Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 6:33:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, pa nego kako drugačije, moraju i ti muškarci nečemu da sluze Dobro jutro, stomacici!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 6:47:23
|
|
|
|
vocicana
|
Hajde dok sam bila trudna,bas nema smisla opet se ja prva javljam, Ajmo zene kaficaaa, budjenjeeeeee...... Kako ste spavale?Ja se kao nesto kurazim, a ko zna sta me moze snaci danas, prekjuce smo dan i noc preplakali od stomaka, ali drzim se drzim dobro. Bas je ovde lep i suncan dan, a i izaci cu malo,moram da dojurim papire za materinski dodatak. Grlisa za vas debeliceeeeee
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 7:24:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Vociii...dobro jutro, skuvala Nesicu i jedan sumeci Mg, ispratila moje i sela da se kuckamoooo Jedva cekam da se porodim da mogu lepo da koristim ovo lepo vreme, znaci prava set_njica i sve to, jer ovako ne mogu da mrdnem Juce kazem mm jos nedelju dana se cuvam i onda krecem na trcanje, vreme mu je za napolje, zamisli da me vide po ulici kako ovako trudna trcim...pa smo umirali od smeha PS, Voci promeni ticker
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.4.2016 7:25:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 7:44:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha,meni je to bas simpa Zamisljam te dok trčis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 8:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići.Mom dragom i meni sutra 6 godina braka a ja nemam poklon...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 8:06:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I sama se smejem kad se zamislim Eto mene udjoh u 37 nedelju..jao kako je to divno videti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 8:14:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja sam totalno zaboravila i ne mogu da verujem da sam zaboravila. Auuuuuu! Meni i mm je za sest dana 11 godina da smo u vezi! Anck, sad mozes kad hoces, sigurna zona :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 8:22:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana djelimično sam i ja zaboravila.Znam kog je datuma godišnjica ali nisam znala da je taj datum već sutra
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 8:26:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je godisnjica 02.06. Taman oko termina za porodjaj :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:00:59
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro trudničice! Anck, reakcije bi bile verovatno za skrivenu kameru Btw, čestitam na ulasku u 37. nedelju! Emice, imaš još vremena do sutra Nama je za mesec dana, a pošto nismo baš pri parama, napraviću ručak koji mm voli i ići ćemo posle na sladoled. Da svi uživamo u poklonu Noćas sam toliko loše spavala, sve me boli i skroz sam bljak.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:01:29
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobro jutro stomačići Ja pojela dva kivija i sad razmišljam da skuvam kafu lep dan napolju, razmišljam šta da raaadiiim, od sutra najavljuju kišu i hladno vreme, baš bezveze Kopka me da počnem da spremam garderobicu ali prerano mi je, ako je sad operem posle ću slobodno moći još jednom. I baš razmišljam da li da kupujem ona polovna kolica ili ne, jako mi se dopadaju i žena ima baš puno samo pozitivnih ocena, ali muž ima fobiju od kupovine polovnih stvari koju je polako ali sigurno preneo na mene Anck ludo jedna posle probaj sa duvanjem balona, ja sam pre neki dan duvala ćerkama i odjednom mi se počne stvrdavati stomak ko lud, pa sam prosledila balone mužu Vociii Emice i meni se to baš često dešava da zaboravim na neki važan događaj jer ne mogu da verujem da je već taj datum
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:04:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mishu, ja tradicionalno lose spavam :) Bubi, gde se nalaze ta kolica? Trazi jos slika na viber, tako sam ja kupila moja. Mada, i videla sam ih pre kupovine.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:08:46
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro i od mene, pijem kapucino,izvolite ko je za Voci , grcici ce proci uskoro. Anck ja sam juce malo djuskala, danas razmisljam da opletem jedan cacak . Lepo sam sinoc spavala, zadovoljna sam.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:15:08
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ivana tražila sam da mi pošalje na mail jer nemam Viber, imam tako retardiran telefon nema memorije da ga instaliram. I sad kad sam lepo našla kolica, DadDaj pelene su trenutno dva dana na popustu i to 20%, i šta sad ja da radim?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:18:18
|
|
|
|
MishMash
|
Ivana, izgleda će taj problem sa spavanjem da mi prođe tek kad beba napuni godinu dana (možda i ranije, ako budem imala sreće) . Borice, samo nek' je veselo! Bubice, ma to ti je kao da su ti ostala kolica od drugog deteta. Slažem se sa Ivanom, najbolje bi bilo uživo da ih vidiš ako možeš. Navlaka se opere u mašini, a asepsol i alkohol su uvek tu za briskanje .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:19:37
|
|
|
|
MishMash
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Ivana tražila sam da mi pošalje na mail jer nemam Viber, imam tako retardiran telefon nema memorije da ga instaliram. Viber može i na kompjuter da se instalira. KLIK
< Poruku je uredio MishMash -- 22.4.2016 9:20:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:22:57
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: MishMash IZVORNA PORUKA: BubaBubica Ivana tražila sam da mi pošalje na mail jer nemam Viber, imam tako retardiran telefon nema memorije da ga instaliram. Viber može i na kompjuter da se instalira. KLIK Ma može ali čim deinstaliram na mobilnom automatski ne radi na kompu Jedino ak osu to zamenili, idem da vidim link.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:24:58
|
|
|
|
MishMash
|
Šta znam, ja instalirala na komp dok sam bila bez telefona, pa tek onda na telefon.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:28:46
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, trudničice! Anck, čestitke za 37. nedelju Meni to deluje tako daleko, baš sam nestrpljiva. I ja sam loše spavala, džabe čaj od matičnjaka. Zaspala sam u jedan, pa se probudila u pet, pa opet u sedam za posao. I uvek mi se pred UZ mota svašta po glavi, čini mi se da se beba mnogo manje mrda, pa da nešto nije u redu, umišljam neko boluckanje, ma užas...uvek su mi ta 2-3 dana pred UZ grozna, valjda od svog tog iščekivanja. Bubi, koliko su ta kolica daleko od tebe, možeš li nekako da ih vidiš?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:29:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: BubaBubica Anck ludo jedna posle probaj sa duvanjem balona, ja sam pre neki dan duvala ćerkama i odjednom mi se počne stvrdavati stomak ko lud, pa sam prosledila balone mužu Ahh nemam ja problem sa stvrdnjavanjem, poslednjih desetak dana sam na bensedinima zbog toga Stalno mi je tvrd. eto...a kad se stvrdne ne mogu ni da ustanem. Onda mozes zamisliti kako mi je kad bilo sta treba da uradim s kamenim stomakom. Juce oribala kupatilo i skuvala rucak, jeeedva sam otisla po decu u vrtic Sad sam se istusirala, lakse bi mi bilo da sam njivu preorala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:31:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
A za kolica i to što kažeš, mi smo prva kolica kupili nova i to ona najjeftinija, vozila devojke u njima punih 5 godina bez pauze, jednu izbacila a drugu ubacila kad se rodila kasnije sam ih često vozila obe u kolicima posle duge šetnje, još sam ih uspela i prodati. Jedino nisu bila više za malu bebu jer je nestao onaj sunđer ispod leđa i osetili su se šipke, tako da jedino kao kišobran kolica da se koriste. Ova su ipak kvalitetnija od onih što smo imali pre, a i mnooogo lepša, baš mi se dopadaju, a sad se nerviram jer sam imala u planu da kupim i ove pelene i ovo je super popust a ja ne znam da li će biti popusta još, a ni kolica neće više biti, još dva dana su na licitaciji Sad ću da pokušam da instaliram. Javim šta sam uradila.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 9:57:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, ja bih uzela kolica. A do porodjaja imas jos vremena, pa ce pelene biti opet na nekoj akciji.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 10:20:58
|
|
|
|
emicaa
|
Mish mash smislila sam,opet sam se vodila logikom šta mu treba.Nije orginalno ali šta sad,mozak mi je ionako na pauzi do daljnjeg Bubi ako misliš da su kolica to to uzmi njih,ko zna dal ćeš posle na tako nešto.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 10:22:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Uspela sam da instaliram ali ipak sam morala prvo da instaliram Viber na telefonu pa sam pobrisala pola stvari sa njega, no nema veze uspela sam Žena inače živi baš daleko od nas, baš nema šanse da odem da vidim lično. Ivana to se i meni čini kao jedini izbor, ja se nadam da će biti još na popustu, jer 20% je super popust baš baš. Samo da nagovorim muža ali koliko su nova kolica a ovo, mislim da je dobra kupovina, Ivana koliko si ti platila tvoja kolica?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 22.4.2016 10:28:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uzela sam dvoja kolica i jaje za 10 000 din. Nudila je samo onaj komplet kolica i jaje za 5000 din. Ali ova druga su fantasticna i bilo mi zao da ih ne uzmem. Koliko su ta tvoja?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.