Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 11:47:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ne vole je ni Švabe pretjerano a da je volimo mi
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 14:22:49
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame!! Ja radim danas i sutra. U nedelju je katolički uskrs pa prelistavam recepte,imam proverene recepte za 3 vrste kolača ali sad bih htela i da eksperimentišem sa nekim keksićima... Jess za Von, drago mi je da si dobro. I da znaš,dobro kaže tvoja koleginica, evo ja sam jutros saznala ko se kod nas švalera Koleginica koja ima malo dete!! I konstatovala sam da ja ne bih. U ovom trenutku NEMA tog muškarca na ovom svetu sa kojim bih ja provodila (da ne kažem gubila) vreme koje bih mogla da provedem sa mojim devojčicama bubicama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 14:40:27
|
|
|
|
vonavoj
|
NAsmeja me mariya,bas dobro kazes..ma ne mogu ni muza da podmirim,a kamoli nekog drugog .. ne mozemo da se nahvatamo,ili on zaspi,ili ja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 17:40:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
oooo zene dobar dan, mi smo ovih dana imali problem sa netom, pa nisam mogla ni da ulogujem, a preko mob mi treba tri dana.... koliko lepih vesti, Jess Um nadam se da je N sada bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 20:36:54
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ivana da znas da bi mogla. Sve odlazem. Al evo sad ce jos malo 6 meseci kako sam se porodila , na pregledu nisam bila niti sam dobijala nakon lohija , a tako me dobro stomak danas boli... Eh, Maraj, slično i kod mene. Danas je M napunila 6 meseci! Dobila sam neku kap menstruacije 20.1. Posle toga februar ništa. Sada opet imala sam i pms i još me bolucka stomak ceć par dana ali od menstruacije ni traga ni glasa.
< Poruku je uredio superm -- 22.3.2016 20:38:52 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 20:59:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Superm, ti i Maraj se bas zezate, cccccc. Marsss kod ginekologa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:04:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
superm jel nikako nisi bila kod ginekologa od porođaja? ja sam bila ono posle 6 nedelja sve je jos bilo upaljeno, ali je zarasla rana, dala mi macmiror, i 6 meseci od porodjaja da dodjem papu da uradimo. vec sam stavila jednu turu macmirora, ali ponovicu jos jednom do tad da se to dobro smiri i obnovi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:17:29
|
|
|
|
superm
|
Bila sam posle 6 nedelja, bilo je sve odlično.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:23:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
pa onda nema sta da brines, ali otidji da se prekontrolises...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:24:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro vece mame. Mi konacno malo bolje. G je u krevetu. MM zabalja Iku. Ja sam bila 6 nedelja nakon porodjaja, a sad u aprilu idem opet na pregled i da radim papu i jos neke birseve. Kod mene s tim nemaa zajebancije
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:28:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
ni ja se sa tim ne zezam, jer imam jako slab imunitet i imala sam i ranicu koju sam lecila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 22.3.2016 21:55:18
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam sve preglede obavila posle porođaja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:18:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame, evo da se i ja upišem i klub neodgovornih mama koje ne idu kod ginekologa, išla samo da skinem konce od carskog i tol'ko , kad sam imala vremena da odem, dr mi je bila na godišnjem i tako. Čim se vratim za Bg idem 100%. Mi se malopre probudile, sad se malo mazimo pa ustajanje i sve po redu . vreme nam je grozno, danas nena šetnje. Moje beke prekjuče napunile 6 meseci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:24:43
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,ispratila deo ekipe,relja i ja se mazuljkimo,on ce da siki i da nastavi da spava,danas punimo 6.meseci!!!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:28:31
|
|
|
|
sonyasha
|
Ženske, dobro jutro! Suzi, srećno vam pola godinice! Ado, srećno vam bilo! Pijem ogromnuuu kafu i pitam se šta danas, čime da animiram četvorogodišnjaka pored bebirona, treba mi nešto brzinski! Mislim da ću da predložim lego Ja sam štreber i idem na preglede baš po ps-u makar mi pored bila beba u kolicima. Jel neko za kaficu još ovih pet minuta dok svi spavaju?
< Poruku je uredio sonyasha -- 23.3.2016 7:29:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:47:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sonyasha, moze i plastelin :) Suzi, gde ides kod ginekologa? Cestitamo pola godinice!
< Poruku je uredio IvanaSK -- 23.3.2016 7:48:47 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:49:29
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene! Serpi, Ada Moje dete je nocas prvi put prespavalo noc, spavala je od 21h do 6:30h Suzi, Ada velika vam deca Mi danas na kontrolu, a kisa lije k`o iz kabla.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 7:58:57
|
|
|
|
emicaa
|
Jess bravo za prespavanu noć Ja idem jednom godišnje na pregled i tad mi pregleda i grudi.To je pola sata posla najviše T je malo bolje spavala ali se probudila u pola 7,mazile se do 7 i onda je ustala a ja kunjala još malo dok mm nije krenuo na posao
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 8:06:26
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro!! ado,blago tebi kad on nastavi da spavka!! jess,odlicno za prespavanu noc! Ja jedem,stigla sam na posao sony koliko si bila u tisini,3min..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 8:09:15
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 8:32:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Yo yo žene!! samo da mhnem, pa letim. Luka nas digao oko 6. Ja sad napravila hleba, čekam da se ugreje rerna pa da stavim da se peče i onda da se razletim da pozavršavam šta imam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 8:57:05
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro, mame. G doruckuje, ja da popijem kafu. Ika je poceo da kasljuca. Nema ni mesec dana kako je imao bronhilitis i kako je pio antibiotike. Nece valjda ponovo Adulence, Suzi, za sest meseci. Sony, kod nas su kocke vec na podu. Bice tu i automoblicica, i plastelina, dug je dan, a njih sve drzi kratko. Jess, bravo za prespavanu noc! Pa ti ces jos i da se naspavas dok stigne druga bebica!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 10:35:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mame. N je bolje. Hvala Bogu . Od juce ujutru nije imala temp. Samo tako neka i nastavi. Danas je i bolje volje. Ali zato sam ja. sada bolesna. Hladno mi je. Grlo, usi, glava sve me boli. A same smo. Sveki I Una otislee u banju ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 11:19:39
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro mame! Ja sam u nedelju isla na pregled posle 6 nedelja i nisam osetila pregled. Moj V je kod moje tetke, igra se, a Anci spava u njihalici. Sta za rucak, a posno?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 23.3.2016 11:26:52
|
|
|
|
emicaa
|
Popkice dinstanu boraniju,restovani krompir,pitu sa krompirom,špagete sa tunjevinom i paradajz sosom/kečapom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?