|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
11.3.2016 20:35:34   
nata11
Prosle nedelje nisam radila pa sam odgledala 2 epizode Brusko. Ako mi verujete nistaaa mi nije bilo jasno, zamrsenije od svih meksickih zajedno. Jedan juri zenu da je ubije sto se vidja sa drugim, ovaj salje brata kod zene da im pomogne da se pomire a ustvari njegov brat joj ljubavnik user posted image user posted image znaciii haos :)

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1301
11.3.2016 21:54:55   
vikiveki
Moji ukućani se navukli na Sinđelićeuser posted image a vole i Anđelku i Andriju da gledaju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1302
12.3.2016 10:46:57   
jess021
I naravno da sam sve epizode Uvoda u anatomiju skinula sa neta i pogledala za dva dana.
Ziva se istraumirah u onoj epizodi o Kepnerovoj i Dzeksonuuser posted image
Ana, sta sad? Cekamo novu sezonu?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1303
12.3.2016 10:58:43   
Ana RR
Jess, nemam pojma da li je to kraj sezone, i ja sam sve odgledala. Jesi li odgledala i All eyez on me? To je 13. epizoda.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1304
12.3.2016 11:02:21   
jess021
Nisam. Nisam ni videla da ima na torrentu.
Idem odmah da trazim.
Nasla, skidam, hvalauser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 12.3.2016 11:05:33 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1305
12.3.2016 11:04:56   
Ana RR
Izašla je pre neki dan, nije je bilo na Kodiju onda kada sam ti pisala nazive epizoda.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1306
12.3.2016 19:41:34   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: jess021

I naravno da sam sve epizode Uvoda u anatomiju skinula sa neta i pogledala za dva dana.

Ima još jedna epizoda Uvoda u anatomiju.....sad je odgledah, izgleda da ce postati opet zanimljivo kod Merideth user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1307
12.3.2016 19:52:38   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Pipi, evo gledam Lucifera :) Pronašla sam sedam epizoda, jel to to?

Jest, jest......za sada je izašlo samo 7 epizoda,ali mislim da ce ih biti još ove sezone user posted image user posted image

Meni se baš svidjela serija user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 1308
12.3.2016 19:55:55   
aleksandrici
Ja pratim trenutno Divlju Ružu.Ne mogu reći da sam oduševljena ali je ipak gledam.Kad nešto počnem onda mi žao da prekinem.Ubije mi neko vreme dosade.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1309
12.3.2016 20:03:11   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Pipi, evo gledam Lucifera :) Pronašla sam sedam epizoda, jel to to?

Jest, jest......za sada je izašlo samo 7 epizoda,ali mislim da ce ih biti još ove sezone user posted image user posted image

Meni se baš svidjela serija user posted image

Ok, onda javljaj ako prva saznaš. I meni je simpa skroz!

Direktna veza do poruke: 1310
12.3.2016 20:37:33   
Trcosava

Odgledah i sestu epizodu Dosijea X. I dajte mi, molim vas, odgovor-da li je normalno da nema vise epizoda?!?!?

Totalno, ali totalno su me razočarali. Šesta epizoda me još i iznervirala. Ako krenu i dalje da potpiruju globalne teorije zavere ne gledam više.
Priča se da će ono dvoje da ih zamene. Lik mi je još i podnošljiv (igrao u The Flash), ali ona Ajnštajnova mi je totalno antipatična.

Ja konačno odgledah Jessie Jones.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1311
12.3.2016 21:16:48   
jess021
IZVORNA PORUKA: pipi_coco

IZVORNA PORUKA: jess021

Ima još jedna epizoda Uvoda u anatomiju.....sad je odgledah, izgleda da ce postati opet zanimljivo kod Merideth user posted image

A sto mi ona ide na zivce, uloga joj je cirkus, dodje mi da joj kroz televizor kazem kojuuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 12.3.2016 21:17:09 >

Direktna veza do poruke: 1312
12.3.2016 21:25:14   
milicicak
Jess, ja prestala da gledam zbog doticne, mnogo me nervirala.
A DosijeX necu ni da komentarisem, budalastina
Cekam sledecu epizodu HTGAWM

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1313
12.3.2016 21:27:28   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Odgledah i sestu epizodu Dosijea X. I dajte mi, molim vas, odgovor-da li je normalno da nema vise epizoda?!?!?

Totalno, ali totalno su me razočarali. Šesta epizoda me još i iznervirala. Ako krenu i dalje da potpiruju globalne teorije zavere ne gledam više.
Priča se da će ono dvoje da ih zamene. Lik mi je još i podnošljiv (igrao u The Flash), ali ona Ajnštajnova mi je totalno antipatična.

Ja konačno odgledah Jessie Jones.

Da, da, slazem se. Mnogooo vise sam očekivala! Nisam znala da ce ih neko menjati

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1314
12.3.2016 21:30:45   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Cekam sledecu epizodu HTGAWM

Mislim da je sledeća poslednja, nisam sasvim sigurna.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1315
16.3.2016 13:07:13   
nata11
Sindjelice ko je osmislio taj nema bas mnogo mozga.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1316
16.3.2016 16:58:42   
IvanaSK RR
Ja pocela juce da gledam Flasha :)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1317
16.3.2016 17:19:43   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: nata11

Sindjelici su srpski rimejk Seranovih. Meni se uopste ne dopada serija. Valjda zato sto sam Seranpve gledala i obozavala. Ovo mi nije ni smesno. Bukvalno su fore kopirane, ali sve je nekako vestacki. Dok gledas Seranove umires od smeha.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1318
16.3.2016 20:15:55   
nata11
Nisam gledala Seranove pa neznam da li je bilo istih situacija ali mislimm... Brat i sestra se zaljube i vataju, pa onda imaju onog klinca koji je olicenje vrsnjackog nasilja i maltretira sve redom po skoli.. user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1319
18.3.2016 20:49:02   
Ana RR
Odgledala poslednju epizodu HTGAWM... da li će biti treće sezone,videćemo.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1320
18.3.2016 21:09:20   
IvanaSK RR
Ja sam odgledala i Lucifera i Flasha. Na Filmoviti sad vise nema nista da mi se svidja. .

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1321
18.3.2016 23:50:17   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: nata11

Ja sam isto zakačila dva puta na TVu, i onako letimično mi djeluje užasno. MM je gleda, ali pošto ima previše nekakvih scena ja ne dozvoljavam da gleda kad su djeca tu. A recimo djeca od sestre 11 i 9g prate. Ne znam, meni to nije serija za djecu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1322
19.3.2016 0:04:16   
vikiveki
Neznam, ali moji baš vole da gledaju Sinđeliće,mada se meni ova nova sezona baš nešto i ne sviđa.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1323
20.3.2016 12:07:45   
jess021
Dobro je, nije kraj sezone Uvoda u anatomiju.user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1324
27.3.2016 21:32:48   
milicicak
Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju user posted image
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje user posted image
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here