Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 21:56:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da nije urasla dlacica? Samo vi zezajte, muz mi je danas rekao da nikad vece dupe (da izvin'te) nisam imala . A on mi kaze da malo jedem. Mishu, ne pijem nista posebno, Folnu kiselinu, Heferol sam pila i mislila da uzmem neki kompleks vitamina sa omega kiselinama, ali bio 1800 din a ja nisam ponela toliko novca sa sobom. Onda sam kupila cveklu, šargarepu, i to seckala dodala dana, pomorandzu, limun i meda pa cu ujutru par kasika. Emice, ja nemam stomak veliki, nego pozadinu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 21:58:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana čini mi se da nema tema slike trudničkih pozadina ali otvori ti slobodno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 22:04:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 22:20:05
|
|
|
|
Ella2407
|
Emice ta ti je dobra za pozadinj hahahaha A morat cu se pokusat potparit cajem .. Al to je ja mislim sve trenutno poboljsanje.. Al eto Probat :-D
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 22:41:40
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica IZVORNA PORUKA: Dada81 Anck ,mogle bi da se malo razmenimo za stvarčice, ništa ja roze ili drugih boja ,sem plave u par nijansi naravno, sive i belo eto(dobro je) nemam sem za izneti bebu iz bolnice, i posteljinu ali bice Kažem uvek ,neka su nam samo živi i zdravi. Razigrala se ,ja umorna od jutros nešto. Stidna kost ubija koliko zaboli ,ali i krećem se solidno. Moji momci spavaju a mislim da cu i ja. Od Malog Marka nema sanse da dosjem do kompjutera ,a oci me bole gledajuci u ovaj tel.Želim vam svima lepu mirnu noć! Dado jel ti živiš u Rep. Srpskoj ili u Srbiji? Pokusala sam da , kao i uvek sto radim, iscitam sta ste sve pisale,tu mi cesto ode dosta vremena,ali zato znam sta se kojoj desava jedva nadjoh gde sam ja zadnji put pisala,bas ste raspisale,stomacici :) mene sad malo iznenade ove reklamice. Sutra na kontrolu i ko zna,mozda me i ostavi,za 7 dana termin. Izvini Bubi,dok ja dodjem,ihhh u Rep.Srpskoj sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 22:52:53
|
|
|
|
borica
|
Dado srecno sutra i javi sta su ti rekli. Meni produzili termin zbog neredovnih ciklusa, vratili me i cekam . Postadoh Georgina .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 23:00:22
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala Borice puno Javicu se ,obavezno,dr. radi tek od 15 h,a nacekam se ,kod nas se ne narucuje,samo dodjes taj dankad ti kaze i to je to,cekas. I po 3 sata ostanem u cekaonici. Bolje da si kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 7:13:26
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro od nas svima... masem i zovem na brzinsku kafu pa cu na Betaniju na pegled... Mogla bi ta tema sa pozadinama da se otvori sigurno bi bila posecena
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 7:25:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro cure, mene stomak bas ozbiljno cima. Juce ceo dan nisam mogla da mrdnem iz kreveta a od jutros ne mogu ni da hodam. Kao da se temenom namestio na grlic i sve zulja dok hoda, sad me i kontrakcije cimaju ali jos nista ozbiljno. Ljubac za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 7:30:04
|
|
|
|
Sandricak
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Da nije urasla dlacica? Ivana nije, pojma nemam sta je, ali od jutros je i ta neka zlezda malo izbacena dole sa desne strane na usminama... pojma nemam valjda nije nista ozbiljno u poslednjih nekoliko dana samo imam neke probleme, vec mi jr dosta svega jedva na nogama stojim koliko me lomi sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 7:32:24
|
|
|
|
Sandricak
|
Anck znaci zahuktava se kod tebe polako... Lezi i odmaraj sto vise mozes , probaj na levi bok pa jastuk ili cebe neko smotaj pod noge malo da ih podignes smanji se pritisak dole.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 8:09:09
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro trudnice,mi opet gledamo crtani i grlimo se. Anck jel tebi sad nekad i jest termin? Borice krenuće i kod tebe nekad,svako je do sad izašlo napolje
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 8:44:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa za 20 tak dana ali ne bunim se ja i sad da krene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 8:48:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dado, srecno na pregledu. Sandra, javi sta je dr rekao. Borica je Georgina foruma hahahaha Anck, ljubiiiim teee i nemoj jos danas i sutra, moras da osvojis ljulju. Emice, mislim da je Anck termin za dvadesetak dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 8:50:51
|
|
|
|
Doroty
|
Jutro! Vidim približavaju se temnini polako, blago vama, ja jedva čekam. Juče sam pokupila rezultate krvi, hemoglobin mi još niži 107. Idem danas kod dr, pa da vidim , dal' da pijem nešto. Kad je hrana u pitanju, ja jedem kao i pre, kilaža mi je kao i pre trudnoće. Mene će da zakuca sladoled preko leta znam, biću kao slon
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:00:37
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro stomačići! Dado, Sandricak srećno na pregledima! Borice, ne daj seee, sad će to još malo Doroty i meni je hemoglobin toliki, dala mi dr Feroglobin kapsule da pijem i stvarno se malo bolje osećam. Ja sam 14. nedelja, a već sam se ugojila 1,5kg Mene je mm probudio pre 6, tu se nešto šetkao, lupkao i šuškao. Baš sam poludela, a on onako totalno cool kaže: "I onako ništa ne radiš, ceo dan spavaš". Zato mi je dete od jutros bilo divno, sama je izabrala šta će obući i sve smo se lepo dogovorile
< Poruku je uredio MishMash -- 28.4.2016 9:03:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:02:12
|
|
|
|
borica
|
Hhaha to i ja kazem Dobro jutro zenice, nasmejaste me od jutros, izvolite kaficu koja je za Lepo sam spavala nocas, ali sam kasno legla. Anck ajde bar ti povuci nogu. Ovde kod mene se vec dve zene kojima je bio termin za 1 maj porodise pre mene.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:06:35
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, trudnjače! Doroty, ja sam se već uveliko bacila na sladoled, ne čekam leto, a kakvi će rezultati biti - videćemo. Kod nas od sinoć počelo krečenje, jedva čekam da završimo, do sada smo imali neke ljubičaste i zelene zidove, ne znam šta mi je bilo da izaberem te boje prošli put, izgledalo je kao ona soba 237 u "Isijavanju".
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:12:51
|
|
|
|
emicaa
|
I ja već uveliko tamanim sladolede,ma briga me.Spast će sve kad se porodim.Prošli put sam tri mjeseca posle poroda bila kostur a i ako ne spadne Bože moj
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:16:14
|
|
|
|
MishMash
|
To je pravi duh! Vidim sad na Blic ženi članak o Uninoj mami i fotografiji, mislim da ću slike od sad samo u album da kačim.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:32:59
|
|
|
|
Doroty
|
Mishu, znači mi smo tu negde, ja sam 16. nedelja.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:34:38
|
|
|
|
Doroty
|
Ja sam u prvoj trudnoći nabacila +16, iz porodilišta se vratila sa -12. Ne brinem ja mnogo..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:42:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MishMash To je pravi duh! Vidim sad na Blic ženi članak o Uninoj mami i fotografiji, mislim da ću slike od sad samo u album da kačim. ja vise Nigde Ljubim vas trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 9:50:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, ja jutros +10 kg Srecno krečenje, ja volim ljubicastu boju :) Kako sad krecite? Ljudi, al me boli kicmaa i nogeee P. S. Sinoc sam kupila dvoje helankica br 56 jedne ciklama druge teget bele, i sad bih plakala i tako... Bem ti hormone...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 28.4.2016 10:07:30
|
|
|
|
Doroty
|
Ivana , super ti je kilaža.. Joj helenkice, preslatko. Mi još nagađamo pol, možda danas bude bekac pokazao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.