Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 14:25:23
|
|
|
|
marijana22
|
koliko sam čitala po netu prethodni dan se jede sve normalno, nikakva dijeta. Emice možda se predomisliš za koju godinu, nikad se ne zna A ti Ivana, treće dete ili ne?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 14:25:45
|
|
|
|
MishMash
|
Dobar dan ! Kod mene povremeno sunčano vreme i raspoloženje u skladu sa njim. Malo sređivala po stanu, imam gomilu nekih stvari sa kojima ne znam šta bih, smislila sam da je neophodno da napravimo razmeštaj. Jadan mm, ne zna šta ga čeka kada dođe kući Bubice, ti ideš na 4D danas? Ja ne mogu da dočekam, nadam se samo da ću skupiti novce dok dođe vreme za 4D. Skoro sam gledala snimak iz prošle trudnoće i totalno se raznežila Joj, meni pozli čim neko pomene ogtt, ne pamtim da mi je u životu bilo loše kao tada. Meni je dr rekla da ne sme ni voda da se pije 12 sati pre testa, pa sam onako gladna & žedna skoro na eks popila sadržaj čaše. Sad znam za jadac. Veliki za sve!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 14:42:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, meni u glavi je ostalo da je muzu bio jednom prilikom malo povisen secer jer je prethodno vece pio sladak caj (inace pije bez secera ) i ja od tada izbegavam pred krvnu sliku uvece da uzimam slatko. Naročito sto mi bude loše dok mi vade krv, pa ne bih da me bodu svaki dan I meni je bilo grozno kad sam radila taj test, slosilo mi se pa me stavili tamo da lezim Sto se tice treceg deteta, ne verujem. Osim ako se nesto bitno ne promeni (sto se tice finansija). Ali ko moze, dece nikad previse
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 17:19:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ja stvarno čisto sumnjam da ću se predomisliti što se tiče trećeg,u kakvom mi je stanju kičma sada čini mi se da u trećoj ne bih mogla ustati na noge.Kad mi djeca porastu i krenu u predškolsko radije bih uradila neki kurs da nadjem bolji posao. Ja sam juče jela slatkiše nisu mi govorili da ne smijem dan prije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 18:20:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo da mahnem..kosti mi se raspadaju... nema dalje..odoh u krevet!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 18:21:56
|
|
|
|
Ella2407
|
Evo jednee sa UZ-a... Sve fala Bogu uredu Sad je definitivno mackicaaa I mi laici smo vidjeliii Haha Pomjera rukicamaa ,ustimaa nesto radiii Uzivaaa I takoo.. Al idalje ne dobivamo slikeee,ne kontaammm.. Sta je sa Buboomm,da bar njenu vidiiiimmm
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 18:38:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, divno, bitno da ste je videli i da je sve u redu! Drago mi je da je slatka misica :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 19:30:03
|
|
|
|
borica
|
Zdravo drage moje . Jos uvek sam 2 u 1 . Danas sam pesacila kao luda sve se nadajuci da nesto krene da se desava. Ivana vam je javila juce situaciju.Inace sam dobro, jutros na ctg-u nijeedna kontrakcija , a imala menstrualne bolove. Isli smo danas do Akse, jaoj sto ima kompletica , pantalonica i raznih stvarcica za sitne pare na snizenju. Mada mi nista ne treba nisam mogla da odolim jednom fenomenalnom sivom kompleticu trenerkica 56 br.i to za 600 din., dzaba i jednom bodicu. Mislim da cu da se vratim za jedne pantalonice sutra, prelepe su. Ella bravo za UZ i malu mackicu lepoticu. Kako ste ostale debelice?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:04:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Borice, ne spominji garderobu, meni sve treba I sutra da setas :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:15:59
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je zaova rekla da ima od sina još odjelce pa da uzmem,problem je samo što je njen rodjen u novembru a moj će u julu tako da je sve zimsko. Joj Ivana što mi nisi bliže
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:17:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, sad cu ja prosetati do tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:23:43
|
|
|
|
emicaa
|
Ajde ajde sad ozbiljno,imaš li ti ikoga ovde?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:36:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa, ti si divna. Nemam,ali ovo je jako lepo od tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:42:30
|
|
|
|
eca89
|
Emice posaljes joj busem paketic, bar za Bg ima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 20:53:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, neeeee, taman posla. Ponudjen kao pocascen. :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 21:03:37
|
|
|
|
pngpme
|
Sve nas živo interesuje šta je sa Bubicom, je li beba dobro i šta je između nogica :)... A nje nema pa nema... Bravo Emice, momak raste i sve ide po planu , ja idem u ponedeljak, nadam se da moja djevojčica ima kilogram... Ella super da je sve u redu, a bravo za curicu p.s. naravno svima pozdrav, koliko vas ima
< Poruku je uredio pngpme -- 20.4.2016 21:04:14 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 22:04:14
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ja imam malo više od paketića jedna polica u podrumu su samo vreće sa njenim odijelom,stvarno nisam bila normalna. Kod mene u stomaku opet žurka
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 20.4.2016 22:24:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo me tu sam pravila sam večeru i večerali, vratili smo se u pola osam, skitali po gradu malo, ipak je to sat vremena udaljen grad Sve je u potpunom redu, i definitivno je curica videli smo ribicu i jedva lice jer je sve imala ispred lica, i nogice i rukice i pupčanu vrpcu, blesa jedna imamo 670 gr i odgovaramo nedelji trudnoće po zadnjoj men. Sad ću da pokušam da postavim slike.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:08:07
|
|
|
|
Ella2407
|
Buboo bravo za ribicuu Hvala Bogu da je sve ureduu Jesil postavila sliku i gdjee? Da znam gdje cu trazitt hahahs :)))))
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:16:18
|
|
|
|
vocicana
|
Trudnicice samo da mahnem, pijem kafu u miru i tisini, da ne mogu da poverujem , salim se malo. Beba ima grceve, na zdravlje, nocas nije bilo spavanja. Bas se izmucio, sada je tek zasapo. Ja sam bolje isprimala sam inekcije, ah, kakvo olaksanje. Vidim da ste dobro. Cestitiam svim mamama koje su
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:35:21
|
|
|
|
eca89
|
Voci, ljub nam mališu, joj draga već krenuli grčevi ! Velika za tebe !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:36:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vociiiii...jutriiic Nedostajes ovde pogotovo da ujutru kafenisemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:52:25
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići, Eco nešto se ti puno motaš oko ove teme Voci dragalijepo da si nam svratila,ljubi svoje oko malo. Bubi zar vama nisu govorili da je ovaj put ili sam ja nešto pomiješala.U svakom slućaju neka vam djevojka bude živa i zdrava,bitno je da je sve ok a pol je najmanje bitan.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 7:58:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Dobro jutro drage moje Emice jeste ovaj lud doktor od početka govorio da je dečkić a na poslednjem UZ je rekao curica, pa je ovaj potvrdio. Baš tako, samo da su mi one žive i zdrave Ela mučim muku sa slikomatom ne radi nešto, probaću danas da postavim slike ako uspem, pišem ovde Voci kad ti je teško samo misli kako će proći i to jednom, druge nema, i uživkajte P.S. Ne radi ni sad slikomat, grrr jel ima neki isti sajt kao slikomat? Stvarno mi se ne smanjuju slike prvo na kompu pa da uploadujem EDIT: Sad mi izbacuje da je nepodržan tip datoteke a slika je jpeg, a tamo lepo piše da taj format može
< Poruku je uredio BubaBubica -- 21.4.2016 8:00:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 21.4.2016 8:16:10
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice ja postavljam preko postimage.org,za sad super radi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.