Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 12:08:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Au,bre,bas te uhvatilo,Zao mi je. Jel ti stigla voda?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 12:56:07
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ana, ajde u bar da ti skuvam kafu sa pirincanim mlekom Ja sam skroz izbacila kravlje mleko, po savetu lekara, tako da sad i kada se posti ja pijem nesic. Joj baš bi mi legla.. je l praviš mleko ili kupuješ?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 12:56:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sanjalice, kolika ti T? Kako sin? Ja mesim mekike, kiflice ce Ana pa ce da dobaci Hahaha, neko će misliti da samo jedem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:19:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne,nego ce misliti da si majstor za kiflice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:29:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nisam baš majstor ali sam sve bolja vežba dovodi do savršenstva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:36:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tacno,tacno! Jesi ofarbala jaja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:41:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Jesam Marko se probudio jutros u 7 sati, više nije mogao da čeka na svako je zalepio sličicu.
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.4.2016 13:48:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:46:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, dusa mala. Koliko si ofarbala jaja? Hoces staviti neku sliku?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:51:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma obična su skroz, ja ne farbam puno. 10 u lukovini i još 10 u bojama. Ni jedno mi nije puklo. Evo sličice Jesi li ti završila?
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.4.2016 13:52:36 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 13:58:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kako se sijaju :) Moja baka je ofarbala subotom,mama tako nastavila,pa I ja. Inace,mama mi kupovala jaja kod nje na pijaci i kupila mi 120 jaja!Ipak je previse,Ali cu videti kad krenem koliko cu ofarbati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:01:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nauljio ih Mare za sve pare Au čoveče, 120 jaja! Moja mama je uvek puno farbala, po 60 komada. Meni je i ovo mnogo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:09:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hi svima! Mi putujemo za Pb...pravili pauzu pa sada jos tri sata voznje zbog guzve...do sada videsmo dve saobracajke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:10:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da,da,I moja isto mnogo,zato I memi meni uzela mnogo. Mada,uvek su se sva pojela ili dala po komsilyuku deci. Ima da izginem sutra dok ofarbam,a jos sam I sva nikakva . Nemam nesto ni ideje,verovatno cu u boji tako,malo sa lakom za nokte,malo da ih stavim u cediljku I malo sin da sara vostanim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:11:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, pravim bademovo i kokosovo sama, a pirinčano i sojino kupujem. S obzirom da je badem skup napravim ga jednom u deset_ dana. Ivana, stigla nam je voda jutros. Baš sam bila srećna kad sam čula zvuk kazančeta iz kupatila. Ja jos nisam počela sa farbanjem. Moja mama farba 50 svake godine i uvek im ostane mnogo jaka. Nije mi jasno zašto toliko farba. Ja isto planiram 20. Toliko mi treba da razdelim Ana, super su jaja
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 29.4.2016 14:13:08 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:16:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sutra da dodjete meni da pomazete oko farbanja :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:29:19
|
|
|
|
emicaa
|
Auuu Ivana šta ćeš sa tolikim jajcima,i mi ćemo 20 mada je i to puno ali eto da isprobam sve boje što smo uzeli Danas svi negdje putuje,ME srećan i vama put
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:36:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ana kako su divne jaaake boje, ja ofarbala u crveno s tri razlicite crvene al samo par su ispala onako bas bas crvena. Preko sam ono obuci jaje pa je ispalo dobro al sa bojom nisam bas zadovoljna 😡
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:42:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mi bas volimo jajca hahahaha Ne znam ni ja sta cu sa njima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:52:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Anck, to su obične boje iz kesice ali ispale su baš dobro što se ne dešava često. Ali prošle godine u Kanadi kako su bila lepa jaja, neke divne boje, prava lepa žuta, roze, nebo plava... prelepo! E nama je tek sinoć nestala voda, do tada smo se svi bili sredili. Nekad noćas je došla tako da praktično nismo ni osetili. Sanjalice, pravila sam i ja bademovo ali niko neće da ga pije, mojima se ne sviđa. I odustala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 14:57:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo da mahnem..stigli smo u pola 2.i naravno da sam bila u pravu,spavale su po sat vremena i to je to! I sad nece da spava J,iako je u 5 ustala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 16:48:54
|
|
|
|
branki*
|
Von,lepo se nauzivaj! Ja ludim od boke,to je pekmez nevidjeni od deteta! Krecem da farbam!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 16:58:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
T je sve sama odradila oko jaja. Nauljila ih je i crtala po jajima. Hleb se pece u pekarici. Deca se igraju. Mi idemo kod mojih u nedelju na rucak.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 17:29:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, sa cim je crtala po jajima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 17:35:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima neke flomastere za crtanje po rukama. Svremena na vreme crtka iz zabave po rukama. Dosetile smo se da mozemo i po jajima. Tako je precizno radila. Bas voli da bude kreativna.Kako ti je sin?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 29.4.2016 17:53:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro je, igra fudbal napolju :) Mislila sam da mu dam vostane bojice da crta, kaze da hoce. On nije neki umetnik i ne interesuje ga to, tako da očekujem dva, tri nacrtana jajeta i to je to. :) Mada, moze i flomasterima da crta ako hoce.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?