Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 10:23:19
|
|
|
|
Nimfa
|
Zdravo zenice Ja ustala sa bolom u grlu, kasljem , ma bas mi je to falilo , ali nadam se da nece mnogo da traje. Ivana bice sve ok Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 11:17:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Beba je dobro, ali na onih nedelju dana sto je kasnila od početka kasni jos desetak dana na to. Dajem krv na Torch. Za dve nedelje kontrola
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 11:36:58
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, super što si otišla, eto ta prethodna doktorka ti verovatno ne bi ni dala upute za analize. Baš sam srećna što ti je bebica dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 11:46:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, i ona mi je rekla da dodjem za dve nedelje, pa da vidimo sta da radimo oko analiza ako bude dobro. Pregledao je organe, i inače moja bebica je sisala prst cccc, ima da dobije cucu cim izadje iz stomaka, za prst necu ni da cujem. Kako si ti, Milena?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 11:53:09
|
|
|
|
Milena18
|
Duša mala Hvala na pitanju, osim niskog pritiska za sada je sve ok, a posebno od kad je prošla ona hladnoća i kišurina, nekako mi se razbistrilo u glavi Koliko se čekaju rezultati?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 12:02:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je uglavnom normalan pritisak,, a cim zatrudnim on padne. Evo, i ja sam kao pijana curka :) A stvarno je mnogo lakše kad je tu sunce. Za deset dana gotovi rezultati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 12:06:06
|
|
|
|
emicaa
|
I sad ja kao duduk da pitam za šta je taj test što su ti radili? Opet mi je muka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 12:52:14
|
|
|
|
Ella2407
|
Ivana bas mi je drago da je bebica dobro.. Evo i ja laik,ne znam tmza sta je taj test :/ Mene mucii zapusen nos pa to je cudoooo.. Od pocetka trudnoce.. Ne znam vise na sta da disem.. Jos mi je i glavaa nakva cudna danas,kao da sam citavu noc preplakala.. Pusicaa
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 13:03:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ella jesi li probavala da skuvaš čaj od kamilice pa da se potpariš?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 13:51:47
|
|
|
|
borica
|
Ivana drago mi je sto je bebica dobro .Nikako prst . Ja namotala sarmice od blitve, evo kuvaju se, ispustala masine, hocu sve da operem pred praznik. Sad sam gladna. Svim trudnicicama koje su bolesne zelim da sto pre ozdrave.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 15:06:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ella, i ja sam do skoro mucila muku sa zapusenim nosem. Mishuuu, evo da cujes sta sam sve danas jela Pizza, Big mek, pomfrit, koka kola i dva sendvica I kivi :) Torch test pokazuje da li sam prelezala ili da li sam zarazena hepatitisom b, toksoplazmomzom, sifilisom, rubelom....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 15:18:45
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana zar se to ne radi na samom početku trudnoće?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 18:08:58
|
|
|
|
Doroty
|
Ivana, super za bebicu Jel'ti sad dala da radiš to zbog kašnjenja bebice?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 18:17:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, trebalo bi da se radi na početku, ali uglavnom ne rade. Doroty, da, zato što na kasnjenje od nedelju dana, ona kasni jos oko dve nedelje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 18:30:09
|
|
|
|
MishMash
|
Zeza me net ceo dan, jedva sam se ulogovala. Ivana, vazno da je sve na svom mestu, mozda je bebana imala period stagnacije, pa ce sad da nadoknadi. Tvoja sisa palac, a moja je stavljala nogu u usta, zabavljaju se. Ti skoro da i nisi jela. Ja sam manje nego juce, a opet vise nego sto smem da ti kazem
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 18:33:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoj, pa ja da jedem vise ne bi bila gica prasica nego svinjaaa Idem da kupim neke vitamine, mozda trebaju bebici.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 18:39:22
|
|
|
|
MishMash
|
Ne verujem, ja bas imam utisak da si ti jedna zgodna trudnica Koje vitamine uzimas? Ja sam pocela da sijem suknjicu ceri i evo pola sata param
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:05:23
|
|
|
|
borica
|
Vidim pricate o hrani. Ja sam danas dva puta rucala , cisto da se zna . Sarmice su mi fenomenalno ispale. Ma sve se skine. Jaoj zene kako je moja sestricina super prosla na porodjaju,dace Bog da i ja i sve mi tako prodjemo. Ovaj moj malecki izgleda hoce na Uskrs da se rodi. Samo da stignem bar da ofarbam jaja, hahahah, pa moze i pre.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:06:54
|
|
|
|
pngpme
|
Ivana, divne vijesti! Kod nas se TORCH radi na početku, ali posle 20.nedelje se ponavljaju neki parametri koji su bili negativni na antitijela da vide da se nisi u trudnoći zarazila. Meni je to bila toksoplazmoza i citomegalovirus npr.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:35:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana stavi nam sličicu stomaka Koliko treba da prodje posle poroda bi se smjelo vježbati,naravno ako je na porodu sve bilo u redu? Ja večerala i legla,nešto me stomak glupavo boli oko želudca.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:37:22
|
|
|
|
Sandricak
|
dan od nas... nisam juce nesto bila raspolozena da pisem, pa me evo sada... Bas ste bile vredne i raspisale se dostaaa... za curice sto su bile na pregledima i super da je sve ok... To sto beba ne odgovara uz nije strasno, kod mene u martu bilo odstupanje od uz nedelju dana, sada u aprilu se poklopilo... to kako kad napreduje beba, tako meni objasnili... Ja cu ujutru na fetalnu ehokardiografiju u Betaniju, samo da bude dobro i to... Nego ja opet imam pitanje, dole iznad prepone na desnoj strani mi se pojavio otok, ne boli, samo je nateceno... Da li neka od vas zenskih zna sta bi to moglo biti, ili se sretala sa takvom situacijom... ? Valjda ce hteti sutra to u Betaniji da pogledaju, moj gin na godisnjem vraca se tek posle praznika. Za zacepljene nosice preporucujem inhalaciju pantenolom i zaqlfijom meni je to pomoglo, pantenol sam sipala u inhalatoir, a zalfiju skuvala se se parila nad serpom... Sad kao nov nos da imam
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:40:03
|
|
|
|
emicaa
|
Sandričak da nije bruh,kad pritisneš rukom povuče li se?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:42:37
|
|
|
|
Sandricak
|
ne povlaci se, nema kvrzice samo nateceno... bas sam opipavala, ali nisam nista napipala, samo nateceno. Ne boli.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:45:32
|
|
|
|
emicaa
|
Pih pojma nemam,meni je prošle sedmice bilo malo nateklo ali više kao unuteašnja bobica i bolilo kao djavo,gaćice su me vrijedjale ali se povuklo a to kod tebe stvarno nemam ideju.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 27.4.2016 19:48:16
|
|
|
|
Sandricak
|
ni ja, ali hvala. sutra cu pitati kada budem radila tu ehokardiografiju sta je to... Valjda ce biti neki normalni dr pa da mi kaze i pogleda...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Engimengi: Moja porođajna pričaCtg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.