|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
27.3.2016 22:00:47   
Ana RR
Milicicak, još uvek se ne zna hoće li biti treće sezone a ja nešto mislim da ipak neće. Neke stvari su se rasvetlile, svako je saznao ono što ga je mučilo, tako da vrlo moguće da je ovo kraj. Ja bih ipak volela da bude nastavak ali videćemo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1326
27.3.2016 22:20:16   
milicicak
Ana, sad izguglah, treca sezona pocinje u septembru. Meni nije delovalo zavrseno, Wes je i dalje ostao izgubljeno kucence kome nista nije jasno, Frenk je otisao, Oliver obrisao mail... Samo je Analis imala neki zavrsetak, zakljucak, objasnjenje nama zasto je toliko sj...ana koliko jeste. Mnogo cu se razocarati ako ne bude nastavka...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1327
27.3.2016 22:29:53   
Ana RR
E pa super, ja sam skoro tražila i pisalo je da još nije zvanično odlučeno. Kad se završila prva sezona htela sam da poludim, jedva sam dočekala da počne druga user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1328
27.3.2016 22:53:40   
emicaa
Jel Uvod u anatomiju poslednja 12 sezona?Počela sam je sinoć gledati ali na ovom gdje gledam ima samo do 17 epizode a nešto mi to premalo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1329
27.3.2016 23:08:31   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: milicicak

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju user posted image
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje user posted image
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

Mili, plavušan meni i nije nešto. Onaj druid mi je poznat iz Spartakusa. Tamo je igrao Kriksusa. Sine obdaren dole opasnouser posted image
Ali facu i nema neku. Zato mu je telo čista desetka. Do pete sam Odgledala i sad ne mogu da nađem nigde da skinem, jedino da čekam na axn da bude

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1330
28.3.2016 0:03:44   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jel Uvod u anatomiju poslednja 12 sezona?Počela sam je sinoć gledati ali na ovom gdje gledam ima samo do 17 epizode a nešto mi to premalo user posted image

Emice, izašlo je 15 epizoda u 12. sezoni, gde si ti našla 17?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1331
28.3.2016 0:05:59   
Ana RR
Trco, na Kodiju ima 10 epizoda te serije.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1332
28.3.2016 7:25:52   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju user posted image
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje user posted image
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

Mili, plavušan meni i nije nešto. Onaj druid mi je poznat iz Spartakusa. Tamo je igrao Kriksusa. Sine obdaren dole opasnouser posted image
Ali facu i nema neku. Zato mu je telo čista desetka. Do pete sam Odgledala i sad ne mogu da nađem nigde da skinem, jedino da čekam na axn da bude

Idi, Trco user posted image nek je onbdaren kolko ove, uopste mi se ne dopada :) mm je prokomentarisao da je puno glumaca iz Shannare igralo u Spartakusu. Inace, prva sezona ima samo 10 epizoda

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1333
28.3.2016 9:57:39   
emicaa
Ana neka njemačka stranica,i sad me zbuni,moram posle provjeriti jel stvarno 17 ili je ipak 15 user posted image
Provjerih i 15 je samo,e jesu glupi.Hoće li ići i dalje,nije valjda to to user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 28.3.2016 10:02:44 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 1334
28.3.2016 10:27:09   
Trcosava

mm je prokomentarisao da je puno glumaca iz Shannare igralo u Spartakusu. Inace, prva sezona ima samo 10 epizoda

Ko je još igrao? Ja jedino njega prepoznah (kažem do pete sam odgledala)

Direktna veza do poruke: 1335
28.3.2016 11:52:56   
emicaa
Žene preko kog torenta skidate serije?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1336
28.3.2016 11:58:19   
Ana RR
Ja ne skidam, imam instaliranu aplikaciju Kodi preko koje sve gledam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1337
28.3.2016 12:09:58   
emicaa
Ja moram skinuti jer u Doboju kući nemamo internet a moram imati nešto pametno za gledati user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1338
28.3.2016 13:44:34   
jess021
Emice, ja sve skidam sa The Pirate bay.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1339
28.3.2016 18:01:15   
emicaa
Hvala Jess,baciću pogled večeras user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1340
1.4.2016 18:18:34   
Ana RR
Jao što mrzim kada počnem da gledam neku seriju, odgledam dve sezone i tek onda saznam da je otkazano snimanje nastavka user posted image grrrr.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1341
6.4.2016 8:10:24   
jess021
Ana, koju seriju?
Da li je moguce da je ona Ejveri takva kucka (Uvod u anatomiju)?
I, realno, ovaj Torp mi je bolji od Separda, bas je dobar, mmmmmuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 6.4.2016 8:11:00 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1342
6.4.2016 8:16:05   
Trcosava
Ah da, ja skidam sa kickass, to je nešto kao ujedinjeno sa pirate bay kad su ga onda ukinuli.

Inače provalila sam samo još jednu iz spartakusa u Shanari.
Varo se pojavio u još jednom filmu, a Onomeus ili kako mu je već ime igra u sleepy hollow.
Kriksus je u Arrow i u Shanari sada.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1343
6.4.2016 10:37:25   
Ana RR
Jess, počela sam da gledam Chasing life na Fox-u pa nastavila na Kodiju. I smorila se.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.4.2016 10:53:04 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1344
7.4.2016 19:28:43   
Ana RR
Grey's anatomy ima ukupno 24 epizode u ovoj sezoni. Na Kodiju sam videla još sinoć da je ubačena nova epizoda ali još nisu stream dodali, to bi trebalo večeras da bude.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1345
8.4.2016 7:38:05   
mali_mis
Trenutno Grey's anatomy, jedino to uspem da gledam.
Kod mene je borba oko daljinskog, a ja se nesto ni ne trudim preko dana da se izborim user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1346
14.4.2016 14:58:45   
Ana RR
Pustili su odjednom dve epizode Grey's anatomy, još uvek nemam stream, biće valjda večeras.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1347
19.4.2016 21:38:05   
jess021
Daaa, dve epizode. Obe sam odgledala u cuguuser posted image
Jos kad sam videla Dzeksona i Ejpril mogla sam mirno na spavanjeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1348
19.4.2016 22:39:04   
adulence
Ja trenutno gledam vikinge i jedva cekam petak i novu epizodu,a u nedelju pocinje GoT....pa jedva cekam breeeeeee...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1349
29.4.2016 14:48:31   
emicaa
Pitanje za vas koje dugo pratite Greys anatomy,zašto se serija uopšte zove tako jer onaj dr što je poginuo je bio Grey i Meredith.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here