|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
23.4.2016 21:18:30   
eca89
Odvikavanje smo zavrsili najboljim mogucim rezultatom odvikli smo se!
Samo cu reci da se preporodih!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 601
23.4.2016 21:19:44   
suzi kju
Sanjice brzo ozdravi i bravooooo za 10!!!!
Lisa htela ne htela, moram da se organizujem, nemam ovde pomoć ni blizu, sem muža, naravno, koji radi ovih dana non stop. I veruj da sve stignem user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 602
23.4.2016 21:20:15   
IvanaSK RR
Divno! Da popijemo nešto u to ime user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 603
23.4.2016 21:24:30   
emicaa
Sanjice bravo bravo,a i brzo nam ozdravi.
Eco prespava li sad cijelu noć ili se ipak probudi nekad?
Mi smo cijelo prijepodne proveli po prodavnicama,nije mi godilo uopšte,T spava pa i ja odmaram malo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 604
23.4.2016 21:29:07   
eca89

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Sanjice brzo ozdravi i bravooooo za 10!!!!
Lisa htela ne htela, moram da se organizujem, nemam ovde pomoć ni blizu, sem muža, naravno, koji radi ovih dana non stop. I veruj da sve stignem user posted image

Suzi ja vjerujem da si ti jedna jako sposobna i prije svega vrijedna zena. Ja imam prijateljice koje imaju samo jedno dijete, a koje kukaju kako kucu ne usisaju po 10dana. Rek'o jadna ja nista necu moci, ali sve stignem i mogu. Ne kazem bilo je dana paklenih, ali moze se.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 605
23.4.2016 21:32:12   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sanjice bravo bravo,a i brzo nam ozdravi.
Eco prespava li sad cijelu noć ili se ipak probudi nekad?
Mi smo cijelo prijepodne proveli po prodavnicama,nije mi godilo uopšte,T spava pa i ja odmaram malo.

Emice prespava, nekad se probudi, ali nastavi uz sssssss!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 606
23.4.2016 21:34:43   
emicaa
Ajde da malo dušu odmoriš,i bilo je vrijeme user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 607
23.4.2016 21:43:26   
eca89
Da, da znas kad prodje dan, a ja ne zijevnem ni jednom, a nekad sam po cijeli dauser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 608
23.4.2016 21:51:03   
emicaa
Sve te razumijem user posted image samo eto moja je tek sa dvije godine počela koliko toliko bolje spavati mada su kod nas zubi bili problem jer noćno hranjenje sam joj davno izbacila.Još samo da me prestane svaku noć tražiti user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 609
23.4.2016 22:10:01   
Sanjalicaaa
Uh, ala ste se danas raspisale!
Sanjice, user posted image za 10-ku, svaka čast! I da se brzo rešiš tih bakterija.
I ja sam grozna majka. Moje mlađe dete je ceo dan bilo napolje u kolicima. Ali bilo mu je lepo, a i ja sam uživala.
Svratili sam danas do c&a u Ušću, ništa pametno nosam našla. Ako je toliki popust u Stadionu, možda bi mogli sutra da odemo tamo. Jel beše i sutra traje taj popust?
Moji svi spavaju. Dosadno mi je, moraću muža da budim user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.4.2016 22:11:19 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 610
23.4.2016 22:15:13   
IvanaSK RR
Jeste, i sutra je snizenje, i sutra ima koncert. U C&A u Uscu nema uopšte snizenje?

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 611
23.4.2016 22:18:36   
Sanjalicaaa
Ima, 25%, nego ja nisam našla ništa ni za sebe ni za decu. Kupila sam G nešto, eto da ne bude da sam džaba dolazila.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 612
23.4.2016 22:48:37   
Sanjica26 RR
Sme broncamil koliko je potrebno. Tako mi je rekao pedijatar. Ipak je on na biljnoj bazi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 613
23.4.2016 23:57:17   
Mariya
Veče mame!!
Sanjice, user posted image za ispit i da brzo ozdraviš!
Meni apotekarka reče da za Isilax nema ograničenja, može svakodnevno da se pije duži period pošto je na prirodnoj bazi i ne škodi deci, pa pretpostavljam da i Broncamil isto može. Mada, ja nakon 7 dana pravim pauzu, za to vreme se obično i smiri kašalj i prođe. Ako ne, onda ga menjam. I nama se broncamil super pokazao!!
Ecouser posted image za spavanje!! Sad još branki da odvikne Bokuuser posted image pa da i ona spava noćuuser posted image
Jao, blago vama što kupujete, ja ću sl. nedelje u šoping, kad legne plata. Istroših se na auto. Ali vredelo je, ide kao da je nov, ne prepoznajem ga, moram ponovo da se učim da ga vozimuser posted image

Sanjalice, pitala si me za Taru, Tara stoji, putujemo, ukoliko ne daj Bože ne iskrsne nešto strašno. fond za Taru stoji na računuuser posted image user posted image Za more će neko morati da pomogne...
Laku noć mame!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 614
24.4.2016 0:22:15   
Mariya
Sanjalice, stavila sam link za brvnaru na Tari u temi KLIK
E sad, ja još nisam bila, pa ne mogu da je preporučim ali oduševila sam se kako izgledauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 615
24.4.2016 6:04:05   
vocicana
Dobro jutro mame, mi9 se probudili pre sat vremena za jelo, sada ga drzim u narucju i uzivam u mirisu i disnju njegovom.
Prvo, Sanjice, bravo zaispituser posted image , pznato mi je to, ucenje i dete, obaveza milijardu, moja sestrica je tako sa dva mala deteta. Trebaju konjskki zivci i celicna volja i snaga.
Popki, cini mi se da i njemu prija ovako, mali je mnogo, toliko se svaki putr sekiram kada mu dajem sve to, nije neka pomoc, ali mu je lakse malo, dusa moja.
Poljubi Angelinu i Vasu, nadam se cda ta prehlada ne uhvati zalet dalje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 616
24.4.2016 8:33:55   
Sanjalicaaa
Dobro jutro. Kod nas mirno jutro. Svako nešto za sebe radi, niko se ne čuje user posted image
Mariya, videh u temi. Baš je lepo i idilično. Super što idete.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 617
24.4.2016 9:04:21   
nikiteki
Dobro jutro mamike! Kod nas je hladno, kisa pada odvratno vreme tako da danas nema napolje

Direktna veza do poruke: 618
24.4.2016 9:11:22   
emicaa
Jutro,da pohvalim svoje djetence,prespavala je noć jutros do 7.Ne pamtim kad je tako fino spavala osim kad spava sa nama.
Hoće da je vodim vani da vozi troti a kiša pada,baš mi je žao.Samo obilazi oko njega

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 619
24.4.2016 9:11:23   
Mariya
Jutro mame!
Nedelja je pa vas po običaju nemauser posted image
I ovde je vreme grozno,tmurno i kiša sipi.
Emice,neka ga vozi po stanuuser posted image
Ja ustala,doručak,mleko za H gotovo, sad ću da pristavim i ručak. Evo H počela da priča sa lutkom,znači budna je. A muž hrčeuser posted image kako može da spava 9 sati i ne čuke dete na metar od sebeuser posted image Odoh.

< Poruku je uredio Mariya -- 24.4.2016 9:14:05 >

Direktna veza do poruke: 620
24.4.2016 11:03:34   
Animsaj9
Zene da vam mahnem , citam vas redovno al' ne stizem nikako da udjem da kuckam ... danas muz ne radi , pa imam malo vise slobodnog vremena , on cuva D.
Kod nas je vreme uzas ,a i D je nervozan kao i vreme ...a zubic samo sto nije izbio, sav je kenjkav , place non stop, valjda cemo preziveti , preko dana nece da spava ,nece ni u kolica ni u ljulju , sreca pa nocu spava

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 621
24.4.2016 11:24:49   
IvanaSK RR
Animsaj, jel mu mazes nesto za zubice? Ljubi ga!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 622
24.4.2016 12:06:29   
popkica bebic
Jutro, dan, samo neka je dobro!
Ja sam nazalost danas depresivna. Sve se od mene ocekuje, sama se o svemu brinem. A praznik je, i to veeeliiki,m a ja ni u crkvu da odem, a popadija....
Anci je pocela zestoko da sisa palac i celi sacicu, nisam pametna sta cu ako joj to preraste u naviku. Cucu nece i iskreno drago mi je jer ni V nije hteo nikada, cak ni flasicu. On je sa sise presao na casu sa piskom. Bas se lose osecam jer sam negativna, a ne znam ni sta cu za rucak, robujem kuhinji i kuci.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 623
24.4.2016 12:16:28   
IvanaSK RR
Popkice, jako mi je zao sto se tako osecas.. Jel bas nikog nemas da ti pomogne malo?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 624
24.4.2016 12:34:33   
Maraj
Pozdrav mame i od mene. Ja sam slicno ko popkica sa raspolozenjem....zato se nisam ni javljala par dana...

animsaj , tako je i L sa zubicima bio neevozan , dok nisu nikle donje jedinice. Nismo bili mirni 2 nedelje evo i gornje ; samo sto ne izbiju , sve mu se desni gore nadule. Nervozan je , kenjka , balavi ....a ja u negativi , uzas jedan user posted image

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here