Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 19:33:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, ne sizi, sve ce biti kako treba. Ko zna za sta je sve to dobro. A u utorak obavezno na pregled!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 19:35:07
|
|
|
|
Ella2407
|
Cao caooo Bravo za Pipiiii,cestitaaam :))) Ja sam se evo ukomiralaaa Poradila stan,napravila sebi pizzu i imam osjecaj da cu da izdahnem koliko sam se prejelaa.. Cmokaa za svee stomacicee :-****
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 19:45:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ma dana da sam mira imala za gro stavri. Stvarno razmisljam cesto...forum mi mnogo znaci, nism zavisna, ali tako mi je drago sto mogu reci i iskucati sve sto treba, lako je i lepo imati ovoliko prijatelja, koje ne poznajes, a sve ti je tu, itema i podrska, sve na svetu. Nddam se stvarno da cu se dobro organizovati i da cu se redovno javljati i kada se Damjan rodi. Stigla nam je i komodica za stvari, bas sam srecna, sada ne brinem gde ce nam stajati stvarcice.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 19:48:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eto, sve spremno za bebca :) Hocu i ja pizzuuuu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 19:52:04
|
|
|
|
lesica
|
Vociiii, pa ja sad vidim da je bebac Damjan Samo da ne bude poput imenjaka Moze da bude lep, ostalo neka zaobidje
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 20:00:29
|
|
|
|
vocicana
|
Lesi pa ja sam zaboravila! Samo da se lepo raskrstimo i neka bude zdrav i prav, vazno mi je jedino to na svetu, lutka moja. Bice voljen, vec je voljen, Ljubimo te nas dvoje puuuunooooo Sve je spremno sine, samo ti resi, dobro si mi dosao, duso moja.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 22:03:05
|
|
|
|
vocicana
|
Samo da vam pozelimo laku noc, ja sam koma, ali jos malo da odgledam nesto na tv-u i odoh na spavanje. Ljubimo vas caoooo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 26.3.2016 22:56:31
|
|
|
|
marijana22
|
Laku noć Voci i ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 8:35:13
|
|
|
|
vocicana
|
Dobrojutro, ja cekam Anck na kafici, malo pre sam ustala,, nocas nije bilo bolova. Jos neki dan... Oh kako sam natekla, kako me noge bole, sva sam slomljena. Kako ste devojke?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 9:18:15
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,kičma će mi se raspasti,glava rakodje.Divan početak dana. Bubi srećan ti Uskrs Voci još malo,srećno kad god da krene
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 10:08:15
|
|
|
|
vocicana
|
Jao pa zasto te toliko glava boli? Jesi li spavala ikako? Hvala na lepim zeljama, nocas od bolova nista, mislila sam da ce me boleti opet pred zoru, mozda juce dok sam hodala je bilo nesto, ali slabo. Videcemo, volela bi da udjemo u april, pa posle kako hoce. Definitivno mi set_nja ne prija, kako krenem, tako je tvrdo kao kamen, ne prestaje dok ne sednem dok se ne smirim. Mada i sada ono kao u PMS-u osecam one pripremne bolove za ciklus. Covece, tacno ce me boleti stomak kada dobijem posle porodjaja, ne verujem da ce prestati taj pakao. i vrlo verovatno da ce se srediti ciklusi odmah, odmah, nema odmora za mene Kako ste ostale? Borice dugo nema, nadam se da je dobro, bas sada na nju mislim....
< Poruku je uredio vocicana -- 27.3.2016 10:09:35 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 10:21:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zdravo, stomacici. Mene prehlada ubija. Samo da prodje sto pre. Bubi, srecan Uskrs.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 10:25:17
|
|
|
|
emicaa
|
Voci jutros me bolila od ne spavanja a inače ko će li je znati,valjda što i inače imam jake i česte glavobolje pa sad još izraženije. Ma ništa ne brini,sad će april,možda Damjan bude prvoaprilska beba
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 13:03:02
|
|
|
|
vocicana
|
Mozda , moja prvoaprilska sala. Bubi zlato srecan Uskrs, da se pridruzim. A Emice, zamesila sam buhtle premanekakvom receptu sa coolinarika-e, ali nisam imala svez vec suvi kvasac, mislim da nece biti nesto, slabo raste. A na slici izgledaju prelepo. Videcemo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 13:21:36
|
|
|
|
Nimfa
|
Zdravo , bas ste se raspisale ne mogu da iscitam, ali tako i treba , drago mi je sto je tema uvek aktivna i puna Volela bih i ja cesce da se javljam ali ne stizem i vec je mi je dosadilo preko moba. Dva dana vec imam jak bol u bubrezima pogotovo u desnom, bas me nervira, sutra vadim krv pa da vidim da nije neka infekcija. Bubi srecan Uskrs Voci bas bi bilo lepo da bude prvoaprilska beba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 13:39:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, javi kakvi su rezultati. Devojke, hoce li vise prolece????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 13:50:34
|
|
|
|
marijana22
|
Pozz Kako ste trudnice? ispade danas lep dan a najavili kišu. malo me zeznulo ovo pomeranje sata, prolete mi dan. Sad se spremamo na neki rodjiš i tako. Srećna Uskrs Bubi i svima koji slave
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 14:31:36
|
|
|
|
emicaa
|
Nas troje kunjali malo,jao kao da me neko maljem tukao
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 14:55:39
|
|
|
|
vocicana
|
A ja buhtle napravila, ovo na sve lici samo ne na ukusno i lepo. Msm ukusno jeste, ali lepo ne, za oko. Kvasac, ah kvasac. Nimfa javljaj se obavezno kakvi su rezultati. Emice proci ce i glavobolja, nego bas te cesto muci....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 17:38:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao cureee... ja malopre stigla od mojih al sam povela i mamu s'nama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 18:20:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, bitno da su ukusne. Anck, bez mame nista :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 18:52:52
|
|
|
|
Sandricak
|
Pipi.... Mi smo kuci, mucimo muku sa osipom, MArko nikad aktivniji nije bio nego otkada ima ovaj svrabez, muz sa njim sada vise jer ja ne smem da s zarazim i tako.. Ljubim vas sve, citala sam vas, ali mio je dosla zaova u goste pa slabije kuckam... za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 19:55:04
|
|
|
|
vocicana
|
Devojke, imate pozdrav od borice, javila mi se na kratko, imaju neki problem sa netom, sve vas pozdravlja, stize nam u ekipu za neki dan. Priprema, mesi testa i zezalice, sve ubacuje u friz da se ne zeza sa tim kada stigne . Ja sam dosal kuci, bila do svekijevaca, ma bolucka me stalno stomak, malosmo pauzirali, iscitala sam temu prvih simptoma porodjaja, tu smo dakle. Ja se radujem utorku, cekam pregled i da vidim sta ce me docekati. EMice jesi li ziva zeno?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 20:42:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, drzite se! Voci, i ja jedva čekam tvoj pregled :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 27.3.2016 21:21:01
|
|
|
|
emicaa
|
Živa sam Voci živa,bili u šetnji,malo roštiljali pa kod sveki na kafi i onda sam se malo posvetila Dori.Ona sad ode na spavanje a ja hoću gledam greys anatomy ledja i dalje po svom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
koje je musko ime lepse:veliki momakkoje vam se ime vise svidja:
Vasilije (
41%)
Nikola (
28%)
Andrija (
32%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!