoro će biti bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 9:27:48
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro Ivana baš si nedostajala i sve redom smo brinule za bebicu i tebe. Drago mi je da stvari idu na bolje, a beba je preslatkoća nad preslatkoćama Anck, nadam se da će sve biti školski i brzo, veeeeliki grliša za tebe Milena, Emice i ja se zlopatim sa niskim pritiskom. Gvožđe mi je ispod donje granice za trudnoću, pa kad se sve iskombinuje uopšte nisam kao zombi Doroty, kod mene je obrnuto. U prvoj trudnoći do 17. nedelje +1, a sada već 4kg. Doduše, ležala sam duže od mesec dana, nadam se lepom vremenu pa put pod noge Marijana, ja bih sve pokupovala što si stavila tamo u temu o graderobici, ali mi je Carter's neprikosnoven ipak. Jesi li gledala možda? Njihovi kompletići su mi fantastični i stvarno su kvalitetni
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 10:25:20
|
|
|
|
marijana22
|
Jutro devojke Moram da žurim, imam gomilu obaveza da završim danas. Čitam vas kasnije kad se vratim. Videh da se Anck porađa danas pa sam aktivirala njenu staru temu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 10:45:29
|
|
|
|
Visnjabg
|
Dobro jutro stomacici! Mi smo danas usli u 33. nedelju. Jao kao juce da je bilo kad mi je pisalo npr 189 dana do porodjaja Anck drzim palceve da sve dobro prodje, cekamo lepe vesti! Ivana ti si pravi borac, samo hrabro!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 12:46:06
|
|
|
|
Sandricak
|
Dan od nas...ja u ponedeljak bila na komisiji juce ne probudi bol dole u stomaku cetvoronoske sambu wc otisla kad ono krv u urinu... isla kod dr upala mokracne cevi palitrex 2x2 na 12h i ginodaktanol vaginaleta...haos... danas mi je malo lakse... IVANA , dobro da si se javila svi smo mislili na tebe...izdrzi jos mao pa begaj kucici sa svojoj bebom BUBICE, nas boginje prolaze, Marku je ovo treca nedelja sad polako otpadaju... jednu veliku iza uha je otkinuo pa sad ima krater ostace mu oziljak sigurno... i nama je samo tecni puder olaksao stvar... Masem svima
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 12:46:52
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck, drzi se i saljem pozitivnu energiju....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 13:04:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni krivo što nisam mogla imati mob, ne bi silazila odavde :) Mishu, bicemo srecne i debele, tako bese Sandricak, vi bas nadrljali. Mi sa sinom boginje nismo oset_ili. Hvala vam sto ste mislili na mene i moju macu
< Poruku je uredio IvanaSK -- 18.5.2016 13:05:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 13:08:22
|
|
|
|
borica
|
Trudnice samo da vam mahnemo! Ivana Anck se poradja , saljem joj pozitivnu energiju. Ljubim vas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 16:29:17
|
|
|
|
marijana22
|
Aloha Stigoh kući, malo sam odmorila, ručala sad ću da vodim decu napolje. Ivana mnogo mi je drago da ti je bolje, i da si uspela da nam se javiš. Nedostaješ u trudničkim temama. Nadam se da ćete uskoro kući Mishu obožavam carters, ali mislim da su preskupi kod nas. Čini mi se dda nije baš toliko kvalitetna garderoba da bi bile te cene. Nisam ništa od ovoga kupila samo sam gledala. Nekako su za leto bodići najbolji, a ako je hladnije mogu i ispod garderobice pa se najviše isplate.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 16:35:51
|
|
|
|
emicaa
|
U srijedu ću konačno primiti infuziju.Nego ima li kakvo voće da pomaže oko željeza,voće ionako obožavam pa da iskoristim Ivana pošalji mi pp kako se ziveš na fb da te nadjem da ti malo dosadjujem
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 16:43:35
|
|
|
|
marijana22
|
Kupine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 20:19:56
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, i koštunjavo voće ima dosta gvožđa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 20:56:15
|
|
|
|
Nimfa
|
Vece zene Ivana veliki za tebe i malenu , bas nedostajes . Ja jedno zavrsim drugo me dohvati, od antibiotika mi se pojaviio bas jak svrab uzas zivi pa sam danas zvala docu koja mi rekla da mazem kansen, prvi put sad cujem za tu mast , na uputstvu pise da se ne koristi ako ima ranica , a primetila sam da me malo pece pa sigurno da ima neka. Nisam vise pametna sta da radim, ali nekad je neizdrzivo , probacu pa sta bude. Emice kopriva nije voce ali je odlicna za gvozdje bilo kao caj ili sok .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 21:27:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao stomaciciii...napokon napustam temu Hvala vam svima na podrsci..divne ste . Sve je proslo super na kraju mada se nije tako cinilo na pocetku ali uz dobru ekipu sve je i vise nego dobro proslo! Kuckam vam detaljno kad izadjemo 😉 Ljubim vas sve punooo I pozdravlja vas jedan mali Vuk 😆
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.5.2016 21:28:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 21:48:32
|
|
|
|
MishMash
|
Anck, evo i ovde čestitam! Drago mi je što je sve prošlo ok, želim ti brz oporavak. Veeeeliki zagrljaj za tebe i Vuka Borice, baš mi je drago što si svratila!Kako se vi snalazite, je l' bebac sluša? Sandricak, Bubice, baš vas je poteralo, nadam se da će vrlo brzo proći! Ivana Ič nisam srećna zbog kilaže, ali bar me dr nije izribala Kako ste Andrea i ti? Emice, nije voće, ali chia semenke imaju isto mnogo gvožđa, kao i heljda. Svuda sam počela da ih ubacujem Marijana, slažem se za cenu, Carter's jeste baš skup, ja ga isključivo pazarim od neke ženice sa FB. Ona ima često sniženja i rasprodaje, pa može da se svašta nađe.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 18.5.2016 21:56:07
|
|
|
|
pngpme
|
Anck, aaa... Raznježila sam se. Ne mogu da vjerujem da se mali dječak rodio, nekako mi je sve odjednom, znam da tebi nije naravno. Uživajte, želim ti da se brzo oporaviš i da Vuk bude dobro. Čestitke! Ivana, ja sam stalno mislila na tebe, vjeruj mi... Fališ ovdje, očekujem da me opet tješiš na bebećim temama kad ja budem u haosu a ti već na ljetovanju sa malom Andreom i porodicom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 19.5.2016 8:22:51
|
|
|
|
emicaa
|
Trudnice moje uspavale ste se.Dobro jutro Anck poljubac za tebe i Vuka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 19.5.2016 9:14:48
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Anck, čestitam! Želim ti brz oporavak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 19.5.2016 10:05:46
|
|
|
|
Ella2407
|
Jutroo Napokon i ja da ugrabim da se malo javiim Cestitaaam IvAniii i Anck Da ste zivi i zdraaaviii Mi smo idalje kod mm-ovih Odmaramo Jucer smo isli do Banja Luke Hodaliii Noge mi se raspale Danas idemo do mojih,bratu mi matura.. A od putovanja izgleda nista,ni Austrija ni Beograd.. Jedino mozda do splita na dan jedan samo,jer nM je to blize.. Al eto sta bii.. Ja se osjecam a tako i izgledam-hahaha,kao slonicaa Uzaass Sveee vas punooo pozravljam i ljubiimm
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 19.5.2016 10:07:33
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro i od mene! Sanjala sam neku apokalipsu, probudila se umorna. Dete u vrtiću, ja treba da peglam a mrzi meeee i samo nalazim šta bih drugo mogla da radim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 19.5.2016 10:57:30
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro juutro tj.vec dan I ja se ubih od peglanja , a imam jos puno , sinoc sam do jedan sedela ukocila sam se skroz . Anck uzivaj sa malenim
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.