|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
29.4.2016 16:55:17   
Anck Su Nmaun
Buba Marice bas mi je zao, citala sam u temi user posted image user posted image

Ja inace pijem sumece Multivitamin i magnezijum, mada iskreno u ovoj trudnoci nisam imala grceva, mozda bas zbog njega user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1026
29.4.2016 20:36:35   
marijana22
Pozz devojke

Tako me smorila ova nagradna igra, bolje da nisam ni igralauser posted image
Ivana, Sandricak nadam se da će sve biti u redu na pregledima..

Buba marice baš mi je žaouser posted image

Moram malo da se odmorim od kliktanja, a i sinu mi rođendan u ponedeljak, tako da sam počela sa pripremama, čitaću ali ne znam da li ću stići da se javim.

user posted image za sve user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1027
29.4.2016 20:45:46   
IvanaSK RR
Marijana,meni I drago sto sam odustala,iznervirala bih se bas da sam igrala do kraja.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1028
29.4.2016 20:48:07   
BubaBubica
Bubamarice ne daj se, uskoro ćeš ti opet biti kod nas u temi user posted image

Marijana i mene smorila, oči me tako bole i glava, pa se pitam što mi je to trebalo...

Direktna veza do poruke: 1029
29.4.2016 21:00:11   
borica
Vece zene, dopbro je da se zavrsila nagradna igra, mnogo mi je krivo sto su padobranci osvojili 3 nagrade. Bubice bas mi je zao ako si 6.
Buba marice zaista mi je zao sto se tako zavrsilo,dace Bog da te uskoro vidimo u ovoj temiuser posted image .
Ja sam malo smorena, mm nije dobro boli ga zeludac.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1030
29.4.2016 21:04:56   
IvanaSK RR
Borice,jel popio Ranisan?Pomaze I soda bikarbona

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1031
29.4.2016 21:06:24   
borica
Jeste, danas , muci ga ceo dan. Sad cu sodu bikarbonu da mu dam. Nije mogao ni da vecera.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1032
29.4.2016 21:10:42   
IvanaSK RR
Daj mu.Moze I koka kola.Sipaj mu u plasticnu flasu vrucu vodu I nek to drzi kod stomaka.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1033
29.4.2016 21:51:17   
vocicana
E pa stvarno ne mogu da verujem! Bubo zelim ti od srca blizanacku trudnocu posle ovoga. Nemoj da nam ides, obavezno pisi, javljaj se, lakse je sa nama. E stvarno ne mogu da poverujem!
MNogo mi je zao....
Saljem ti zilion tona pozitivne energije, budi dobro, budi jaka, mislim na tebe i navijam da nam sto pre dodjes ovde.
Jao boze....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu buba.marica)
Direktna veza do poruke: 1034
29.4.2016 22:01:43   
emicaa
Buba marice mogu ti samo dati jedan user posted image stvarno ne znam šta drugo da ti kažem.
Joj cijeli dan sam strašno umorna,pojma nemam koji mi djavo fali ali nešto mi fali sigurno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1035
29.4.2016 22:01:59   
pngpme
Kako sam se smorila zbog buba marice... Ja je ne znam od ranije ali ovako mi je za oko zapala nova trudnica na temi, uvijek se radujem kad vidim da se nova imena pojavljuju i sad čitam šta i kako... user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1036
30.4.2016 7:31:31   
emicaa
Dobro jutro stomačići,jeste li lijepo spavali?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1037
30.4.2016 8:01:48   
Doroty
Jutro, ja ustala u pola 6user posted image boli me želudac, ne znam što...

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1038
30.4.2016 8:01:54   
Sandricak
Dobro jutro i od mene Marko i ja se druzimo uz mleko i nesic... izvolte kod nas.....
Nisam juce pisala imam privatnih problema pa ne znam gde cu, a sinoc dosli kumovi pa ne uspeh ni da vas iscitam... sad sam to uradila...
Smirila sam se malo, valjda ce biti ok, mm i ja mladi zdravi jaki ne moze biti genetski... dr kaze da je moguce da se to smenji do kraja, ili da ostane tako, tj da se ne povecava preko granicne vrednosti. Moj dr mi nista nije rekao kontam jer je to u okviru granicnih vednosti ili zato sto nije na njegovom uz aparatu uspeo da vidi ipak su to male vrednosti pa jos u mm...
Masem svima, a Marko vice da napisem Ziveli... nazdravlja flasicom sa mojom soljom . user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1039
30.4.2016 8:44:17   
Ella2407
Jutric djevojkee
Mrzim kad i subotom ustanem u vrijeme kad trebam ns posao ,haha

A jucer mi je bio zadnji dan na poslu,isteko mi ugovor
Bas mi je nesto zao bilo-fino sam se uklopila sa ostalim..
Jos su me kolege jucer bas iznenadile da sam se i rasplakala-hahah
Natrpali su mee proizvodimaa Boze.. Svaka im cast
A ova firma je inace uvoznik za ove neke skuplje kozmeticke brandove
Tako daa sam svegaa dobilaaa-jeejjj
A valja se opet naviknut na zatvoren prostor i po citav dan u stanuu
AL Eto sta bii..
Sandricak nadam se da ce to ostat tako
I na kraju sve okej biti-samo se pokusaj ne smarati sa negativnim mislilaa
user posted image

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 1040
30.4.2016 9:26:46   
borica
Dobro jutro i od mene. Sandricak bice to sve u redu.
Ella bas mi je zao sto ti je istekao ugovor, ali bas je lepo sto su te kolege tako iznenadileuser posted image .
Ja nisam nesto spavala, kasno sam legla sa namerom da lepo spavam, ali dugo nisam mogla da zaspimuser posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1041
30.4.2016 10:26:13   
Ella2407
I meni je al sta bii
Nije bilo opcije da ostanem
Vratila se zena sa bolovanja :)
Bit ce opet nesto ..
Bar sam nesto novca ostavila sa strane za dolazak bebe aBda
:-D

Sjedil se gdje za 1. Maj ili samo mi Bosanci imamo taj obicaj,hahshs
user posted image

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1042
30.4.2016 11:19:26   
pngpme
Kad vi planirate da pripremate krevetac, sobicu, šta ko već ima u planu? Kod nas će to samo da bude jedan dio naše spavaće sobe, ali tu bih stavljala tapete i svašta nešto... Neću sigurno imati vremena od fakulteta do juna, ali eto zanima me šta vi imate u planu...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1043
30.4.2016 11:36:39   
Milena18
Dobar dan, stomačići!

Ella, po članu 187. Zakonu o radu poslodavac ti u slučaju trudnoće mora produžiti ugovor do isteka porodiljskog i odsustva sa rada radi nege deteta, svejedno što ti se koleginica vratila sa bolovanja. Ako za tebe više nema posla, mora da te uputi na plaćeno odsustvo. Ne znam kakva je tvoja situacija, želiš li i dalje tamo da radiš, ali eto, čisto da znaš da možeš tražiti da ostaneš.

Pngpme, meni je termin početkom avgusta, a planiram da sredim dečiju sobicu početkom juna, otprilike kad uđem u osmi mesec.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1044
30.4.2016 11:38:55   
marijana22
Pozzz

Spremila sam sve za tortu ostalo mi samo da je nafilujem.
Sandrica bitno da si se malo smirila, verujem da će sve biti ok. kao što kažeš mladi ste. zdravi. A i mere su u granicama. Jes da je bliže gornjoj granici, ali je u granicama.user posted image

Ela mi za 1. maj obučno idemo negde u prirodu da roštiljamo, ali ove godine je pravoslavni Uskrs baš 1. maja, tako da će verovatno većina nas biti kući.

Png ja jedva čekam da krenem sa sređivanjem stvari i kutka za bebu. Ja obično već u 8. mesecu kupim i spremim sve što je potrebno. Početkom 9. unesem krevetac, komodu i onda polako perem stvari, peglam i slažem. posteljinu obično kasnije ubacim, jer mi bzvz da stoji mesec dana da se praši

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1045
30.4.2016 11:40:48   
marijana22
Milena Ela je iz sarajeva, kod njih je drugačiji zakon, a ona nije ni bila na trudničkom bolovanju

Direktna veza do poruke: 1046
30.4.2016 11:46:25   
Milena18
Ahaaaa, nisam znala da ne živi u Srbiji. Izvinjavam se što nisam obratila pažnju user posted image

Direktna veza do poruke: 1047
30.4.2016 14:05:24   
pngpme
Hehehe Marijana mnogo mi je simpatično kad tako pročitam kod višerotki ili trećerotki kao što si ti kad kažeš kako ti to uglavnom radiš kad uđeš u 9. mjesec kao da je svakodnevna stvar... Ja bih željela više djece, pa sam se istopila.
Milena, ti planiraš rano da počneš, a i ja bih iskreno, ali ne vjerujem da ću naći vremena. Još me ipak muči što su svi protiv baš... Ne slušam ja većinu stvari, kolica i krevetac su nam u stanu već neko vrijeme, ali ipak to opremanje da ne bude posle eto šta napravi izbaksuzira...
U junu će ovdje da bude 45 stepeni, kad krene krečenje, lijepljenje tapeta, tegljenje stvari... user posted image

Direktna veza do poruke: 1048
30.4.2016 15:33:10   
Anck Su Nmaun
S kupovinom stvarcica sam pocela oko 7 mes. pa kad naletim na nesto lepo kupim. U 9-ti mesec sam usla opremljena, sve spremno, namesteno, oprano... nikad se nezna. Mada svaki put tako kazem pa svaki put prenesem user posted image

Jaaao zene ja stvarno ne mogu vise, zezam se sa mm otisli mi "nosaci". Svi misici me bole, ledja. ovi misici ispod grudi , tu sam mui bas pokazivala kako imam rupe. Danas isli po gradu na kratko ja crkla sam otpadam, samo krevet me spasava.

Beeebooooooo izlaziiiii user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1049
30.4.2016 15:46:21   
IvanaSK RR
Da vam mahnem samo, pisem posle...
Celu noc sam preplakala od glavobolje, mislila i u hitnu da idem. Od Paracetamola mi nista nije bilo bolje, muz jutros u osam otišao da mi kupi Brufen, nije me skroz prestala, ali sam odspavala do pola jedanaest. Ostatak dana provela lezeci u mraku . Sad moram da farbam jaja. Boli me jos uvek, ali finkcionisem.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here