|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
29.4.2016 15:03:24   
Ana RR
On je Derek Shepherd a Meredith je Grey, njena majka je takođe bila vrhunski lekar i radila je u toj bolnici.
A mislim da je serija dobila ime po istoimenoj knjizi koju je napisao neki poznati hirurg Gray i koja govori o anatomiji ljudskog tela. Tako nešto. Čitala sam davno negde o tome, verovatno ima na netu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1351
29.4.2016 15:18:19   
emicaa
Moram potražit,baš sam se sad zarazila.Nebi me čudilo da počnem gledati od početka ali ima punooo kad ću stići sve user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1352
1.5.2016 8:53:29   
jess021
Jao Emice, i ja se nosim mislju da skinem sve od prve epizode.
Davno sam pocela, ne secam se od koje sezone, jos je Izzy glumila, ko gleda zna o kome pricam, ali mislim da to nije pocetak.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1353
1.5.2016 9:53:38   
emicaa
Sinoć sam gledala 12 sezonu,ona je zadnja za sad valjda i ba nekoj stranici preko dvadeset epizoda da ima,čini mi se da smo jednom pisale da ima samo oko 17

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1354
1.5.2016 10:09:11   
Ana RR
Joj bre pa što skidate i opterećujete komp, instalirajte kodi ili popcorn (meni se više sviđa kodi) i tu imate sve postoji iz filmske industrije.

Emice, mislim da ukupno ima 24 epizode u ovoj sezoni, tako nešto.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1355
1.5.2016 10:26:44   
emicaa
Ana jel na tom samo na engleskom,meni nije problem i ako jest ali mužiću user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1356
1.5.2016 10:51:38   
Ana RR
Emice, ja gledam bez prevoda ali možeš ubaciti koji god prevod hoćeš. Mogu da ti pošaljem sve što treba za instalaciju ili da ti kažem kako da sve podesiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1357
1.5.2016 13:20:10   
jess021
Ana, skidam jer prebacim na USB, pa gledam na tv-u. E ove nedelje nije bila nova epizoda.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1358
1.5.2016 19:03:04   
Ana RR
Bila je, ja je imam na Kodiju. Zove se You're gonna need someone on your side, izašla je 28.aprila.

Mi kad gledamo neki film povežemo laptop na tv pa gledamo. Dosadna sam, zapela Kodi pa Kodi user posted image ali stvarno je usper i ima bukvalno SVE.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1359
1.5.2016 19:32:46   
emicaa
Ma za sad ne skidamo nego gledamo preko neke njemačke stranice,uglavnom smo prije skidali kad idemo za Doboj jer nemamo net kući i skidali smo filmove ali sad rijetko.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1360
1.5.2016 23:35:09   
Ana RR
Dobra epizoda user posted image ali kako mene nervira ona Amelia user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1361
2.5.2016 20:58:34   
Mariya
Jes,jes,jes, John snow je živ!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1362
3.5.2016 0:16:06   
wivern
Wohooooo, odgledala tek prvu i na brzinu presekla drugu cisto da vidim sta ce biti. Zapleeeet user posted image

A bogami i penny dreadful ne izgleda lose.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 1363
6.5.2016 15:21:12   
Ana RR
Odgledala 22. epizodu Grey's anatomy - Mama tried... uffff, neočekivan kraj.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1364
6.5.2016 16:07:59   
emicaa
Anaaa šta se desilo user posted image hoću li morati plakati user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1365
6.5.2016 16:29:41   
Ana RR
Pa ne znam, zavisi od tebe user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1366
6.5.2016 16:51:40   
emicaa
Znači hoću user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1367
6.5.2016 16:57:50   
Ana RR
user posted image

Mislim, svi su živi i zdravi, ali eto... videćeš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1368
6.5.2016 17:31:24   
emicaa
Ana ajd ti meni objasni kako funkcioniše kodi,mm nije provalio user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1369
7.5.2016 22:11:18   
Ana RR
Emice, kada otvoriš Kodi, i klikneš na Videos da li to se otvori Genesis? Ako nemaš, to onda moraš ručno ubaciti. Nađeš na netu kako se ubacuje a ja mogu da ti ga pošaljem na mail. Bez toga ne možeš ništa gledati. A posle samo nađeš na neti kako se ubacuje opcija za prevod ili da ti pošaljem i to, verovatno mm ima sačuvano.

Ovako treba da izgledaju prva 4 koraka kada upališ kodi

user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1370
8.5.2016 10:10:27   
emicaa
Anči hvala,pokušaće danas opet mm pa ako ne uspjedne pišem ti opet user posted image
Inače odgledala sam 22 epizodu,baš sam se iznenadila što onako završi,mislim da ni ova sad neće otići u NJ,ja ne bih user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1371
11.5.2016 8:34:37   
emicaa
Počeh gledati uvod u anatomiju od prve epizode user posted image jao kako su mladi,i ne mogu da vjerujem da će se Meredith i Alex sprijateljit user posted image
Jao što bilo fino da oni na kraju serije(ako ga ikad bude) završe zajedno

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1372
11.5.2016 9:31:26   
ivannna
ja se navukla na seriju Awkward ,bas volim da gledam te tinejdzerske user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1373
12.5.2016 8:58:35   
jess021
Joj meni su drage i Keli i Arizona, ali nekako mi je drago zbog Arizone, ne znam zasto.
Emice, meni Meredit i Aleks nikako ne idu zajedno. user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1374
12.5.2016 10:17:48   
emicaa
Jess ja mislim da bi oni bili divni zajedno,već sad su mi kao par.Pogotovo kad je ona bila u bolnici posle onog napada.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here