|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
16.5.2016 10:29:16   
New Mom
Bogme, ja cu izgleda do jula isto.user posted image
Meni je danas termin. U p.m. vise.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 351
16.5.2016 12:01:48   
emicaa
Višnja kod mene je 12 jul a mislim da i pngmne čeka jul user posted image
Smiri se on kad šetam ali nadoknadi sve kad opet sjednem user posted image
NM možda krene do kraja dana,nikad se ne zna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 352
16.5.2016 12:24:43   
marijana22
Dobar dan

Slabo se piče, baš smo se ulenjile, najgore smo od sve deceuser posted image

Meni klinci ne idu u vrtić pa ne stižem za komp, malo čitucnem sa telefona i to je to. U sredu idem kod dr po doznake i rezultate KS, a biće gotova i urinokultura
Ja spavam na boku, ali stavim jastuk između nogu, pa malo legnem i na stomak i ok mi je. Za sada još mogu tako, videću kasnije

Ne daj se NMuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 353
16.5.2016 13:34:30   
Milena18
Samo da mahnem...
Biće puno bebica u julu i avgustu user posted image
Ovde opet kiša, hladnoća, užas...
Ne javlja se Anck od jutros, možda će nas obradovati lepim vestima user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 354
16.5.2016 13:49:15   
marijana22

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ne javlja se Anck od jutros, možda će nas obradovati lepim vestima user posted image

I ja htedoh isto da kažem

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 355
16.5.2016 14:12:47   
Visnjabg
Ajde NM drzimo palceve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 356
16.5.2016 15:44:03   
Nimfa
Pozdrav user posted image
NM jos malo , sto kaze emica mozda danas krene.
Ovo vreme je bas bljak, ja platila neke racune i sad kuci. Bebac mi ne da da mrdnem, lazne kontrakcije kad me uhvate ne mogu da ustanem po sat vremena , a kad krene da se okrece po stomaku cini mi se da ce preko koze da izadje.
Uzas mi je sto jos nista nisam spremila pa cu sad morati sve na brzinu , a bas ne volim tako user posted image

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 357
16.5.2016 17:39:47   
emicaa
Mi malo šetali pa sam opet prilegla da mi kičma ne pukne i odo pravit palačinke,briga me ako budem debela svejedno neće biti ljeta user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 358
16.5.2016 18:42:01   
pngpme
Meni je termin 15. jul. Biće tri bebe jedna za drugom!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 359
16.5.2016 18:48:34   
Visnjabg
E bas lepo, letnja deca user posted image ja sam motala sarmice sa zeljem, motala, motala i konacno sam sela, zaboleo me stomak pa se odmah unervozim i uplasim.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 360
16.5.2016 19:22:27   
pngpme
Mene su opominjali za ticker kad sam se prijavila ovdje i baš bi bilo lijepo kada biste sve imale, lakše čovjek prati stvarno... I koliko ko ima djece i dokle je stigao stomačić... :)

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 361
16.5.2016 19:31:01   
vocicana
Drage user posted image Ivana SK mi se javila, na kratko. Jos uvek je na intenzivnoj, oporavlja se polako, jos uvek pritisak nije kako treba. Beba je dobro, toliko. Da vam ne dosadjujem ja vise ovde, otisla sam a stalno se vracam. A volim ovu temu mnogo, lepo mi je da citam sta sve piset_e.
Anck, ja navijam da je krenulo, a cim te nema verovatno jeste.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 362
16.5.2016 20:02:41   
Milena18
Voci, ne dosađuješ ni najmanje, meni je baš drago kad nam se ovde javiš, a često i u Razgovorima mama čitam kako se ti i mališa snalazite. Baš sam srećna što je Ivanina beba dobro, nadam se da će se i njoj stanje brzo stabilizovati.
Slažem se za tikere, lakša je komunikacija sa njima.
Jao, Nimfa, pa ti si već ušla u deveti mesecuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 363
16.5.2016 20:09:22   
pngpme
Ne dosađuješ, bilo bi lijepo da nam se javiš, da podržiš nas koje tek treba da prođemo kroz sve kroz šta si prošla ili prolaziš!
Obavezno javljaj šta se dešava sa Ivanom! Ja zbog toga najčešće ulazim preko tel.i sve se nadam da će biti nešto o njoj... Pozdravi je od svih nas.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 364
16.5.2016 20:13:06   
emicaa
Najedoh se kao prasac,okupala se,namazala i sad gledam uvod u anatomiju,opet user posted image
Baš me zanima koja od nas tri će prva u julu otvoriti sezonu user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 365
16.5.2016 20:26:12   
Visnjabg
Haha, meni je do sada beba uvek bila par dana naprednija, e sad ne znam da li to znaci da ce biti malo ranije. Videcemo ko otvara sezonu user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 366
16.5.2016 20:28:06   
pngpme
Hej! Ima jedno 10 dana kako sam počela da gledam Uvod u anatomiju od početka polako... Uveče pred spavanje. Ne da mi se ove nove da gledam, volim stare likove.
Je li Višnja tebi prva trudnoća? Možda ja budem poslednja ako važi ona priča da prvorotke prenesu... Ja bih voljela da bude početkom jula, dakle 10 dana ranije, ali šta se ja pitam...
Višnja, meni je naprednija sedam dana, ali mislim da je to samo zbog težine... Od početka je tako, a ne vjerujem da ima neke veze, barem koliko sam čitala.

< Poruku je uredio pngpme -- 16.5.2016 20:30:30 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 367
16.5.2016 20:46:43   
Visnjabg
I meni je prva trudnoca! Jedva cekam da vidim na koga ce da lici bebac user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 368
16.5.2016 20:53:33   
pngpme
Je li user posted image ili user posted image ? Onda će možda Emica prva, a nas dvije - mrtva trka user posted image .

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 369
16.5.2016 21:02:01   
Visnjabg
user posted image :))))))) bice gusto.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 370
16.5.2016 21:04:32   
Nimfa
Bas mi je drago za Ivaninu bebicu, nadam se da ce se i njoj pritisak brzo vratiti u normalu .
Ja oprala bebin ves danas i cela kuca mirise na bebin omeksivac , zaboravila sam kako je lepo user posted image
Malopre otisla do apoteke da kupim neke sitnice za torbu , cisto da budu tu nikad se ne zna , i pitam zenu za mrezaste gacice da li su pet kom u pakovanju , ona potvrdjuje aha aha, sad otvaram pakovanje unutra dva kom, pa da nisam pitala pa ajd ovako mi bas skocio pritisak
Voci javljaj se ti nama cesce slobodno user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 371
16.5.2016 21:32:47   
pngpme
Višnja, dva momka i jedna djevojka, vidjećemo ko će prije, koliko kg, cm... Baš se radujem što nas je 3 blizu...

Nimfa, ja u zadnje vr.kome god pogledam tiker, preko 35 nedelja... Baš jurite ka cilju user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 372
16.5.2016 21:34:24   
emicaa
Ja sam prvi put prenijela 6 dana a sad bih volila da se porodim petog jula mada vjerovatno ću opet prefurati termin user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 373
16.5.2016 21:40:20   
pngpme
Ništa, čim uđeš u 9. prekrši sva pravila dobre trudnice :). Skači, diži teret, jedi ananas, dehidriraj... Samo nemoj da se drogiraš, tj. sjediš na ''ladnom betonu kao u onom vicu... user posted image

Nimfa, ispravka, mislim na sve trudnice koje su blizu porođaja, ne samo tebe, baš vrijeme prolijeće... Ja sam zaboravna, pa pogledam i na sve strane vidim 35+.

< Poruku je uredio pngpme -- 16.5.2016 21:42:23 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 374
16.5.2016 21:54:10   
emicaa
Pn radije ću čekati da krene samo jer ne bih volila da se porodim sedmog,petog mi je rodjen ujak a sedmog jula je poginuo,tako da jedan dan obožavam a ovaj drugi mi je najgori u životu.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here