|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
27.4.2016 21:56:41   
IvanaSK RR
Da nije urasla dlacica?
Samo vi zezajte, muz mi je danas rekao da nikad vece dupe (da izvin'te) nisam imala user posted image . A on mi kaze da malo jedem.
Mishu, ne pijem nista posebno, Folnu kiselinu, Heferol sam pila i mislila da uzmem neki kompleks vitamina sa omega kiselinama, ali bio 1800 din a ja nisam ponela toliko novca sa sobom.
Onda sam kupila cveklu, šargarepu, i to seckala dodala dana, pomorandzu, limun i meda pa cu ujutru par kasika.
Emice, ja nemam stomak veliki, nego pozadinu user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 951
27.4.2016 21:58:28   
emicaa
Ivana čini mi se da nema tema slike trudničkih pozadina ali otvori ti slobodno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 952
27.4.2016 22:04:20   
IvanaSK RR
Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 953
27.4.2016 22:20:05   
Ella2407
Emice ta ti je dobra za pozadinj hahahaha user posted image
A morat cu se pokusat potparit cajem .. Al to je ja mislim sve trenutno poboljsanje..
Al eto
Probat :-D

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 954
27.4.2016 22:41:40   
Dada81

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Dada81

Anck ,mogle bi da se malo razmenimo za stvarčice, ništa ja roze ili drugih boja ,sem plave u par nijansi naravno, sive i belo eto(dobro je) nemam sem za izneti bebu iz bolnice, i posteljinu ali biceuser posted image Kažem uvek ,neka su nam samo živi i zdravi. Razigrala se ,ja umorna od jutros nešto. Stidna kost ubija koliko zaboli ,ali i krećem se solidno. Moji momci spavaju a mislim da cu i ja. Od Malog Marka nema sanse da dosjem do kompjutera ,a oci me bole gledajuci u ovaj tel.Želim vam svima lepu mirnu noć!

Dado jel ti živiš u Rep. Srpskoj ili u Srbiji?

Pokusala sam da , kao i uvek sto radim, iscitam sta ste sve pisale,tu mi cesto ode dosta vremena,ali zato znam sta se kojoj desava user posted image jedva nadjoh gde sam ja zadnji put pisala,bas ste raspisale,stomacici :) mene sad malo iznenade ove reklamice. Sutra na kontrolu i ko zna,mozda me i ostavi,za 7 dana termin.
Izvini Bubi,dok ja dodjem,ihhhuser posted image u Rep.Srpskoj sam user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 955
27.4.2016 22:52:53   
borica
Dado srecno sutra i javi sta su ti rekli. Meni produzili termin zbog neredovnih ciklusa, vratili me i cekam . Postadoh Georginauser posted image .

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 956
27.4.2016 23:00:22   
Dada81
Hvala Borice puno user posted image Javicu se ,obavezno,dr. radi tek od 15 h,a nacekam se ,kod nas se ne narucuje,samo dodjes taj dankad ti kaze i to je to,cekas. I po 3 sata ostanem u cekaonici. Bolje da si kuci user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 957
28.4.2016 7:13:26   
Sandricak
Jutro od nas svima... masem i zovem na brzinsku kafu pa cu na Betaniju na pegled...
Mogla bi ta tema sa pozadinama da se otvori sigurno bi bila posecena user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 958
28.4.2016 7:25:11   
Anck Su Nmaun
Jutro cure, mene stomak bas ozbiljno cima. Juce ceo dan nisam mogla da mrdnem iz kreveta a od jutros ne mogu ni da hodam. Kao da se temenom namestio na grlic i sve zulja dok hoda, sad me i kontrakcije cimaju ali jos nista ozbiljno.

Ljubac za sve

Direktna veza do poruke: 959
28.4.2016 7:30:04   
Sandricak

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Da nije urasla dlacica?

Ivana nije, pojma nemam sta je, ali od jutros je i ta neka zlezda malo izbacena dole sa desne strane na usminama... pojma nemam valjda nije nista ozbiljno u poslednjih nekoliko dana samo imam neke probleme, vec mi jr dosta svega jedva na nogama stojim koliko me lomi sve...

Direktna veza do poruke: 960
28.4.2016 7:32:24   
Sandricak
Anck znaci zahuktava se kod tebe polako...
Lezi i odmaraj sto vise mozes , probaj na levi bok pa jastuk ili cebe neko smotaj pod noge malo da ih podignes smanji se pritisak dole.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 961
28.4.2016 8:09:09   
emicaa
Jutro trudnice,mi opet gledamo crtani i grlimo se.
Anck jel tebi sad nekad i jest termin?
Borice krenuće i kod tebe nekad,svako je do sad izašlo napolje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 962
28.4.2016 8:44:55   
Anck Su Nmaun
Pa za 20 tak dana ali ne bunim se ja i sad da krene user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 963
28.4.2016 8:48:28   
IvanaSK RR
Dado, srecno na pregledu.
Sandra, javi sta je dr rekao.
Borica je Georgina foruma hahahaha
Anck, ljubiiiim teee i nemoj jos danas i sutra, moras da osvojis ljulju.
Emice, mislim da je Anck termin za dvadesetak dana.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 964
28.4.2016 8:50:51   
Doroty
Jutro!
Vidim približavaju se temnini polako, blago vama, ja jedva čekam.
Juče sam pokupila rezultate krvi, hemoglobin mi još niži 107. Idem danas kod dr, pa da vidim , dal' da pijem nešto.
Kad je hrana u pitanju, ja jedem kao i pre, kilaža mi je kao i pre trudnoće. Mene će da zakuca sladoled preko leta znam, biću kao slonuser posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 965
28.4.2016 9:00:37   
MishMash
Dobro jutro stomačići!

Dado, Sandricak srećno na pregledima!

Borice, ne daj seee, sad će to još malo user posted image

Doroty i meni je hemoglobin toliki, dala mi dr Feroglobin kapsule da pijem i stvarno se malo bolje osećam. Ja sam 14. nedelja, a već sam se ugojila 1,5kg user posted image

Mene je mm probudio pre 6, tu se nešto šetkao, lupkao i šuškao. Baš sam poludela, a on onako totalno cool kaže: "I onako ništa ne radiš, ceo dan spavaš". user posted image

Zato mi je dete od jutros bilo divno, sama je izabrala šta će obući i sve smo se lepo dogovorile user posted image

< Poruku je uredio MishMash -- 28.4.2016 9:03:22 >

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 966
28.4.2016 9:02:12   
borica
Hhaha to i ja kazemuser posted image
Dobro jutro zenice, nasmejaste me od jutros, izvolite kaficu koja je zauser posted image
Lepo sam spavala nocas, ali sam kasno legla.
Anck ajde bar ti povuci nogu. Ovde kod mene se vec dve zene kojima je bio termin za 1 maj porodise pre mene.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 967
28.4.2016 9:06:35   
Milena18
Dobro jutro, trudnjače!
Doroty, ja sam se već uveliko bacila na sladoled, ne čekam leto, a kakvi će rezultati biti - videćemo.
Kod nas od sinoć počelo krečenje, jedva čekam da završimo, do sada smo imali neke ljubičaste i zelene zidove, ne znam šta mi je bilo da izaberem te boje prošli put, izgledalo je kao ona soba 237 u "Isijavanju". user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 968
28.4.2016 9:12:51   
emicaa
I ja već uveliko tamanim sladolede,ma briga me.Spast će sve kad se porodim.Prošli put sam tri mjeseca posle poroda bila kostur a i ako ne spadne Bože moj user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 969
28.4.2016 9:16:14   
MishMash
To je pravi duh! user posted image

Vidim sad na Blic ženi članak o Uninoj mami i fotografiji, mislim da ću slike od sad samo u album da kačim.

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 970
28.4.2016 9:32:59   
Doroty
Mishu, znači mi smo tu negde, ja sam 16. nedelja.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 971
28.4.2016 9:34:38   
Doroty
Ja sam u prvoj trudnoći nabacila +16, iz porodilišta se vratila sa -12. Ne brinem ja mnogo..

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 972
28.4.2016 9:42:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MishMash

To je pravi duh! user posted image

Vidim sad na Blic ženi članak o Uninoj mami i fotografiji, mislim da ću slike od sad samo u album da kačim.
ja vise
Nigdeuser posted image
Ljubim vas trudnice

(odgovor članu MishMash)
  Direktna veza do poruke: 973
28.4.2016 9:50:21   
IvanaSK RR
Mishu, ja jutros +10 kg user posted image user posted image
Srecno krečenje, ja volim ljubicastu boju :) Kako sad krecite?
Ljudi, al me boli kicmaa i nogeee

P. S. Sinoc sam kupila dvoje helankica br 56 jedne ciklama druge teget bele, i sad bih plakala i tako... Bem ti hormone...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 974
28.4.2016 10:07:30   
Doroty
Ivana , super ti je kilaža..
Joj helenkice, preslatko. Mi još nagađamo pol, možda danas bude bekac pokazao

Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here