|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
28.4.2016 10:13:10   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Anck, ljubiiiim teee i nemoj jos danas i sutra, moras da osvojis ljulju.
Emice, mislim da je Anck termin za dvadesetak dana.

user posted image
uHHH sad sam vec proluupala...kud sam i pocinjala user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 976
28.4.2016 10:13:37   
IvanaSK RR
Joj, koliko su samo male, pa ono je za lutke.
Draga, ja se plasim koliko cu dobiti za jos mesec dana.
Obavezno javi pol!

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 977
28.4.2016 10:16:18   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Anck, ljubiiiim teee i nemoj jos danas i sutra, moras da osvojis ljulju.
Emice, mislim da je Anck termin za dvadesetak dana.

user posted image
uHHH sad sam vec proluupala...kud sam i pocinjala user posted image

Verujem ti, meni je bilo lose u utorak, jos ja preko tableta, spor net, spor komp, tri puta ste brzi. Prsti me boleli samo tako user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 978
28.4.2016 10:56:17   
BubaBubica
Heloou drugarke, samo da vam mahnem, idem da spremim ručak pa da klikćem, zainatila sam se moram nešto da osvojim! Tako bi želela 4. nagradu ali koliko uspem, šta da se radi user posted image prolupale smo načisto sve user posted image
Ujutru sam dala krv, popdne rezultati, nadam se da je sve OK.

Direktna veza do poruke: 979
28.4.2016 11:00:16   
emicaa
Opet sam malo legla,bolucka me stomak danas po dnu.Nisam nešto puno od jutros radila tako da pojma nemam od čega je.
samo se borite za nagrade,bolje vi da osvojite nego padobranci user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 980
28.4.2016 11:04:11   
Milena18
Ivana, i ja volim ljubičastu, ali u kombinaciji sa tamno zelenom baš nekako vizuelno smanjuje prostor. Sad ćemo neku neutralnu krem, imamo i žute detalje na nameštaju, pa da ne šarenimo mnogo.

Kliktalice, srećno! A vi koje danas idete na preglede, javite se kada završite.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 981
28.4.2016 11:29:01   
Sandricak
Evo mene... bebac musko 100%, sve mere ok, sem kilaze prednjaci 2 nedelje po uz , tezak 1040.
Malo joj je cudna desna strana mozga vece je od leve, jeste u ranicama referentnih vrednosti, sada je 9.7mm, a gornja granica je 9.10mm pa me salje kod geneticara i da radim torch test i opterecenje na glukozu.
pa sa tim nalazima opet da dodjem gore, 19.05. mi je zakazala, za tri nedelje.
Malo mi je frka, ali dace valjda onaj od gore da bude sve ok.

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 982
28.4.2016 11:44:14   
Ella2407
Jao i meni je krecenje slijedeci vikend
Moram da izbacim tonuu stvarii da bar malo dobijem prostoru

Moram i pola ostave-ormar inace :-D da izbacim da bih mogla susilicu ubacit..
Al jedv cdkam da to zavrsimo..

Sandricak-bit ce to sve okej-samo se ne sekiraj :-***

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 983
28.4.2016 12:01:36   
Milena18
Sandricak, nadam se da će biti sve u redu user posted image

Meni stigli rezultati danas, gvožđe mi je malo povišeno, a urea malo snižena, popodne nosim to lekaru, pa ćemo videti šta će da kaže.

Ella, srećno! Nama tek sledi sređivanje i krečenje bebine sobe nakon što završimo ostatak, sada nam ta prostorija služi kao ostava, puna je nekog nameštaja koji se ne koristi već 30 godina. Uh, slatko ću to sve izbaciti iz kuće...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 984
28.4.2016 13:02:00   
emicaa
Mi nećemo krečit,prošle godine je krečeno sve kad smo uselili,jedino što me čeka je generalka stana ali to još može čekati.Čekam mamu ili kumu da mi pomogne,još nije sigurno koja će doći kad trebadnem na porod.
Begam u prodavnicu kupit jajca za sutra

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 985
28.4.2016 13:03:20   
BubaBubica
I mm pominje krečenje sledeće nedelje, aiii biće veselo kod svih user posted image Sad ne znam da li planira da kreči samo ovu prostoriju gde je hodnik, dnevna, trpezarija i kuhinja ili ćemo i spavaću, pošto nije dosta odavno krečena ali bila je dečija soba pa sam uvek nešto slikala pa je kao poluokrečeno. Ili ćemo to tamo na leto, videti i zbog rasporeda šta ćemo da radimo. Dečiju sobu smo krečili nedavno, kad sam menjala spavaću i dečiju.

Sandričak samo da nas štrecaju, biće to sve u redu, verovatno je do šećera, zato je i beba veća.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 986
28.4.2016 13:50:23   
IvanaSK RR
Sandricak, kad ce ti biti gotov Torch? Mozda je bolje da napreduje dve nedelje, nego da kasni.
Dace dragi Bog da tvoj dečak i moja devojčica budu super i da sve tako i prodje!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 987
28.4.2016 17:54:12   
borica
Samo da vam mahnem, spavala sam. Sandricak i Ivana bice to sve u redu, dace Bog. Ljubim vas!
Zene klikcite, sto kaze Emica bolje neko od nas da osvoji nego padobranci i vanzemaljciuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 988
28.4.2016 18:22:28   
emicaa
Danas slabo pišete.Ja bila na masaži ali jedva sam otišla i vratila se od maserke.Sad napravim picu i sredjujem noktiće.Ajte ćao user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 989
28.4.2016 18:39:11   
17 joka
Trudnicice moje drage samo da vas jako user posted image user posted image mislim na vas uzivajte u najlepsem periodu zivota

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 990
28.4.2016 19:10:47   
Sandricak
Ne brine mene to sto je bebac veci za dve nedelje, basla sam Markove nalaze ista je takva situacija bila, a test na glukozu bio dobar.
Mene brine to sa mozgom vp taj parametar to je neki zadnji desni deo on je na granici, on je 9.7mm a gornja granica je 9.10mm....

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 991
28.4.2016 20:10:37   
borica
Sandricak znam da je tesko da se ne sekiras, ali bice sve u redu.
Ja malo ukrasila jaja, sutra cu da ih farbam.

Joko pozdrav i za tebe!

< Poruku je uredio borica -- 28.4.2016 20:11:10 >

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 992
28.4.2016 20:23:02   
Nimfa
Dobro vece user posted image
Ja ceo dan kukam , bas me stisla ova prehlada , nos mi otpada , nocu ne spavam , uzas. Sutra farbamo jaja ni sama ne znam kako cu , bice veselo user posted image
Sandricak samo bez brige , bice sve ok

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 993
28.4.2016 21:18:53   
IvanaSK RR
Joko, pozdrav!
Sandricak, sta ti je dr rekao za to?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 994
29.4.2016 0:01:30   
Dada81
Borice, Ivana ,Mishu ,Bubice hvala na podršci. I ostale trudnicice, oprostite mi sto ne spomenem sve ,znači ko je poželeo lepe zelje za pregled, veliki zagrljaj. Joko ,isto user posted image
Doktor je danas gledao u ekran i vrteo one dugmiće na onom uz i tako me jako pritisnuo dole nisko sa onim aparatom što prenosi sliku na ekran ,sva sam se preznojila. Znam da im je aparat praistorijski u dz godinama se žale na njega,ali ono je za traumu kad ni doktori ne vide. Pitam je li sve u redu a,on kao ,ono sto vidim, u redu je.
U glavnom ja sam vam u utorak u bolnici. Priključiće mi indukciju, nešto sam se danas opteretila razmišljajući,kao da mi je prvo, sve mislim da li sve u redu . Sad se već gasim kao opterećen program još i ovaj tel zeza ,pa odoh leći. Mirna noć svima i lepe snove svima.

Direktna veza do poruke: 995
29.4.2016 8:13:49   
emicaa
Stomačići gdje ste od jutros user posted image
Dado srećno u utorak,biće to sve ok.Ništa ne brini.
Sandričak preskočih te juče,daće Bog da sve bude kako treba.Koje su uopšte posledice tog uvećanja?

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 996
29.4.2016 9:29:25   
borica
Dobro jutro stomacici.
Dado super za UZ, mozda krene samo pa ti ne indukuju. U svakom slucaju ista situacija i kod mene, cak i isti dan. Dace Bog da krene samo i kod tebe i kod mene.
Trudnicice sve vasuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 997
29.4.2016 9:47:44   
Doroty
Jutro!
Dado, borice, možda bebci krenu sami do utorka ima dosta. Ja sam se plašila te indukcije sa prvim slušajući razne priče, al' kad je krenulo samo, pa jedva, poželela sam da sam ubrzala celu stvar. U svakom slučaju , eto vama bebirona uskorouser posted image
Ja sam juče išla na uz, sve je ok, beba prednjači dva dana. Za amnio će me zvati i najverovatnije radim utorak-sredu.
Pozdrav ostalim stomačićima

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 998
29.4.2016 10:36:02   
pngpme
Ja sam baš loše bila čitavo popodne juče i čitavu noć. Ne znam više ni da kažem šta mi je bilo sve. Nizak pritisak, slabost, mučnina, bolovi u stomaku, leđima, nogama, pomanjkanje vazduha (osjećaj kao da nemam vazduha, da se gušim), a u toku noći se sve još pogoršalo, nikako da se namjestim, opet bolovi i to gušenje, a na kraju grčevi u nogama. Uzima li neka od vas magnezijum (čula sam da je dobar za mišiće), ne znam, ja stalno osjećam neku napetost u nogama i mišićima naročito uveče?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 999
29.4.2016 10:44:06   
Milena18
Dobar dan, drage trudnice.
Borice, Dado, srećno u utorak!
Nimfa, želim ti da ozdraviš što pre.
Sandricak, kako si, da li si se bar malo uspela umiriti?
Ovde neko jesenje vreme danas, kiša ne prestaje da pada, ali nema veze - pet dana neću ići na posao, to je dovoljno za sreću. Prava sam lenčuga.

Pngpme, i ja često imam grčeve u nogama noću, kad se set_im uzmem magnezijum pred spavanje, meni pomaže. Desi se i tada poneki grč, ali ređe i budu slabiji.

< Poruku je uredio Milena18 -- 29.4.2016 10:49:14 >

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here