Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 12:04:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame bas ste revnosne , po potanju pregleda. Ja k''''o i suzi odoh samo da mi skinu konce od cr i to je sve. Zato , zakazah za sutra kod ginekologa. Imam u 15h zakazano. Stomak me i dalje boli. A puna sam one plodne sluzi . Lazar mi zaspao pa sam iiskoristila priliku da se izdepiliram. Sto volim kad odspava dobro , a ja pozavrsavam sve sto sam planirala , posebno depilaciju. Rucak mi se kuva za Lazara. Pilece belo , sargarepica , tikvica i krompir. superm , suzi , adulence , srecni vam mali rodjendani!!! I mi cemo jos malo 6 meseci! Bas leti vreme. Jutros gledam L carapice sa kojima smo izasli iz porodilista. Jao kako su male. Da covek ne veruje da mu je tolicna nogica bila Um da brzo ozdravis bas je zeznuto kad si prehladjen a treba da "funkcionišes" oko deteta
< Poruku je uredio Maraj -- 23.3.2016 12:11:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 12:59:04
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja radim i nadam se da ću sad biti 2 dana slobodna pa da mogu da pravim kolače. Obećala sam mojoj babi da ću napraviti i njoj,da se ne muči. Žena ima 80 godina i svaki dan kuva ručak a sad bi i kolače da pravi ua uskrs za pola godinice, moja L je 20og napunila 4,5 a H danas 1,5 godinu, Ada znači da su nam dečica rođena na isti dan!! Ja sam 7 nedelja posle porođaja otišla na pregled, a onaj za Papa test što je trebalo za pola godine sam otišla za godinu dana i otad nisam bila. sram me bilo. Moj dr je dobio otkaz, nemam ugovor sa drugim dr a u topoli ih ima 2 i nikad nema termina,čeka se satima na pregled,baš je komplikovano...
< Poruku je uredio Mariya -- 23.3.2016 13:00:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 16:11:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja bila juce na pregledu...ova moja doktorka je carica! Ja rasirila noge a ona ce -" Ma idi bre tamo, ti kao devojcica, kao da se nisi poradjala! Nije onaj tvoj muz mutav kad te je izabrao!" ja u soku sve I da me je slagala popravila mi je raspolozenje Uspavala sam decu, sad malo prilegla...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 17:13:46
|
|
|
|
superm
|
Maraj, hvala! Baš leti vreme! Ja sam kao dobila ciklus sinoć. Opet samo ponekad po koja kap krvi Čudno...
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 18:06:18
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja evo sad odvela cerku na rodjendan jos malo po drugu u skolu i sad razmišljam sta za večeru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 22:18:28
|
|
|
|
Maraj
|
Hej mame , gde ste danas?! Meni L zaspao , ode i m u krevet , a ja malo da odmorim u tisini
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 7:19:53
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Me,nasmeja me za doktorku Ustali u pola sedam,a kasno legla.bas sam osamucena...
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 7:21:06
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 7:22:14
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, moja beba jos spava, a ja sam ustala, ne znam šta će to biti, ali prija. Kad ona spava, ja se probudim, valjda mi se organizam navikao da ne spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 7:58:54
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro mamike ja evo sela da popijem kafu na miru dok još mogu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:08:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice. Eco jesi li dobila? T je prespavala noć,do pola 7 jutros,zato je noćas takve krike u snu ispuštala da nismo bili zaključani pomislila bih da ima neko u sobi.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:12:58
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco jesi li dobila? Nisam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:15:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Jesi radila test eco
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:32:42
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro ja stavila rucak za L da se kuva , da mozemo posle da prosetamo (napokon ne pada kisa) pa da ja idem kod ginekologa eco , ima li sanse da su
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutrro. Nora je konacno bolje ali sam zato ja zapusena. Primih juce neku inekciju. Odmah mi je spuatila temp. Una uziva sa bakom u Banji I nece kuci devojka. Me ahaha tako meni rece dr posle 2 dana od porodjaja na pregledu a potvrdi I moja dr na kontrolnom pregled. A bogami I keksualni zivot nam je odlican. Potvrdjuje I mm Eco imas li neke simptome. Ja jos nisam dobila ali nikakvih simptoma nemam. Mada meni zna da kasni. Mislim da sada utice i prestabak dojenja otici cu za nedelju dve kod dr ako ne dobijem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 8:57:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Ja se ispisujem iz mogucih trudnica, dobila sam jutros posle 9 dana. G gleda crtan, danas je super. Ika kaslje, celu noc nije spavao. Mene grlo boli uzas. Eco, koliko ti kasni?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjaliceee uuuu ti si dobra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:06:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Sanjaliceee uuuu ti si dobra. Sto, UM?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:09:08
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Eco, koliko ti kasni? Danas je 6 dan, ali trudnoću isključujem, ne bih sad da detaljišem zašto ! Pa, imam po neku bubuljicu, pomalo me boli stomak, ja se tješim time, da mi ciklusi još nisu ustalili, jer još dojim, a ginekolog mi je rekao da je to normalno, da se ne brinem, ako budem dobijala ranije ili mi kasnilo, tako da se nadam da ću ubrzo dobiti !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:19:34
|
|
|
|
Maraj
|
Eco onda to kasnjenje nije mnogo ako dojis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:21:55
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, L se igra, ja pijem kafu. Ne znam da li sam vam rekla da su nam izasla dva zubica Sanjice, kakvi su tatini rezultati?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:22:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni kasni, sedam meseci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:28:18
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK I meni kasni, sedam meseci Ivana, mislim da trebaš raditi test !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:36:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana imaš li ti kakve simptome
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 24.3.2016 9:46:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jess, bravo za zubice! Nama se nazire jedan. Vec 3 noci ne spavamo. Probacu danas dentokind. Ne znam da li smem, ima 4 meseca. u uputstvu pise od 0 meseci, prema tome sme, ali nekako mi je rano.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 24.3.2016 9:59:53 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?