Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:41:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
A ja umorna ali raspolozena skroz ...pojeli smo jednu veliku pizu u kutiji, samo nemojte nikome da kazete, hihiii
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.3.2016 10:11:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Opusteno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.3.2016 17:19:39
|
|
|
|
wivern
|
Kao namcor , samo nesto zvocam...no muka mi vise od cutanja
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.3.2016 17:24:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam iscrpljena i slomljena...od jutros ne izlazim iz wc,zakačila sam stomačni virus na poslu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.3.2016 17:25:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ako Wiv, raspali ! Ja umorno...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 13.3.2016 17:43:09
|
|
|
|
amelia
|
Ko da me pregazio tenk doduse predhodni dani su bili i gori tad sam se osecala ko da me pregazio sleper
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.3.2016 10:24:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Boli me glava..spava mi se!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.3.2016 11:29:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Opusteno, jos sam u pidzami
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.3.2016 13:03:15
|
|
|
|
nikiteki
|
UmorUmorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 16.3.2016 21:45:40
|
|
|
|
vocicana
|
Delimicno iznervirano...opet nesto oko plate...malo istroseno, boli me sve, ali sam negde srecna zbog bebice, blizi se upoznavanje, a malo i uplaseno, sve se izmesalo
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 7:17:42
|
|
|
|
wivern
|
Šuplje, kao da mi sve izmiče kontroli i da sam nesposobna da se organizujem
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 7:23:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za obe devojke
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 7:25:19
|
|
|
|
vocicana
|
Srecna sam jer je doslo jutro Sanjice
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 7:32:38
|
|
|
|
Maraj
|
Diiivno! Bas sam srecna! Uspeli smo da uhvatimo urin L. Tako mi je stresno kad mu postavim kesicu a on sve ispiski van. Zato jutros , sve u kesicu , 25ml. Ma bas sam srecna , kad nam uspe
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 7:47:06
|
|
|
|
nikiteki
|
Kao i uvek nenaspavano jer sin opet u neko doba noći počeo da place
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 9:58:21
|
|
|
|
NadaR
|
Probudih se sa glavoboljom. Bice ovo dug dan
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 10:25:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Umorno.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 10:30:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Probudih se sa glavoboljom. Bice ovo dug dan Isto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 16:29:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Srecno!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 16:53:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Besna kao ris. Ni jedan poseban razlog. Sve me nervira i drma me pms
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 18:13:46
|
|
|
|
wivern
|
I ja besna... Ima li kraja ovom uzasu... Sestri mi otkrili rak dojke.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 18:20:05
|
|
|
|
Ana RR
|
O Wiv draga... pa da li je moguće? Šta, kako? Je l na vreme otkriveno?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 18:21:44
|
|
|
|
mama krava
|
Uh, Bože! Nadam se da će biti dobro!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 18:23:18
|
|
|
|
wivern
|
To su bile neke ciste koje je ona kontrolisala redovno. Ali je odjednom naraslo. Ne znamo jos uvek koliko je i sta..Sutra ide kod hirurga onkologa pa na sve analize
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 17.3.2016 18:24:35
|
|
|
|
Trcosava
|
O je*ote, stvarno ima li kraja?!???? Drži se i javi šta su joj rekli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Krvna grupaguppy RRKoja ste krvna grupa?A (
32%)
B (
17%)
AB (
11%)
0 (
37%)
ne znam (
3%)
Ukupan broj glasova: 295Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!